• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü ağda yapamıyorum ya :(

Tum bacak, komple genital bolge, koltuk alti 10 seneden fazladir guzellik merkezinde yaptiriyorum ve cok memnunum tertemiz. Jilet sevmiyorum, acil durumlar icin gecici bikac kerelik olabilir onun disinda surmek istemedim hic zorda kalmadikca.
Evde de makina var sir agdaya gidemedigim acil zamanlar icin.
Ayrica masallah diyeyim cok azaltti bnde. Tum bolgelerde tek tuk kaldi senelerdir gidince :))
Evde daha cok aciyo ve uzun suruyo
Tüylerinizde azalma veya incelme Oldumu?

Kaç yabancı kız arkadaşıma bu konuyu açtım, neredeyse hiç ağda diye bir cevaba rastlamadım. Doğuya gittikçe ağda oranı artıyor, batı tamamen jiletle hallediyor işini.
Ben de eskiden utanirdim jilet kullanmaya. Lazere başlayınca zorunluluktan kullanmaya başladım. Allahım o ne rahatlık!
Türk kadininda öyle bir şey var ki, bu sadece agdada falan değil. Genel olarak acidan-zorluklardan bahsetmekten zevk alıyorlar. En cilekes anne onlar, doğumu en zor onun geçmiş, kapının üstünü bile o silmiş, her gün 4 çeşit yemek yapmış , saçını süpürge etmiş...
Yapma kardeş, azıcık sal kendini, rahatla...bazı şeylerin kolayına kaç :)
Yani benim oyum jiletten yana.

Normalde ağda yaparım da, sırf doktora gideceğim diye asla yapmam. Temiz olmak yeterli, doktora estetik görünme mecburiyetimiz yok. Bazen tüylü gitmişliğim var o yüzden. Çok kafaya takmayın yani. Doktorlar bizim kadar takmıyorlar kıla tüye, onlar işlerine bakıyorlar.

Ağdanın daha az acı vermesi için küçük bölgelerde çalışın. Öyle koca koca alanları ağdalamayın yani. Tüyler uzunsa önce makasla iyice kısaltın, öyle alın. Bir de ben ağda yaparken bir şey izlerim. Tam çekeceğim sırada dizi, program her neyse ona odaklanırım. Çok işe yarıyor. :KK51:
Neyyy neyyy tüylumu gittin aaa kk uyessnden böyle sey duyacagm aklıma gelmezdi bnim bir kac gun tuylu kaldimmi korku biniyir bisey olurda hastanelik olurumda tuylu görürler diye :KK53:

Kaç yabancı kız arkadaşıma bu konuyu açtım, neredeyse hiç ağda diye bir cevaba rastlamadım. Doğuya gittikçe ağda oranı artıyor, batı tamamen jiletle hallediyor işini.
Ben de eskiden utanirdim jilet kullanmaya. Lazere başlayınca zorunluluktan kullanmaya başladım. Allahım o ne rahatlık!
Türk kadininda öyle bir şey var ki, bu sadece agdada falan değil. Genel olarak acidan-zorluklardan bahsetmekten zevk alıyorlar. En cilekes anne onlar, doğumu en zor onun geçmiş, kapının üstünü bile o silmiş, her gün 4 çeşit yemek yapmış , saçını süpürge etmiş...
Yapma kardeş, azıcık sal kendini, rahatla...bazı şeylerin kolayına kaç :)
Yani benim oyum jiletten yana.
Aslaa. Jilet asrin hatasidir. Bu aralar bi kilet ovuculugu aldi basini gidiyor yok jilet tuyleri kalinlastirmazmiş yeni cikarken tuylerin ucu kut oldugu icin bize oyle gelirmis bla bla. Kulliyen yalan. Ben bembeyaz kilsiz bi seyim normalde, bikini bolgemde sari sari tuyler vardi yaptim bi cahillik aldim jiletle. 1 sene falan devam ettim aldikca cikti ve suan popoma kadar simsiyah yayildi. Sire gidiyorum evde kendim aliyorum senelerdir azaltamadim kurtulamadim. Her gidisimde kuaforum yaptigim hataya kiziyor. Lutfen kimse kullanmasin şu lanet seyi.

Aslaa. Jilet asrin hatasidir. Bu aralar bi jilet ovuculugu aldi basini gidiyor yok jilet tuyleri kalinlastirmazmiş yeni cikarken tuylerin ucu kut oldugu icin bize oyle gelirmis bla bla. Kulliyen yalan. Ben bembeyaz kilsiz bi seyim normalde, bikini bolgemde sari sari tuyler vardi yaptim bi cahillik aldim jiletle. 1 sene falan devam ettim aldikca cikti ve suan popoma kadar simsiyah yayildi. Sire gidiyorum evde kendim aliyorum senelerdir azaltamadim kurtulamadim. Her gidisimde kuaforum yaptigim hataya kiziyor. Lutfen kimse kullanmasin şu lanet seyi.
Ben 3 yildir kullanıp tavsiye eden taraftayim. Önceden sadece lazere gittiğim bölgeleri yapardım (mecburiyetten) ama o rahatlığını gördükten sonra her yere kullanmaya başladım. 1 aylık tatile cikoyorsam mesela gitmeden makinayla alırım, kalan -çikan her şeyi de gördükçe jiletlerim. Misss gibi bir tatil geciririm :)
Ya da 'hadi yarın denize gidelim' falan derlerse hazırlıksız yakalanmamak için kol-bacak ne bulursam vururum jilete.
Hele kışın, hiç agdayla ugraşmam.
Hiç de bir zararını görmedim.
Yine aynı kalınlıkta çıkıyor, başka yere de yayılmıyor Hatta makina ile devamlı batık batik oluyor bacaklarim. Ama jiletle ölü derinin alınmasından mi bilmiyorum , batik problemim de geçiyor.
O yüzden ben öven tarafta yer alacağim ^^

imkanlariniz ve cildiniz musaitse lazeri oneririm. ben 5 sene evvel yatirdim, bir daha tuy tekrarri olmadi. cok rahatim.

Yahu hanımlar neden kendinize işkence ediyorsunuz? Jiletle 10 saniyelik bir olay. Tertemiz, hızlı, acı yok. Bir insan kendine neden eziyet eder ki? Üstelik her daim temiz oluyor. O ne öyle ya ağda yapacam diye bekletiyorsunuz hiç steril değil. Banyo yaparken bakın milimlik bile değilken hooop saniyelik olay cillop gibi :KK51:

El ağdası var onu sürüp az az çekerseniz canınız çok yanmaz. Benim ağdacım öyle yapıyordu bende evde denedim cok rahat oluyor.

Hiç jilet kullanmamış ve ilk başından beri orda ki kılları ağda ile alan birisi olarak alışman lazım. Ilk başta acır ama bir kaç kez yapıştırıp çekince his azalıyor. Azar azar yapıştırıp çekin. Tabi kendinizi frenlememeniz lazım acıyacak diye. Jiletleyip de gidebilirsiniz de ağda üzün süre kıl derdiyle uğraştırmayacağından daha rahat olur.

Ben 3 yildir kullanıp tavsiye eden taraftayim. Önceden sadece lazere gittiğim bölgeleri yapardım (mecburiyetten) ama o rahatlığını gördükten sonra her yere kullanmaya başladım. 1 aylık tatile cikoyorsam mesela gitmeden makinayla alırım, kalan -çikan her şeyi de gördükçe jiletlerim. Misss gibi bir tatil geciririm :)
Ya da 'hadi yarın denize gidelim' falan derlerse hazırlıksız yakalanmamak için kol-bacak ne bulursam vururum jilete.
Yine aynı kalınlıkta çıkıyor, başka yere de yayılmıyor Hatta makina ile devamlı batık batik oluyor bacaklarim. Ama jiletle ölü derinin alınmasından mi bilmiyorum , batik problemim de geçiyor.
bir şey diyeceğim ama ben bacaklarımı jiletle aldığımda tam pürüzsüz olmuyor siyah siyah gözüküyor sinir oluyorum, sizin pürüzsüz mü oluyor?

Jiletle de alinmis oluyor. Bence sorun yok, onemli olan temiz olmasi. Benim tuylerim agdayla alinmiyor mesela imkansiz.

bir şey diyeceğim ama ben bacaklarımı jiletle aldığımda tam pürüzsüz olmuyor siyah siyah gözüküyor sinir oluyorum, sizin pürüzsüz mü oluyor?
Evet, hiç siyahlık kalmıyor. Hatta tam tersi asıl makinada siyah siyah Batiklar oluyor...
Bol bol köpürtüp deneyin, aldıktan sonra mutlaka nemlendirici krem sürün derim ben.
Ya da jileti mi degistirseniz? Ben süslü ,pembe, kendinden kaygan diye reklamı çıkan bicaklardan almıştım. Onlarla çok pürüzsüz hissedemedigimden 3 bıçaklı erkek jiletlerini kullanıyorum. Memnunum :)

agda evde yapamayanlar kuaforde yaptirin 10 dakikada şak şuk ah uh derken bitiyor :D evde 2 saat ugrasmaniza degmez kizlar boyun fitigi olcaksiniz.

Benim canım tatlıdır kendi kendime yapamıyorum ağdayı acıyor:KK45: en iyisi aceleniz yoksa kuaför. Ağda daha geç çıkmasını sağlıyor, kafa rahat oluyor:KK53:

vur jileti geç ya. illa kaymak gibi olmak zorunda değilsiniz. ben yıllardır bi yere kadar makine ile alıyorum bi yerden sonra jilet yapıyorum. koltukaltıma bile yapmışlığım var. önemsemedikçe alışıyorsunuz.

Jilet rahatlik degil ki, hele yazin. Aliyorsun ertesi gun bir daha almak zorundasin. Hele denize girdigin zaman kirpi gibi oluyor bacaklar, cikinca bi bakmissin kokleri gozukuyor. Hic estetik degil ki gercekten nasil rahat ediyorsunuz? Makine ile 15 dkda aliyorum 2 hafta kaymak gibi geziyorum. İki u gunde bir şoyle goz ucuyla kontrol ederim cikanlari makinayla 2 dkda alirim tamamdir. Jilet bana daha buyuk eziyet geliyor

Back