- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi umitvar olmak
Lazer en güzeli.Büyük rahatlık valla :)
Şiddetle tavsiye :)
Şiddetle tavsiye :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emla krem kullanabiilirsinizGenital bölgeme ağda yapamıyorum çok acıyor dayanamıyorum. Alışırım dedim ama yok nafile. Normalde makinenin tıraş başlığını kullanıyorum ama ağda gibi tertemiz olmuyor. Yarın da kadın doğum doktoruna gidicem kızlar jilet yapıp gitsem olur mu yarım yamalak kaldı. Doktora jiletle temizleyip giden var mı?
Genital bölgeme ağda yapamıyorum çok acıyor dayanamıyorum. Alışırım dedim ama yok nafile. Normalde makinenin tıraş başlığını kullanıyorum ama ağda gibi tertemiz olmuyor. Yarın da kadın doğum doktoruna gidicem kızlar jilet yapıp gitsem olur mu yarım yamalak kaldı. Doktora jiletle temizleyip giden var mı?
Size birşey sormak istiyorum. Doktor bana dediki takvimde hergün işaretleme yap. Mesela adetin yoğun geldiyse iki nokta koy, parçalı geldiyse 4 nokta koy vs dedi. Ama bi çırpıda anlattı aklımda tutamadım. Çünkü dört beş tane daha şık söyledi. O noktalar ve anlamları hakkında bilginiz var mı?Ben kadn dogum polk calistim bir sure. Hicte bakilmaz, ayiplanmaz. Temiz olun yeter. Rahat olun. Muayne de kıllı mi tüylu mu diye bi olay yok.
Neden boyle birsey soylemis bilmiyorum. Bunu neye istinaden soyledii ? Yani konu neydi ?Size birşey sormak istiyorum. Doktor bana dediki takvimde hergün işaretleme yap. Mesela adetin yoğun geldiyse iki nokta koy, parçalı geldiyse 4 nokta koy vs dedi. Ama bi çırpıda anlattı aklımda tutamadım. Çünkü dört beş tane daha şık söyledi. O noktalar ve anlamları hakkında bilginiz var mı?
Sürekli yoğun kahverengi akıntı geliyor. Hormon testi ve ultrasonda bişey çıkmadı. Gelen şeyin adet devamı mı yoksa başka bişey mi onu anlaması için böyle istedi.Neden boyle birsey soylemis bilmiyorum. Bunu neye istinaden soyledii ? Yani konu neydi ?
Anladim. Adet dongunun sıkligıyla alakali bir gozlem yapabilmek icin istemistir muhtemelen.Sürekli yoğun kahverengi akıntı geliyor. Hormon testi ve ultrasonda bişey çıkmadı. Gelen şeyin adet devamı mı yoksa başka bişey mi onu anlaması için böyle istedi.
Teşekkür ederim sağolunAnladim. Adet dongunun sıkligıyla alakali bir gozlem yapabilmek icin istemistir muhtemelen.
Cok gecmis olsun umarim fayda gorursun