• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü ağda yapamıyorum ya :(

umitvar olmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
85
34
38
35
Genital bölgeme ağda yapamıyorum çok acıyor dayanamıyorum. Alışırım dedim ama yok nafile. Normalde makinenin tıraş başlığını kullanıyorum ama ağda gibi tertemiz olmuyor. Yarın da kadın doğum doktoruna gidicem kızlar jilet yapıp gitsem olur mu yarım yamalak kaldı. Doktora jiletle temizleyip giden var mı?

Genital bölgeme ağda yapamıyorum çok acıyor dayanamıyorum. Alışırım dedim ama yok nafile. Normalde makinenin tıraş başlığını kullanıyorum ama ağda gibi tertemiz olmuyor. Yarın da kadın doğum doktoruna gidicem kızlar jilet yapıp gitsem olur mu yarım yamalak kaldı. Doktora jiletle temizleyip giden var mı?

Ben.
Hatta biraz uzun bile gittim
Doktor bakmıyr bile
Örtünün altından hallediyor ultrason işini

Ağdayı bir güzellik merkezinde yaptırırsan daha dayanılır oluyor

Epilasyon aletiniz varsa onunla yapın.
Başta çok acıyor ama 5-10 dk sonra alışıyorsunuz, acı hissetmiyorsunuz.
Her yolu denemiş biri olarak en kolay yol bu bence.
Daha uzun süre rahat edersiniz hem.
Jilet zaten mahvediyor o bölgeyi.
Ağda uygulamak da o bölgede aşırı zor.

Bu arada kadin doguma gidince eğer evli değil veya bir ilişki yasamadiysaniz direk genital bolgenize bakmaz,ultrason yapar

Ben soguk agda yapıyorum cnm once ust bolgeyi alcaksın yani bölgenin ust kısmını snra alttan baslıyacksn gerdirerek ickısmi fln az az alıcaksın bnde ilk alamamıstım snra kendimi gaza getrdim yapanlar nasl yapıyor diye tuylern tam alınma zamanında al uzun oldmu kayıpısır cıkartamassın ve jilet gbi ertesigun pörtletmiyor

Aslında anestol diye bir ilaç var agda öncesi suruyorlarmis ağrı kesiyormuş ama herkes için aynı mi bilmiyorum

Normal ağdayı sürdüm tek tek çektim ama çok acıyınca bıraktım. Cesaretimi toplarsam akşam bi daha denicem. Çam sakızıyla çekince daha mı az acıyor
Sonrada limon suyu tuz karışımı sür bakalım dayanabilecekmisin :KK53:
İnternette gördüm tuzla limon temizlikten sonra 3 gün sürmek gerekirmiş kıl köklerini zayıflatmak için deniyorum tavsiye ederim

Normalde ağda yaparım da, sırf doktora gideceğim diye asla yapmam. Temiz olmak yeterli, doktora estetik görünme mecburiyetimiz yok. Bazen tüylü gitmişliğim var o yüzden. Çok kafaya takmayın yani. Doktorlar bizim kadar takmıyorlar kıla tüye, onlar işlerine bakıyorlar.

Ağdanın daha az acı vermesi için küçük bölgelerde çalışın. Öyle koca koca alanları ağdalamayın yani. Tüyler uzunsa önce makasla iyice kısaltın, öyle alın. Bir de ben ağda yaparken bir şey izlerim. Tam çekeceğim sırada dizi, program her neyse ona odaklanırım. Çok işe yarıyor. :KK51:

Ben sir ağda kullanoyorum rahat ta ama kısayken yapman lazım yzadıkça canın yanar bide pydra sürüp yapıyorum alttan başlıyorum kolay oluyo zaten tek seferde çwkmen lazım tek bi sızıyla onlarca tüyden kurtuluyorum
Jilet de nereye kadar gürleştiriyo sonra ne yapcan ağda zamanla azaltıto en azından dayan biraz

Ben kadn dogum polk calistim bir sure. Hicte bakilmaz, ayiplanmaz. Temiz olun yeter. Rahat olun. Muayne de kıllı mi tüylu mu diye bi olay yok.

İsterseniz jiletleyin. Dünyada jilet yapan binlerce kadın var. Eskiden ben de jilet kullanırdım.
Ama ağda istiyorsanız, bence bu işin merkezlerine gidip yaptırın. Kısa sürede hallediyorlar, mis gibi çıkıyorsunuz. Ben kendi kendime yaptığım ağdadan az çekmedim. 2 saatte ancak alırdım, her tarafım morluk, yırtık, kan içinde kalırdı. 2 yıldır başkasına aldırıyorum, dünya varmış.

Son düzenleme:
Tum bacak, komple genital bolge, koltuk alti 10 seneden fazladir guzellik merkezinde yaptiriyorum ve cok memnunum tertemiz. Jilet sevmiyorum, acil durumlar icin gecici bikac kerelik olabilir onun disinda surmek istemedim hic zorda kalmadikca.
Evde de makina var sir agdaya gidemedigim acil zamanlar icin.
Ayrica masallah diyeyim cok azaltti bnde. Tum bolgelerde tek tuk kaldi senelerdir gidince :))
Evde daha cok aciyo ve uzun suruyo

Back