Bir temizlik hikayesi de benden

Hepiniz cok haklisiniz arkadaşlar.
Sorun benden kaynaklaniyor biliyorum.
Ama bundan sonra boyle olmayacak.
Ben hep karsimdaki kendini kotu hissetmesin diye ayni sofraya oturdum onlarla, sohbet ettim.
Yoruldugun zaman otur dinlen acelesi yok dedim ama goruyorum ki iyilikten maraz doguyormus gercekten.
Bundan sonra( normalde tovbe ederim cagirmaya ama doğum yapacagim iste illaki ihtiyacim olacak) isveren işçi iliskisi kuracagim.
Sizli bizli davranip oturup birlikte yiyip icmeyecegim.
Kimseyi kucumsemedim omrumde, asla, ama demek ki belli kriterleri korumak gerekiyormus.

Bence cok bısey ıstememıssın
Ama baslarında durmak gerekıyor bence oda da yapın ben sıze soylerım demenız lazım.
Benım yardımcım cuma gunlerı gelıyor
Mesela yarın geldıgınde
Evı supurup sılecek mobılyaları sıleceki yerlerı vıledayla sılıyor evımız cok buyuk elde sılerken parcalanır kadın.
Tuvaletı banyoyu temızleyecek ve mutfak dolabı ustlerını sılecek.
4 saatte yapıyor bunları ama ev tamamen toplu oluyor , mesela oglumun odasındakı rafları fılan ben bosaltmıs oluyorum kı oralarıda sılsın gerıde ben yerlestırıyorum cunku onun duzenıne el atmasını ıstemıyorum

Kadınıda ara şirketide ara derim siz mağdur olmuşssunuz bu durumda,eğer şirketi aramazsan bir daha yardımcı çağırdığında aynı kadını gönderirlerse ne yapacaksın.

Kadınıda ara şirketide ara derim siz mağdur olmuşssunuz bu durumda,eğer şirketi aramazsan bir daha yardımcı çağırdığında aynı kadını gönderirlerse ne yapacaksın.
Aslinda yapilmasi gereken söylediğiniz sey ama elim varmıyor arayamiyorum.
Tekrar ihtiyacim olduginda arayip ozellikle bu iki bayani istemedigimi, daha once geldiklerini falan anlatmak daha benim yapabileceğim turde bir iş.

Bence ara kadını gelsin toparlasın tekrar bıraktıklarını bidaha böyle bişey yapamazlar

20 yaşında 5 çocuk olması için x kişisinin kaç yaşında çocuk doğurmaya başlaması gerekiyor sanırım sağlam ajitasyon yapılmış size

hemen kadını arayıp eksikleri bir bir söyleyin. şirket elemanı olarak kendisine iş bağladığını şirketi arayıp şikayet edeceğinizi söyleyin. o kadarlık temizliği siz kendinizde yapardınız zaten

genel temizlik diyince duvar perde falan da olur benim bildiğim.. sen gayet makul bir temizlik istemişsin, iki kişinin çok rahat bitirebileceği şeylermiş. İyi niyetini kullanmışlar resmen ayıp çok ayıp

şirket az para veriyormuş kadınlara ama şu da var sıcacık eve gelip kahvaltı yemek gibi imkanları olan düzgün bir evde daha rahat çalışacakları için yardımcı kadınlar da inşaat fabrika temizliği vs den ziyade evleri tercih ediyorlar.
ben de aynı kadını aynı firmadan çağırıyorum. en azından bir sorun olursa karşımda firma bulurum. üstelik kadına sigorta yapmakla uğraşacak durumum yok.
firma az veriyormuş söyledi ama beni sen ara firmayı arama demedi. düzenli iş neticede niye bıraksın.

Firma en iyisi her hangi bir kaza olduğunda sorumlu olmazsınız. Kadını ve şirketi arayın mağduriyetinizi söyleyin. Ayrıca bakmadan, görmeden, tadmadan vs vs hiçbir şeye para vermeyin kızlaarr , kendinize iyi olun başkaları sonraya kalsın hak etsin iyiliği.

aklıma geldi de,
benim annem ne zaman temizlik için bir kadın çağırsa;
kadın gittikten sonra üstünden genel bir temizlik yapardı :)
beğenmezdi hiç

Merhaba
Şuanda benimde evimi temizlikçi ablalar temizliyor
Bende yatak odasında bebeğimi uyutuyorum
Buradan yani kk dan buldum kadınları
Şansıma iki sokak ötede oturuyorlarmış onlarda
İkinci alışım bu
Gayet temiz yapıyorlar
Tavsiye ederim tatlım
Aklında bulunsun
İstanbuldayım bu arada

Kadını arayıp işleri yarım yamalak yaptıklarını belirtin.. Sizinle bir daha asla çalışmayacağım bağlı oldugunuz şirkete de bunu ileteceğim deyin.. Ya gelip eksikleri tamamlamak isteuecekler yada gerim gerim gerilecekler her türlü..

niye bu kadar düşünüyorsunki onları parayı sokakta mı buluyoruz. iyi insanlar olsalardı hamile bir kadına bunu yapmamaları gerektiğini bilirlerdi. siz hakkınızı aramazsanız tepenize çıkarlar.

Hiiii cok uzun yazmisim.
Telefondan kucuk ekrandan yazinca fark edemedim herhalde.
Okumak istemeyen pas geçsin

okudum :)
fırmayı ara ..böyle bi çalışanınız var böyle bı dumen cevırıyo de..20 yaşında 5 cocukla dul kalan böyle çakal olmaz ..nefret edıyorum böyle duygularla oynayanlardan..kaç kadını işletır böyle çakal..

esraaaaaaaaaaa saf olma nolur kuzum yaa.magdur ınsan böyle olmaz..acemısın o yuzden buı sekıl dusunuyosun...çakal ınsan annem bunlar...ara giydir...bak it köpek olup daha kımseyı ışletmezler.sevap kazanırsın hattaa

Anlattığına gore 15 yasinda evlenmiş, ard arda doğurmuş, erkek olana kadar dogurdum besinci de erkegi bulduk diyor.oglu 2 yasindayken de esi vefat etmis.
Bunlari anlatan kadin daha düzgün yapti zaten digerine gore, digeri tamamen salladi gibi geliyor işi gucu

kadını arayın eğer yaptığınız temizliği gelip güzelcene yapmazsanız şirketi arayıp, şirketten gizli temizliğe geldiğinizi söyleyecem de gelip güzelcene temizlerler. Bir kaç kere bende sizin gibi şirket dışı çağırdım iyi niyeti suistimal ediyorlar.
Eğer elinizin altında bildik tanıdık biri yoksa şirketten çağırın çünkü insanlara güvenilmiyor.

Sizin iyi niyetinizi bir güzel kullanmış duygu sömürüsü yaparak.
Böyle insanların hakkına girerek nasıl alıp boğazlarından geçiriyorlar o parayı anlayamıyorum.
Üzücü bie ders olmuş size de.
bir daha hep firmadan alırsınız.

Bu çok önemli aslında Allah korusun banyoda ayağı kaysa,birşey olsa sigortası olmadığı için başımız derde girebilir,çok sıkı tutuluyor bu işler en iyisi şirketten çağırmak

bak işte. bu kadar zorluk çeken biri de kimsenin hakkını yememeli ama değil mi. ?
ihtiyacı varsa işini güzel yapar ki bir daha çağırılsın. tavsiye edilsin . ihtiyacı olduğu için şirketi araya koymadan çağırır başkaları da belki. ama böyle yapınca kendini karalıyor . oldu mu şimdi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…