arkadaşlar daha estetik göründüğünü düşündüğüm için çelik su ısıtıcısı almayı planlıyorum. İyi birşey olsun istiyorum aynı zamanda. ama bu ikisinin kesiştiği noktada fiyatlar 100 TL'ye fırlıyor. Sizce değer mi? Diğer kaliteli ısıtıcılara baktığımda (çelik olmayan) onlar da 70-80 civarı zaten. Çok fuzuli bir masraf mı acaba fisfisfis
bence pahalısını almak gereksiz canım ama durumun iyiyse alabilirsin bizde felix var normalinden 25 tlye almıştık hiçbi sorun yok bence o kadar paraya değmez ona vericen fazla parayla başka istediğin bir şeyi alabilirsin..
görüntüden çok markalara göre fiyatlar değişiyor. mesela tefale baktığımda ürün ne olursa olsun hep ürünün hakettiğiden pahalı satıldığını düşünüyorum. bilmiyorum bir su ısıtıcısı alıp ömür boyu kullanan var mı :) ben 3-5 sene idare etsin bozuldukca değiştiririm diye düşünüp pahalı olmayan ısıtıcılardan kullandım
Marka çok önemli deil bence ama çelik olması önemli. Çünkü su kaynatılacak içinde, plastik pek sağlıklı değil. O sıcaklıkta plastikler kanserojen oluyor. Şimdiden güle güle kullnanın.
Su ısıtıcısı alana kadar ben çay makinası aldım altı kettle üstü çaycı.Çay ver.Çok memnunum.Hem su kaynatıyorum hem çay yapıyorum yerde kaplamıyor ikiside mutfakta olmalı çay tiryakiliği varsa benim gibi çok gerekli iç malzemeside çelik,sağlık için önemli.
canım mutfakta en çok kullanılan ürün kettle.bir de hem elektrik,hem de su ikilisini düşünürsek bence kettle için verilen paraya çok da acımamak lazım.ben bosch almıştım,fiyatını hatırlamıyorum ama çok memnunum..
bizde çay tiryakiliği yok, o yüzden çaycı alıp hem çay için hem de su ısıtıcı olarak kullanmayı düşünmüyorum. internetten bakıyorum fiyatlara ama pek uygununu bulamadım. bu tarz aletler çeyiz dükkalarında daha ucuz sanki. bir araştırmam gerek. CADIARZU ama çelikte kararlıyım a.s
Bende seninle aynı şeyleri düşündüm ama sonra dedim ki ben bunu alıcam ve yıllarca kullanıcam, hep tezgahımın üzerinde durucak görünüşüde güzel olsun. Sonra essede 50 YTL ye istediğim gibi çelik su ısıtıcısı buldum şansa onu aldım markası Essenso. ızmirde Esse varsa oraya bir bak bence.
bende iki yıldır bluehouse kullanıyorum iki yıl önce 40 liraya almıştım gizli rezistans ama çokta memnunum helede bebekten sonra her dakika lazım oluyo fakat çokta uçuk fiayata gerek bence
Çeyizimde arzum kettle var ve ben 2 yıldır evliyim ama ben bir gün olsun kulanmadım.
Yani bir ev için olmazsa olmaz birşey değil.
O kadar paraya yazık günah... Su kaynatmam gerektiğinde çaydanlıkta su kaynatıyorum, doğal gaz elektrikten daha ucuz....
burda doğal gaz olmadığı için elektriğe talimiz a.s bizim evdeki kettle bozuk şu an ve çaydanlıkta ısıtıyoruz. acayip zaman kaybı oluyor bence. kettle hemen ısınıyor.
Mutfağının genel konseptine uygun olmalı küçük ev aletleri,sürekli tezgahta duracağı için önemli.Benim buzdolabım,b.makinem,fırınım gri,su ısıtıcımda gri.Daha doğrusu çaycı makinem
Tabi birde yukarda bir arkadaşında belirttiği gibi çelikler çok daha sağlıklı
ben tefalden 100tlye aldım. aldığım yerde farklı bir modeli daha vardı hatta o 210tl idi çaycı tarzındaydı o. ama orada çalışan bayan onu önermedi bana. çünkü 210tl olanın rezistansı dışardaydı ve bu daha fazla elektrik harcar dedi. ben de 100tl olanını aldım,rezistansı gizli olduğu için. Bence fiyatla birlikte artık elektronik eşyaların ne kadar enerji sarfettikleri de çok önemli. malum her geçen gün elektrik zamlanıyor =(