Bir spor salonu mevzusu

Bir arkadasimin kendi evinde cocuk kosu bandinda kaza gecirdi, allahtan kucuk capliydi, yine de tabi ki yurekleri agizlarina geldi.

Simdi hoca neden bu riski alsin ki, cocugun basina bir sey gelse onu suclayacaklar. Sonucta spor salonu cocuga uygun tasarlanmis bir yer degil.

Bir sekilde ya saati degistirin, ya da kantin gibi bir yeri varsa aalonun cocugunuz orada beklesin.

Bizimki de öyleydi 1-2-3-4 kişilik gruplar var her saat başı.
Sonra birileri 3 ders gelmedi birileri 5 ders hatta iki ayda 16 dersin sadece beşine gelen vardı. Tabii spor salonu mağdur oluyordu böyle durumlarda. Sonra bitirdiler yanmama olayını.
Bizim gibi kırk yılda bir dersi ekenler mağdur oldu.
Ben spor salonunu haklı görüyorum bunun için.

Genel olarak spor salonlarina çocuk alınmıyor zaten. Yani yaptıkları doğru. Senin çocuğun sessiz benimki yaramaz sana izin verirse ben de getiririm ortalık ne hale gelir bir düşün.

Şikayet ederseniz haksız bulunursunuz.
Benzer saatte çocuğunuza uygun bir kurs yada oyun etkinliği vs bulabilirsiniz. Yaş grubunu bilmediğim aklıma bu geldi. Siz spora çocuğunuz hobisine gider.

Hem kurallara uymayıp hem de şikayet etmeyi düşünmeniz komedi ya yaptığınız büyük ayıp madem bırakacak kimse yoktu niye kayıt oldunuz? Siz kimsiniz ki size özel tolerans gösterilecek? Çocuğu da perişan ediyorsunuz

Sizi ciddiye almadım ve düşünce yapınıza bir insan olarak üzüldüm.
İnsanlık kuralı : Kul hakkı yememek,adaletli olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…