- 23 Ağustos 2012
- 49.451
- 229.094
-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Yine de beklemesini istediğiniz yerde insanlar çocuktan rahatsız olabilir mesela ben spor salonunda çoluk çocuk görmek istemem ne alaka yani , antre dediğiniz yer görünmeyen bir boş bir alan koridor gibi bir yerse çocuğu siz de görmüyorsanız başkası mecburen sorumluluk hissedecektir yine kimse kabul etmez.Üstüne bir şey düşüreceği bir alan değil
Öyle bir spor salonu değil.
Yoga ve mat plates salonu yani aletli bir şey yok
Ve ev gibi düşünün. Tüm bunlar bile oda Lara ayrılmış .beklemesini istediğim yer antre gibi bir yer
Ayrildik dengesiz cikti kucuk bir lafta konusmayi kesiyorSagol abla. Sikayet ettikleri icin daha konu acamiyorum. Ama suan konustugum biri var. Insallah bu sefer olur
Kendi kendini mi teselli ediyorsun?Ayrildik dengesiz cikti kucuk bir lafta konusmayi kesiyor
Yok ya oyle sakasina bir sey diyorum konusmayi kesti uzuldum ama yapicak bir sey yokKendi kendini mi teselli ediyorsun?
Okurken iç kanama geçirdimDers icin verdigi para yanmasin diye 5,5 yasindaki cocugu bahcede gozetimsiz birakmak!
Yani orada yazıyor. Madem yok bırakacak yerınız o zaman spor salonuna yazılmayın. Üzgünüm gerçekten. Ama haksızsınız.Kızlar iki gündür konu açmıyorum ozlemissinzdir
Ben bir spor salonu na kayır oldum.
Aylık paket aldım.
Salına 13 yaşından küçük çocuk girilmez yazıyor.
Eşim genelde spor saatinde evde oluyor ama toplam 10 ders gittim .
İki kere kızımı götürmek zorunda kaldım.
Birinde resmi tatil gibi bir şeydi sıkıntı olmaz dendi.
İkincisinde
Çocuk almıyoruz diğer üyelerimize haksızlık bahçede beklesin dediler.
Bende mahcup oldum çok haklısınız afedersiniz.Ama bırakacak kimsem yoktu.
Dedim ve kızımda bahçede beklemek istemdi.agladi.israrla bana bahçeye çıksın dendi.
Orda başka birini örnek göstererek o bunda çocugu var almıyoruz dediler.
Bende mahcup bir ifadeyle haklısınız ama çocuk ağlıyor napayım derse mi girmiyim dedim siz bilirsiniz dendi.
Derse girmesem o an ders işlenmiş sayılıyor.
Yani bu durumda sizce ne yapmalıyım
Sonuçta kızımı ikna ettim bahçede bekledi
Hocayı oranın sahibine şikayet etmeliyim.üslubu hoşuma gitmedi çünkü.
Şikayet değilde rahatsızligimi dile getirmelimiyim.
Yarın dersim var konuşayım mi.bilemeedim.
Bu arada tayinciyiz.
Yavrumu bırakacak annem kardeşim yok yanımda
Açıkçası komşuma da bırakıp gidemem gitmem dipnot olarak yazayım
Anneniz de abartmış yalnız.benim annem kızıma 2 gün üst üste makarna yedirdim diye seni aile ve sosyal politikalar bakanlığına şikayet edeceğim diye kavga etmişti bende kendimi kötü hissetmiştim bunu okuyunca ne kadar masum olduğuma ikna oldum valla
Bu arada tayinciyiz.
Ay ne yapışmışsınız . Kural işte tabiki derse girmeyeceksiniz badem cocuk dısarda kalmak istemiyor. Haksız olup kendini haklı sananlar da çogaldı bu araKızlar iki gündür konu açmıyorum ozlemissinzdir
Ben bir spor salonu na kayır oldum.
Aylık paket aldım.
Salına 13 yaşından küçük çocuk girilmez yazıyor.
Eşim genelde spor saatinde evde oluyor ama toplam 10 ders gittim .
İki kere kızımı götürmek zorunda kaldım.
Birinde resmi tatil gibi bir şeydi sıkıntı olmaz dendi.
İkincisinde
Çocuk almıyoruz diğer üyelerimize haksızlık bahçede beklesin dediler.
Bende mahcup oldum çok haklısınız afedersiniz.Ama bırakacak kimsem yoktu.
Dedim ve kızımda bahçede beklemek istemdi.agladi.israrla bana bahçeye çıksın dendi.
Orda başka birini örnek göstererek o bunda çocugu var almıyoruz dediler.
Bende mahcup bir ifadeyle haklısınız ama çocuk ağlıyor napayım derse mi girmiyim dedim siz bilirsiniz dendi.
Derse girmesem o an ders işlenmiş sayılıyor.
Yani bu durumda sizce ne yapmalıyım
Sonuçta kızımı ikna ettim bahçede bekledi
Hocayı oranın sahibine şikayet etmeliyim.üslubu hoşuma gitmedi çünkü.
Şikayet değilde rahatsızligimi dile getirmelimiyim.
Yarın dersim var konuşayım mi.bilemeedim.
Bu arada tayinciyiz.
Konu sahibine bu olay da mantikli gelir ısrar ederdi:)Mesela bir spor salonunda akşam saatleri dolu olsa, ben gündüze kaydolsam. Sonra da akşam dersine gidip beni alın çünkü gündüz çalışıyorum derse giremem desem ve ısrar etsem. Hoca da olmaz kayıtlılar geldi ders dolu dese ve ben hocayı şikayet etsem. İşte bu iş ne kadar mantıksızsa ısrarınız daha mantıksız.