-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Bu arada çocuğunuz daha 5,5 yaşındaymis, bende 10 falan sandımHaydaaaaa
Siz oyalanacak yeriniz olmasa kızınızın sınıfında hemen köşede oturur musunuz birkaç saat? Sizi sinifa almayan öğretmeni şikayet eder misiniz?
Kural belli, 13 yaş altı istemiyoruz
Kurala uydu diye neden şikayet edesiniz? Belki siz çocuğunuzu içeri soktunuz diye ortalıkta çoluk çocuk görmek istemeyen,rahatsız olan bir deli gider kurallara uyulmuyor diye şikayet eder.
Kural kuraldir. Boyle bir kural varsa da ihtiyaçtan doğmuştur. Çocuğunuz bahçede oturmayı kabul etmeyecek bir cocuksa içerde mum gibi durmayı kabul etmeyecek bir çocuk olabilir, ağırlıkları kaldırabilir, ayağına düşürebilir...
Bu arada çocuğunuz daha 5,5 yaşındaymis, bende 10 falan sandımkeisnlikle kabul etmemeliler zaten, aletlerde çalışan bir anne o yaştaki çocuğa göz kulak olamaz. o yaştaki çocuğun mantıklı - neden sonuclu hareket etmesini beklemek de yanlış olur. Allah korusun koşu bandıni çalıştırır düşer boynunu kirarsa ne olur?
İzmir'de sizinkindej çok az küçük bir çocuğun hayatını bu şekilde kaybettiğinden haberiniz var mı???İzmir'de Üzerine Koşu Bandı Düşen Çocuk Öldü
İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, oynadığı koşu bandının üzerine devrilmesiyle ağır yaralanan 2 yaşındaki Yusuf Efiloğlu, kurtarılamadı.www.sondakika.com
Bakın şu da sizin cocugunuz kadar , nasıl ölümden dönüyor?
Kuralı sorgulamadaj esnetmeye çalışmak yerine internete koşu bandı çocuk yazsanız çıkan bir iki videoyu izleseniz je iyi olurdu.
Tek koşu bandı da değil, ayağına ağırlık düşürebilir, düğmelere basıp seviyeyi arttirabolir, bilmeyen insan bir anda çalıştırınca bir sakatlık yaşayabilir.
Bırakacak yerim yok diye çocuk yasak yere çocuk götürmek, almayınca şikayet etmek...
Bu nasıl bir cahillik ya
Okumuş etmiş insansınız bir de
Bizim salonda da bir anne grup pilates dersindeyken çocuğu salonda meraklı meraklı takılıyordu. Alete bindi ayarını yapamadı, hızlanınca bizden koşu bandı öyle bir fırlattı ki, çocuk yaralandı.Kahroldum yahu.
Anneciğini babacığını düşünemiyorum, yanmıştır yürekleri..
Şimdi siz bunu paylaşınca düşündüm de.. Gerçekten parmağı hatta eli sıkışabilir, bir şeylerin altında kalabilir..
Keyfi bir kural olmadığını anlamış olduk böylelikle.
Koşu bandı, ağırlık aletleri kullanmayı bilmeyen yetişkinler için bile tehlikeli ya.Bizim salonda da bir anne grup pilates dersindeyken çocuğu salonda meraklı meraklı takılıyordu. Alete bindi ayarını yapamadı, hızlanınca bizden koşu bandı öyle bir fırlattı ki, çocuk yaralandı.
Koşu bandı, ağırlık aletleri kullanmayı bilmeyen yetişkinler için bile tehlikeli ya.
Hele o koşu bantları bir anlık dikkatsizlikle bile fırlatır atar adamı. Ben bir keresinde kulağımdaki müziği değiştireyim derken yavaşlatmak yerine hız artırmıştım. Allah'tan acil durdurma mandalı vardı, hemen çektim de bowling topu fırlamaktan kurtuldum.
Ya bir de matları falan bazı salonlar katlayıp üst üste istif ediyor. Onlar bile devrilse çocuk için yaralayıcı olur. Ne bileyim biri bacak çalışırken falan yerde dibine gider, sert bir tekme yer. Çok fazla değişken var, hepsi de tehlikeli.
Ne hakla? Çocuğunuzu kabul etseydi üslubundan yine rahatsız olacak mıydınız? Milletin ekmek parasıyla oynama hakkını nasıl buluyorsunuz kendinizde? Gayet güzel açıklama yapıp örnek de göstermişler size. Çalışan da sizin ısrarınızdan rahatsız olmuştur, o kime şikayet etsin sizi? Bir de derse girmeyeyim mi demişsinizi evet girmeyeceksiniz. Çocuğunuzu bırakacak güvenli bir ortam yoksa bırakmayacaksınız.Hocayı oranın sahibine şikayet etmeliyim.üslubu hoşuma gitmedi çünkü.
Şikayet değilde rahatsızligimi dile getirmelimiyim.
Sagol abla. Sikayet ettikleri icin daha konu acamiyorum. Ama suan konustugum biri var. Insallah bu sefer olur
Ders icin verdigi para yanmasin diye 5,5 yasindaki cocugu bahcede gozetimsiz birakmak!Sonuçta kızımı ikna ettim bahçede bekledi