Bir spor salonu mevzusu

Şikayet etseniz bile dikkate alınacak bir tarafı yok rahatsız olduğunuz konunun.
Cocuklar giremiyorsa giremiyordur ki doğru olan o.
Sizin bir bahaneniz olsun, başkasının bahanesi olsun kime ne kadar tolerans gösterecek insanlar?
Eşiniz yoksa evde , gitmeyeceksiniz ya da bekleme alanında bırakacaksınız çocuğunuzu.

Bu arada çocuğunuz daha 5,5 yaşındaymis, bende 10 falan sandım keisnlikle kabul etmemeliler zaten, aletlerde çalışan bir anne o yaştaki çocuğa göz kulak olamaz. o yaştaki çocuğun mantıklı - neden sonuclu hareket etmesini beklemek de yanlış olur. Allah korusun koşu bandıni çalıştırır düşer boynunu kirarsa ne olur?
İzmir'de sizinkindej çok az küçük bir çocuğun hayatını bu şekilde kaybettiğinden haberiniz var mı???
Bakın şu da sizin cocugunuz kadar , nasıl ölümden dönüyor?

Kuralı sorgulamadaj esnetmeye çalışmak yerine internete koşu bandı çocuk yazsanız çıkan bir iki videoyu izleseniz je iyi olurdu.
Tek koşu bandı da değil, ayağına ağırlık düşürebilir, düğmelere basıp seviyeyi arttirabolir, bilmeyen insan bir anda çalıştırınca bir sakatlık yaşayabilir.
Bırakacak yerim yok diye çocuk yasak yere çocuk götürmek, almayınca şikayet etmek...
Bu nasıl bir cahillik ya
Okumuş etmiş insansınız bir de

Salonlar çocuklar için tehlikelidir. Kurala uydu diye üslup bahanesiyle nem kapan siz, orada çocuğunuz ağırlıkları bir yerine düşürse ya da biri bir hareket yaparken yakınında durup darbe alsa ortalığı ayağı kaldırırsınız. Sonra da dava falan açarsınız çocuğum zarar gördü diye. İşletmeler de bu tür durumların önüne geçmek için kural koyuyor işte.
Çocuğunuz sizin sorumluluğunuzda ya bakacak birini bulacaksınız ya da sporu bırakacaksınız. Ortası yok.

Çocukların salonda olması çok tehlikeli. İnsanlar sorumluluk almak istemiyor. Ayrıca çocuğunuzu ne yapacağınız da salondaki kimseyi enterese etmiyor. O zaman derse girmeyeceksiniz maalesef.

Eşiniz evdeyken gidin ya da hiç gitmeyin.

Kendiniz diyorsunuz 13 yaş altı çocuk almıyorlar diye size tamam deseler orda gören başkası da yarın çocuğuyla gelebilir.

Çocuk uslu uslu oturacaksa dahi çocuk istemeyebilir insanlar.

Size tamam deseler sorun etmeyeceğiniz ve uymak zorunda olduğunuz kural için kimseyi şikayet etme hakkınız yok.

Çocukların girmesi yasakmış salonun kuralı ve siz bu kuralı bilerek buraya başlamışsınız.
Şikayet ettiğiniz konu onların zaten uygulaması gereken bir kural.
Zaten bir kez anlayış göstermişler sonra diğer gelenlerde bizimki de gelsin o zaman diyebilirler.
Bende gidiyorum spor salonuna oğlum birkaç geldi bizde böyle bir yasak yok.
Bazen bırakacak yer olmuyor ya da babasının işi çıkıyor mecbur götürüyoruz.
Başka arkadaşlarda getiriyor bazen.
Olmazsa paketinizi yenilemeyin başka bir yer bulun.

Kahroldum yahu.
Anneciğini babacığını düşünemiyorum, yanmıştır yürekleri..
Şimdi siz bunu paylaşınca düşündüm de.. Gerçekten parmağı hatta eli sıkışabilir, bir şeylerin altında kalabilir..
Keyfi bir kural olmadığını anlamış olduk böylelikle.

Bizim salonda da bir anne grup pilates dersindeyken çocuğu salonda meraklı meraklı takılıyordu. Alete bindi ayarını yapamadı, hızlanınca bizden koşu bandı öyle bir fırlattı ki, çocuk yaralandı.

Bizim salonda da bir anne grup pilates dersindeyken çocuğu salonda meraklı meraklı takılıyordu. Alete bindi ayarını yapamadı, hızlanınca bizden koşu bandı öyle bir fırlattı ki, çocuk yaralandı.
Koşu bandı, ağırlık aletleri kullanmayı bilmeyen yetişkinler için bile tehlikeli ya.
Hele o koşu bantları bir anlık dikkatsizlikle bile fırlatır atar adamı. Ben bir keresinde kulağımdaki müziği değiştireyim derken yavaşlatmak yerine hız artırmıştım. Allah'tan acil durdurma mandalı vardı, hemen çektim de bowling topu fırlamaktan kurtuldum.
Ya bir de matları falan bazı salonlar katlayıp üst üste istif ediyor. Onlar bile devrilse çocuk için yaralayıcı olur. Ne bileyim biri bacak çalışırken falan yerde dibine gider, sert bir tekme yer. Çok fazla değişken var, hepsi de tehlikeli.

Çocuklar düz yolda bile insanın ayağına dolanıyor.
Kisa bir yürüyüş parkuru var oraya çocuk getirenler oluyor. Biz de yürüyüş yapiyoruz bazen. Çocuk öyle bir geliyor ki kafa gök yüzünde önüne bakmıyor döne döne koşuyor sağa mı sola mı nereye yonelecegi belli değil koca yolda, carpmayalim diye durmak zorunda kalmıştık bir kaç defa. Gerçekten hem çocukların kendileri için tehlikeli hem de herkes her yerde çocuk çekmek ve dikkat etmek zorunda degil ya.

Bu konuyu gerçekten insanlar sizi kurallar çiğneme ve kuralları uyan birini üstüne şikayet etmeniz konusunda destekler umuduyla mı açtınız?
Kural kuraldır hanımefendi. Misal ben böyle bir spor salonuna üye oluyorsam sırf çocuk almadıkları için de üye olmuş olabilirim. Sizin bu yaptığınız yetişkin oteline çocukla gelmek gibi birşey.
Lütfen dünya sizin geri kalan insanlar da sizin hayatınızın figüranı modundan çıkarın kendinizi.

Hocayı oranın sahibine şikayet etmeliyim.üslubu hoşuma gitmedi çünkü.
Şikayet değilde rahatsızligimi dile getirmelimiyim.
Ne hakla? Çocuğunuzu kabul etseydi üslubundan yine rahatsız olacak mıydınız? Milletin ekmek parasıyla oynama hakkını nasıl buluyorsunuz kendinizde? Gayet güzel açıklama yapıp örnek de göstermişler size. Çalışan da sizin ısrarınızdan rahatsız olmuştur, o kime şikayet etsin sizi? Bir de derse girmeyeyim mi demişsinizi evet girmeyeceksiniz. Çocuğunuzu bırakacak güvenli bir ortam yoksa bırakmayacaksınız.

O zaman ertesi gün herkes çocuğunu getirsin. Koşuşsun aletleri kurcalasınlar.
Bu heryerde böyledir ki yine 13 az bir yaş. 15-16 yaşından küçüklerin alındığı bir salon görmedim ben. Koşu bandında koşuyorsun arkanda da dolaşan bir çocuk var, dikkati dağılır insanın. Ağır ve tehlikeli aletler var içeride, millet sizin çocuğunuzu korumak zorunda değil ama korumuşlar işte almayarak.

Sagol abla. Sikayet ettikleri icin daha konu acamiyorum. Ama suan konustugum biri var. Insallah bu sefer olur

Kural belidir.Ayrica çok yerinde bir kural.birde üste cikmaya çalışıp şikayet edeceksiniz.pes...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…