• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü ağda yapamıyorum ya :(

Evet, hiç siyahlık kalmıyor. Hatta tam tersi asıl makinada siyah siyah Batiklar oluyor...
Bol bol köpürtüp deneyin, aldıktan sonra mutlaka nemlendirici krem sürün derim ben.
Ya da jileti mi degistirseniz? Ben süslü ,pembe, kendinden kaygan diye reklamı çıkan bicaklardan almıştım. Onlarla çok pürüzsüz hissedemedigimden 3 bıçaklı erkek jiletlerini kullanıyorum. Memnunum :)
Merhaba acil durumlarda bende jilet kullanmaktan yanayım siz hangisini kullanıyorsunuz resim ekleme imkanınız varsa çok sevinirim :)

Merhaba acil durumlarda bende jilet kullanmaktan yanayım siz hangisini kullanıyorsunuz resim ekleme imkanınız varsa çok sevinirim :)
Hiç gerek yok resime , normal marketlerde satılan , babamın aldığı :) gillette mach3'ü kullanıyorum. Memnunum. Babam kendi jilet markasini değiştirene kadar zor zamanlarda yardımcım :p

Hiç gerek yok resime , normal marketlerde satılan , babamın aldığı :) gillette mach3'ü kullanıyorum. Memnunum. Babam kendi jilet markasini değiştirene kadar zor zamanlarda yardımcım :p
çok teşekkür ederim bence çoğu kişi de jilet kullanıyor çünkü ağda yapsan bide çıkması var uzaması lazım ki tekrar alınsın ama sanmıyorum o kadar mini etek şort giyenler uzasın diye mi bekliyordur ki öyle değil mi :) bacaklar hep pürüzsüz
birde normal jiletle alınca siyah siyah kalıyor ya o olmuyor değil mi o görüntü olmaması önemli zaten olmuyorsa çok çok işime yarayacak :)

Son düzenleme:
Tum bacak, komple genital bolge, koltuk alti 10 seneden fazladir guzellik merkezinde yaptiriyorum ve cok memnunum tertemiz. Jilet sevmiyorum, acil durumlar icin gecici bikac kerelik olabilir onun disinda surmek istemedim hic zorda kalmadikca.
Evde de makina var sir agdaya gidemedigim acil zamanlar icin.
Ayrica masallah diyeyim cok azaltti bnde. Tum bolgelerde tek tuk kaldi senelerdir gidince :))
Evde daha cok aciyo ve uzun suruyo

kaç ayda bir ağdaya gidiyorsunuz? kıllar kaç günde bir çıkıyor?
süreklş kuaföre gtmek maddi açıdan yıpratıcı olmuyor mu?

Doktor konusunda rahat olun
Doktorlar tuylerin kokunden alinmamasini, sadece kisaltilmasini her zaman tavsiye eder.
Bunun disinda agdayi nasil ne yone cekeceginizi bilmiyor olabilir misiniz? 5 dakikalik is. Ben kendim yapiyorum ama uzun yillar kuaforde yaptirdim. Artik tum detayina hakimim. Yanlis yonde cekerseniz morarir falan allah korusun.
Yani agda becerilemeyecek bir sey degil ama bilgi istiyor

doğru ağda yapma konusunda bilgi verir misiniz?

kaç ayda bir ağdaya gidiyorsunuz? kıllar kaç günde bir çıkıyor?
süreklş kuaföre gtmek maddi açıdan yıpratıcı olmuyor mu?
Oldukca uzun zamandir yaptiriyorum ve cok sukur azaldi ve inceldi.
1bucuk-2 ayda bir gidiyorum simdi.
Ilk basladigim yillarda her ay gidiyordum.

Son düzenleme:
Oldukca uzun zamandir yaptiriyorum ve cok sukur azaldi ve inceldi.
1bucuk-2 ayda bir gidiyorum simdi.
Ilk basladigim yillarda her ay gidiyordum.
Ben az ve ince tuylerden bile rahatsiz olan biriyim aslinda belki idare eder ve farkedilmiyor bile ama ilk zamanlar her ay gidiyordum simdi 2 ayi buluyor :)

Ben az ve ince tuylerden bile rahatsiz olan biriyim aslinda belki idare eder ve farkedilmiyor bile ama ilk zamanlar her ay gidiyordum simdi 2 ayi buluyor :)

çok iyi. sizce sırtıma göbeğime enseme koluma öğüslerime yapsam nasıl olur ? sir ağda?
daha da kalınlaşmaz dimi ? omuzlarıma boynuma falan ? pürüzsüz olmak istiyorum.

çok iyi. sizce sırtıma göbeğime enseme koluma öğüslerime yapsam nasıl olur ? sir ağda?
daha da kalınlaşmaz dimi ? omuzlarıma boynuma falan ? pürüzsüz olmak istiyorum.
Omuzlara, goguse, boyuna mi? Tum vucut yani? Bilmiyorum ki o bolgelerdeki tuyler cok ince ayva tuyu seklindedir ya kil degil ki.
Kalinlasma olabilir belki ama kesin bir sey diyemiyorum canim.

İsterseniz jiletleyin. Dünyada jilet yapan binlerce kadın var. Eskiden ben de jilet kullanırdım.
Ama ağda istiyorsanız, bence bu işin merkezlerine gidip yaptırın. Kısa sürede hallediyorlar, mis gibi çıkıyorsunuz. Ben kendi kendime yaptığım ağdadan az çekmedim. 2 saatte ancak alırdım, her tarafım morluk, yırtık, kan içinde kalırdı. 2 yıldır başkasına aldırıyorum, dünya varmış.
Ben 20 yıldır alıyorum alıştığımdan canım yanmıyor tek püf noktasıda çok uzatmadan almak mesela 1 ay beklememek bazen üşendiğimden kuaföre gidiyorum ama yeni doğum yaptığım için bebeğimi babaya emanet ettim 1 saatte genital bölge koltuk altı komple bacak kaş bıyık vs hepsini hallettim demem oki imkan oldukça aldırmak daha iyi

Genital bölgeme ağda yapamıyorum çok acıyor dayanamıyorum. Alışırım dedim ama yok nafile. Normalde makinenin tıraş başlığını kullanıyorum ama ağda gibi tertemiz olmuyor. Yarın da kadın doğum doktoruna gidicem kızlar jilet yapıp gitsem olur mu yarım yamalak kaldı. Doktora jiletle temizleyip giden var mı?
Jilet çoğaltır.Alismaya bakın.

Back