Bir türlü ağda yapamıyorum ya :(

Merhaba acil durumlarda bende jilet kullanmaktan yanayım siz hangisini kullanıyorsunuz resim ekleme imkanınız varsa çok sevinirim :)

Merhaba acil durumlarda bende jilet kullanmaktan yanayım siz hangisini kullanıyorsunuz resim ekleme imkanınız varsa çok sevinirim :)
Hiç gerek yok resime , normal marketlerde satılan , babamın aldığı :) gillette mach3'ü kullanıyorum. Memnunum. Babam kendi jilet markasini değiştirene kadar zor zamanlarda yardımcım

Hiç gerek yok resime , normal marketlerde satılan , babamın aldığı :) gillette mach3'ü kullanıyorum. Memnunum. Babam kendi jilet markasini değiştirene kadar zor zamanlarda yardımcım
çok teşekkür ederim bence çoğu kişi de jilet kullanıyor çünkü ağda yapsan bide çıkması var uzaması lazım ki tekrar alınsın ama sanmıyorum o kadar mini etek şort giyenler uzasın diye mi bekliyordur ki öyle değil mi :) bacaklar hep pürüzsüz
birde normal jiletle alınca siyah siyah kalıyor ya o olmuyor değil mi o görüntü olmaması önemli zaten olmuyorsa çok çok işime yarayacak :)

Son düzenleme:

kaç ayda bir ağdaya gidiyorsunuz? kıllar kaç günde bir çıkıyor?
süreklş kuaföre gtmek maddi açıdan yıpratıcı olmuyor mu?

doğru ağda yapma konusunda bilgi verir misiniz?

kaç ayda bir ağdaya gidiyorsunuz? kıllar kaç günde bir çıkıyor?
süreklş kuaföre gtmek maddi açıdan yıpratıcı olmuyor mu?
Oldukca uzun zamandir yaptiriyorum ve cok sukur azaldi ve inceldi.
1bucuk-2 ayda bir gidiyorum simdi.
Ilk basladigim yillarda her ay gidiyordum.

Son düzenleme:
Oldukca uzun zamandir yaptiriyorum ve cok sukur azaldi ve inceldi.
1bucuk-2 ayda bir gidiyorum simdi.
Ilk basladigim yillarda her ay gidiyordum.
Ben az ve ince tuylerden bile rahatsiz olan biriyim aslinda belki idare eder ve farkedilmiyor bile ama ilk zamanlar her ay gidiyordum simdi 2 ayi buluyor :)

Ben az ve ince tuylerden bile rahatsiz olan biriyim aslinda belki idare eder ve farkedilmiyor bile ama ilk zamanlar her ay gidiyordum simdi 2 ayi buluyor :)

çok iyi. sizce sırtıma göbeğime enseme koluma öğüslerime yapsam nasıl olur ? sir ağda?
daha da kalınlaşmaz dimi ? omuzlarıma boynuma falan ? pürüzsüz olmak istiyorum.

çok iyi. sizce sırtıma göbeğime enseme koluma öğüslerime yapsam nasıl olur ? sir ağda?
daha da kalınlaşmaz dimi ? omuzlarıma boynuma falan ? pürüzsüz olmak istiyorum.
Omuzlara, goguse, boyuna mi? Tum vucut yani? Bilmiyorum ki o bolgelerdeki tuyler cok ince ayva tuyu seklindedir ya kil degil ki.
Kalinlasma olabilir belki ama kesin bir sey diyemiyorum canim.

Ben 20 yıldır alıyorum alıştığımdan canım yanmıyor tek püf noktasıda çok uzatmadan almak mesela 1 ay beklememek bazen üşendiğimden kuaföre gidiyorum ama yeni doğum yaptığım için bebeğimi babaya emanet ettim 1 saatte genital bölge koltuk altı komple bacak kaş bıyık vs hepsini hallettim demem oki imkan oldukça aldırmak daha iyi

Jilet çoğaltır.Alismaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…