• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü tutturamamak..

Yani meslek hayatı boyunca böyle görevlerde olacaksa bence zor
Çocuğunuz olacak belki doğuma gelemeyecek
Her şeyi kendin yapmak zorundasın
Başka bir göreve geçemiyosa ve bu konuda ısrarcı ise belki de ilişkini tekrar gözden geçirebilirsin
O da net bilmiyor. Hep zorluğun olacağından bahsediyor. Kesin konuşamıyor. Belki daha iyi şartlarda da olabiliriz diyor. Ama kesinlik yok.

Mesleğini sevmesi güzel bir şey, elbette ilişkilerde mesafelerin olduğu dönemlerde olacak ancak yaşayıp göreceğiz dediği kaç yıl olacak hiç mi bir araya gelmeyeceksiniz? Bu sıkıntı. Ben asker biriyle evlenemezdim açıkçası ama siz bilip sevgili olduysanız o ayrı.
Bunu bilip sevgili olmadım işte. Çok sonradan oldu.

Anlamadan değil yav anlattıklarına kızdık 😂 anladığımıza kızdık daha doğrusu 🙄🙄

İzin deyince normal tatil izni anladık hepimiz nabalım 😂
Siz de haklısınız. 🤣Üzüntüden net anlatamadım. Aslında kabullendiğim bir durum arada böyle üzüntüye kapılıyorum.

Ayrılığı denedik olmadı. Şimdi evlenmek istiyoruz şartlar uygun değil.
Keske yazsaydınız iste. Basliga bakip bakip vahiy gelsin belki anlarim dedim olmadı, o vahiy bi turlu gelmedi. Sonra cevaplardan cikartirim dedim yok... olmuyor.

Neyse buyudugum cevre yuzunden herkes asker eşi, cocugu vs idi. Asker eşi ya da cocugu olmak cok zor, esiniz olmadan bir evlilik duzeni kurmayi ogrenmek zorundasınız. Bence bir askerle ancak gezmeyi tozmayi seviyorum kocam ortalarda olmasin diyen kadinlarin mantik evliligi yapmasi mumkun, yoksa ufukta hic ic acici bir evlilik yok

Deliler gibi asigim dediginiz kisi asker olmamali, hele ki surekli aktif goreve giden, sinir disi calisan asker hic olmamali.

En yakin arkadasimin babasini lise hayatimiz boyunca hic gormedik, unideyken babasinin komutani olduğu sehirde okudu babasiyla iliski kurabilmek icin, o bahaneyle kizin annesi de eşine kavustu.

Daha önce çevrende asker yok muydu, subay olmaya heveslendiğinde demedin mi stabil bir iş bul masa başı mesela diye??

Keske yazsaydınız iste. Basliga bakip bakip vahiy gelsin belki anlarim dedim olmadı, o vahiy bi turlu gelmedi. Sonra cevaplardan cikartirim dedim yok... olmuyor.

Neyse buyudugum cevre yuzunden herkes asker eşi, cocugu vs idi. Asker eşi ya da cocugu olmak cok zor, esiniz olmadan bir evlilik duzeni kurmayi ogrenmek zorundasınız. Bence bir askerle ancak gezmeyi tozmayi seviyorum kocam ortalarda olmasin diyen kadinlarin mantik evliligi yapmasi mumkun, yoksa ufukta hic ic acici bir evlilik yok

Deliler gibi asigim dediginiz kisi asker olmamali, hele ki surekli aktif goreve giden, sinir disi calisan asker hic olmamali.

En yakin arkadasimin babasini lise hayatimiz boyunca hic gormedik, unideyken babasinin komutani olduğu sehirde okudu babasiyla iliski kurabilmek icin, o bahaneyle kizin annesi de eşine kavustu.
Son cümlem de gayette belirttim. Hem anlamadığınızı söylediniz cevapladım. Ne sizden eksildi ne benden. Niye tepkili konuşuyorsunuz.

Aynen dimi🤣🤣👍

Hep eksik yazıyor bizde ona göre yorum yapıyoruz

Sorun izin gibi görünüyor ama sorun duyguların da net değil asker eşi olmak zor ve konu sahibi bunu yapamayacak gibi
Uyeler istiyor ki onlar kafalarina gore yazsin bir vahiy yoluyla iclerindeki tum sikintiyi gorelim, ne yani cok sey mi bekliyorlar ajsnsnsj :110:

Daha önce çevrende asker yok muydu, subay olmaya heveslendiğinde demedin mi stabil bir iş bul masa başı mesela diye??
Benim çevrem de yoktu pek bilgi sahibi değildim. Yine de zor olduğunu biliyordum. Normal bir işte çalış illa resmi bir iş olacak diye bir şey yok dedim ama çok heves etti ,dinlemedi.

:olamaz:

Tepki mi... o kadar uzun uzun sizle empati kurabildigimi anlatan bir mesaj yazdim... hayal kirikligi yasiyorum su an.
Evet teşekkür ederim yazdıklarınız için hepsine katılıyorum. Vahiy dışında 🤣 başlık ile paragrafın son cümlesi aynı güya konuyu bağladım ama olmamış demek ki

Back