Bir takim meseleler

esra1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
20
3
25
Arkadaşlar iyi akşamlar bi durum var çok kurcalıyor aklımı o yüzden size yazmak istiyorum. Bugün annem yengem kuzenimle alışverişe çıktık.
Nisanlim ayaküstü beni görmek için arabayla yanımıza geldi. Ve annem gille merhabalaşti hal hatır sordu ama arabadan inmedi. Kaş göz işareti yapmaya çalıştım arabadan inmesi için ama görmedi. Neyse biz eve geldik annem onun için havalı biri dedi. Neden diye sordum ama söylemedi. Büyük ihtimal o nedenden kaynaklı. Canım sıkıldı buna. Nisanlim kibirli biri değil ama arabadan inip görseydi daha iyi olurdu sanırım. Kültür olarak bu durumlara karşı hassasiyet var diyebilirim. İlk kez nisanlilik vs yaşıyorum bu tür küçük durumların sıkıntı olmasi da canımı sıkıyor. Ben ondan sorumluyum o da benden :)) nisanlima guzel sözler iltiftlar edilse hoşuma gidiyor ama böyle olumsuz olunca da canım sıkılıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Yani nişanlinizin yaptigi cidden görgüsüzlük ama bunun sizin kulturunuzle alakasi yok kime yapilsa şu hareketi kibar bulan cikmaz nereli olursa olsun.
Hem sizi görmeye geliyor hem arabadan bile inmeden konusup gidiyor annenizi filan gectim sizin icin bari iner ya. Genel olarakta böyle mi oturmasi kalkmasi yemek yiyişi selamlaşmasi filan. Çok garip.

Arkadaşlar iyi akşamlar bi durum var çok kurcalıyor aklımı o yüzden size yazmak istiyorum. Bugün annem yengem kuzenimle alışverişe çıktık.
Nisanlim ayaküstü beni görmek için arabayla yanımıza geldi. Ve annem gille merhabalaşti hal hatır sordu ama arabadan inmedi. Kaş göz işareti yapmaya çalıştım arabadan inmesi için ama görmedi. Neyse biz eve geldik annem onun için havalı biri dedi. Neden diye sordum ama söylemedi. Büyük ihtimal o nedenden kaynaklı. Canım sıkıldı buna. Nisanlim kibirli biri değil ama arabadan inip görseydi daha iyi olurdu sanırım. Kültür olarak bu durumlara karşı hassasiyet var diyebilirim. İlk kez nisanlilik vs yaşıyorum bu tür küçük durumların sıkıntı olmasi da canımı sıkıyor. Ben ondan sorumluyum o da benden :)) nisanlima guzel sözler iltiftlar edilse hoşuma gidiyor ama böyle olumsuz olunca da canım sıkılıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Sizi görmeye gelip arabadan inmiyor?
Nasıl cesaret buluyorsunuz böyle adamlarla bir gelecek kurmaya anlamıyorum.

Mutlaka arabadan inip en azından bi sarılması lazımdı. Annene ayıp olmuş. Yol sorar gibi olmuş.

Arabadan selam vermesi çok ayıp. Kültürle ne alakası var ailesinden görgü almamış demek ki. Doğu batı her kültürde nezakettir bu. Seyir halinde rastlaşırsın inecek yer olmaz(trafik kaynaklı) ancak o zaman olur bu şekilde hem sizi görmeye diye geliyor hem tokalaşmıyor. Anneniz haklı

Biraz ayıp olmuş doğrusu asker arkadaşını selamlar gibi.Benim ablam da nişanlı ,nişanlısı çok saygılı birisi babam biraz katı bir insandır ama onun bile gönlünü yapıyor babam da güvenir ona.
Geçenlerde babam eniştemin mekanına gitmiş yol üstündeyken, ablamdan duydum çok işi varmış ama gidene kadar babamla ilgilenmiş masasından kalkmamış.Ayıp yani yapılmaz böyle hareket inesi lazımdı.

Evet annen çok haklı. Bu büyük saygısızlık. Ve ilerde de saygılı davranacagını düşünmüyorum. Kendını begenmiş, görgüsüz biri. Bunun kültürle zerre ılgısı yok. Sen olayı pembelestırıosun

Trafik varsa veya o an yol kalabliksa inecek durumda değilse gayet normal bence belki de utandı o an işleriniz var diye tutmak istemedi .. daha o kadar şey yasacaksınız ki bu devede kulak kalacak zaten inanın :-)

Önce bir neden inmediğini anlatın da ona göre yorumlayalım.
Park etmenin sıkıntılı olduğu,yoğun trafikli bir yerde sadece 3-5 saniye görüp selam vermek için geldiyse no problem.
Park ve trafik rahat bir yerde gelip dakikalarca camdan sohbet ettiyseniz abes ve saygısızca.

Yeterki mesajı almayı bilin,o küçücük detay dediğiniz şey aslında neler neler anlatıyor.

Arabayı park edebileceği bir yer yoktu. Onu tanıyorum saygısız biri değil. Bu hareketine takıldım yine de uyaririrm bu konuda göz ardı edebileceğim bi durum değil

Önce bir neden inmediğini anlatın da ona göre yorumlayalım.
Park etmenin sıkıntılı olduğu,yoğun trafikli bir yerde sadece 3-5 saniye görüp selam vermek için geldiyse no problem.
Park ve trafik rahat bir yerde gelip dakikalarca camdan sohbet ettiyseniz abes ve saygısızca.
Park yeri yoktu . Dakikalarca da sohbet olmadı. Beni aldi ayrıldık ordan

Trafik varsa veya o an yol kalabliksa inecek durumda değilse gayet normal bence belki de utandı o an işleriniz var diye tutmak istemedi .. daha o kadar şey yasacaksınız ki bu devede kulak kalacak zaten inanın :-)
Haklısınız. Ben onu tanımasam saygısız biri olduğuna kanaat getiririm ama diğer zamanlardaki huyunu suyunu biliyorum.
Bunu görmezden gelmem konuşurum onunla teşekkür ederim 🌺

Haklısınız. Ben onu tanımasam saygısız biri olduğuna kanaat getiririm ama diğer zamanlardaki huyunu suyunu biliyorum.
Bunu görmezden gelmem konuşurum onunla teşekkür ederim 🌺
Aynen dediğim gibi yorumlara çok şaşırdım yani adamın resmen saygısız edepsiz yapmışlar ama duracak bekleyecek imkanı yoksa arabadan inmemesi normal keşke annen de sizin önünüz sıra nişanlı eleştirmese daha iyi olur 😌

Ha sen arabaya binip gittin mi. Yukarıda var mıydı ya bu detay ben görmedim galiba. Park yeri yoksa camdan selam verilir ya abartmaya gerek yok
Evett bekleme olsaydı önerdi tabi De durmadık yine de takıntılı bi yapım var ve huzursuz ediyo beni 🤦🏻‍♀️ onunla konuşurum yine de içim rahat etmez böyle 🫠

Park yeri yoktu . Dakikalarca da sohbet olmadı. Beni aldi ayrıldık ordan

Park etmesine gerek yok ki. Sizinle konusurken de araba oldugu yerde duruyor zaten giderken sohbet edecek haliniz yok. Sadece 1 adim kapidan ciksa tokalaşip binse bir sey olmazdi.
Biri ortaya laf atti hemen park yer yoktu diyorsunuz. 😃
Anneniz hakli siz sütlere batirip cikarsaniz da...

X