• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü tutturamamak..

Merhaba birkaç yıllık ilişkim var. İlk tanıştığımız da işsizdi. Daha sonra askerlik sınavlarını denedi. Subay oldu. Çok sevindik başta. Ama ne bir izni var ne gecesi ne gündüzü. Kendisi hiç şikayetçi değil. Severek görevini yapıyor. Ben ise çok şikayetçiyim. İlişkimiz zaten uzak mesafe ilişkisiydi. Ama bir türlü resmiyete dökemedik. Yılda iki kez izni var. Şaka gibi iki kez. Bu hakkımızı da nişan ve düğün için kullansak bitti yani. Bunları da geçtim hep diken üstündeyim ya bir şey olsa diye. Şimdiden yoruldum. Yarın öbür gün nasıl dayanacam. Onun da üstüne gidiyorum. Böyle hayat sürmez ki. Bir yıl değil iki değil. Hele ki bu memnuniyeti beni delirtiyor ya bir kere de insan şikayet etmez mi zorluğunu kabul etmez mi ? Vazgeçmeyi denedim başaramadım. İlerlemek istedim şartlar izin vermiyor. Bir türlü tutturamadık ....
Sevgiliniz durumundan şikayetçi değilse hayata bakışınız uyuşmuyor demektir. Bi dönem bi eski sevgilim vardı. O da iyi kazanıyor ve babasıyla çalışıyordu ama gecesi gündüzü yoktu, tüm aktivitelerde yalnızdım. Sıkıntılı bi durum. Bi yerden sonra yürümddiğini anlayıp bitirdim, ilk zamanlar zor oldu ama sonra iyi ki bitirmişim dedim. Bana vakti uğraşı bir arada olma arzusu olmayan adamın parasını napayım. Siz ilişkinizi tekrar gözden geçirip çoğunlukla bu şartlarda çalışacak birini bir çalışma ömrü (yaklaşık 30 yıl) idare eder miyim diye düşünün

Bu arada bitirmem için tek kriter değildi; hayat görüşlerimiz de farklıydı. Sadece işi konusunda uyumsuzluk olsa bitirir miydim, bence bitirmeliydim yine de ama o zamanki aklım ile muhtemelen idare ederdim

Merhaba birkaç yıllık ilişkim var. İlk tanıştığımız da işsizdi. Daha sonra askerlik sınavlarını denedi. Subay oldu. Çok sevindik başta. Ama ne bir izni var ne gecesi ne gündüzü. Kendisi hiç şikayetçi değil. Severek görevini yapıyor. Ben ise çok şikayetçiyim. İlişkimiz zaten uzak mesafe ilişkisiydi. Ama bir türlü resmiyete dökemedik. Yılda iki kez izni var. Şaka gibi iki kez. Bu hakkımızı da nişan ve düğün için kullansak bitti yani. Bunları da geçtim hep diken üstündeyim ya bir şey olsa diye. Şimdiden yoruldum. Yarın öbür gün nasıl dayanacam. Onun da üstüne gidiyorum. Böyle hayat sürmez ki. Bir yıl değil iki değil. Hele ki bu memnuniyeti beni delirtiyor ya bir kere de insan şikayet etmez mi zorluğunu kabul etmez mi ? Vazgeçmeyi denedim başaramadım. İlerlemek istedim şartlar izin vermiyor. Bir türlü tutturamadık ....
Askerlik güzel ama zor meslek.Devamli görevde olacak ona göre evlen derim.Eger ki ben bu duruma alışırım diyorsanız evlenin.

asker ,polis, kuaför bu 3 meslek erbabından hep kaçarım zor yani ve stresli çapkınlık olasılığıda yüksek benden uzak garantili iş tek güzel yanı o bide 4 yılda bir yer değişimi faan hiç benlik değil düzen ,insanıyım bozamam sonuçta devlet memurları tabiki bu sizin hayatınız ya bu deveye gudeceksınız ya bu diyardan gıdeceksınız

Back