Bir spor salonu mevzusu

Yani cano, bastan kurali soylemisler sen sonradan gelip ama kurali bozayim diyemezsin ... soyle bir fikrim var, calisan kadinlarin cogunlukla geldigi aksam saati dersleri oluyor saat 6, 7 gibi baslayan onlardan yok mudur? Bebeyi babasina birakirsin bir-iki saat sen de vinlarsin. En optimal cozum bence. Madem parasini verdin, spor yapmak da istiyorsun git derim. Yukarda gitme o zaman diyenleri siddetle kiniyorum, spor iyidir tabi ki gidiciz:KK50:

Cocugunuzu almadilarsa o gunku derse girmeseydiniz. Spor yapmazsa olecek hastaligina yakalanmis gibi cocugunuzu gozetimsiz birakma riski alip yine de derse girmenize sok oldum. Anneler icin bunyesinde kres/bakimevi bulunan salonlar var hem de spa masaj falan paket halinde oluyor cogu tesiste, oyle bir yer bakin en azindan cocuk gozetimsiz kalmasin. Madem illa spora gidecegim diye tutturuyorsunuz. Yillardir spora giderim salona cocugunu getiren hic gormedim bu arada, tehlikeli bir kere.

Mesela bir spor salonunda akşam saatleri dolu olsa, ben gündüze kaydolsam. Sonra da akşam dersine gidip beni alın çünkü gündüz çalışıyorum derse giremem desem ve ısrar etsem. Hoca da olmaz kayıtlılar geldi ders dolu dese ve ben hocayı şikayet etsem. İşte bu iş ne kadar mantıksızsa ısrarınız daha mantıksız.

yoga ya da pilates bi de konsantrasyon gerektiren sporlar, millet mecbur mu sizin çocuğunuzu çekmeye. Eşiniz evde olduğu zamanlar gidin spora. Ha eşinize sözünüz geçmiyorsa niye gidin kırk yabancı insanların kuralları bozmasını istiyorsunuz. Kusura bakmayın da şu eşine söz geçiremeyen kadınların çocuk konusunda yabancılardan özveri beklemesini hiç anlayamıyorum

Üstüne bir şey düşüreceği bir alan değil
Öyle bir spor salonu değil.
Yoga ve mat plates salonu yani aletli bir şey yok
Ve ev gibi düşünün. Tüm bunlar bile oda Lara ayrılmış .beklemesini istediğim yer antre gibi bir yer
Yine de beklemesini istediğiniz yerde insanlar çocuktan rahatsız olabilir mesela ben spor salonunda çoluk çocuk görmek istemem ne alaka yani , antre dediğiniz yer görünmeyen bir boş bir alan koridor gibi bir yerse çocuğu siz de görmüyorsanız başkası mecburen sorumluluk hissedecektir yine kimse kabul etmez.
İsterseniz saatlerinizi değiştirin bizim spor salonlarında çalışanlar için akşam da ayrı programlar var

Spor salonu kreşe döner herkes çocuğunu getirse . Hocayı şikayet edemezsiniz. Başka bir çare arıyacaksınız.

Kızlar iki gündür konu açmıyorum ozlemissinzdir🤣

Ben bir spor salonu na kayır oldum.
Aylık paket aldım.
Salına 13 yaşından küçük çocuk girilmez yazıyor.
Eşim genelde spor saatinde evde oluyor ama toplam 10 ders gittim .
İki kere kızımı götürmek zorunda kaldım.
Birinde resmi tatil gibi bir şeydi sıkıntı olmaz dendi.
İkincisinde
Çocuk almıyoruz diğer üyelerimize haksızlık bahçede beklesin dediler.
Bende mahcup oldum çok haklısınız afedersiniz.Ama bırakacak kimsem yoktu.
Dedim ve kızımda bahçede beklemek istemdi.agladi.israrla bana bahçeye çıksın dendi.
Orda başka birini örnek göstererek o bunda çocugu var almıyoruz dediler.
Bende mahcup bir ifadeyle haklısınız ama çocuk ağlıyor napayım derse mi girmiyim dedim siz bilirsiniz dendi.
Derse girmesem o an ders işlenmiş sayılıyor.

Yani bu durumda sizce ne yapmalıyım
Sonuçta kızımı ikna ettim bahçede bekledi
Hocayı oranın sahibine şikayet etmeliyim.üslubu hoşuma gitmedi çünkü.
Şikayet değilde rahatsızligimi dile getirmelimiyim.
Yarın dersim var konuşayım mi.bilemeedim.

Bu arada tayinciyiz.
Yavrumu bırakacak annem kardeşim yok yanımda
Açıkçası komşuma da bırakıp gidemem gitmem dipnot olarak yazayım
Yani orada yazıyor. Madem yok bırakacak yerınız o zaman spor salonuna yazılmayın. Üzgünüm gerçekten. Ama haksızsınız.

Ne şikayeti ya? Sporu bırakacaksınız o zaman bu kadar basit. Her iş yerinin, kurumun, salonun bir kuralı var. Ve geçerli sebepleri de var. Sizin evinizde ki herhangi bir sorundan dolayı neden kabul etmek zorunda kalsınlar? Sırf reddettiler diye üslubunu beğenmedim demişsiniz birde yapmayın Allah aşkına. Gitmeyin böyle durumlarda madem.

Bir dönem pilates dersi alıyordum sizin gibi bir kadın vardı çocuğunu getiren. 3 ders falan getirdi. Kız ortalarda koşuyor tam bir hareket yapıyorum hop önüme geçiyor korkuyordum çarparım diye, kendi kendine bağırıp şarkı söylediği ağladığı oluyordu e dikkat dağıtıyor bu durum. Hoca da anladı herkesin rahatsız olduğunu canım bak arkaya geç orda dur sen orda takıl dedi. Annesi de bozuldu yüzünden anladım bir daha da derse gelmedi. İyi de oldu. Bir ders daha getirse ben rahatsızlığımı dile getirecektim

Gittiğiniz yer spor salonu, çocuk oyun parkı değil. Her yerin kendine göre kuralları var. Çocuğunuzu bırakıp gidecek kimseniz yok madem nasıl bir düşünceyle yazıldınız ki spor salonuna? Haksız olduğunuz bir konuda nasıl şikayet edeceksiniz o da ayrı.

Son düzenleme:
Memleketten uzakta çocuk büyüten biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Kuaför, güzellik salonu, hastane, okul vb nereye gitsem çocuklarımı da götürmek zorunda kalıyorum. Orada beni bekliyorlar. Artık yanıma telefon, meyve, abur cubur ne varsa alıyorum çünkü bir şekilde orada oturmaları gerekiyor. Baştan söyledilerse yapacak bir şey yok. Her seferinde gelmese de çocuğunuz, kural kuraldır. Bekleme odası olan bir salon bulun tabii varsa

Kızlar iki gündür konu açmıyorum ozlemissinzdir🤣

Ben bir spor salonu na kayır oldum.
Aylık paket aldım.
Salına 13 yaşından küçük çocuk girilmez yazıyor.
Eşim genelde spor saatinde evde oluyor ama toplam 10 ders gittim .
İki kere kızımı götürmek zorunda kaldım.
Birinde resmi tatil gibi bir şeydi sıkıntı olmaz dendi.
İkincisinde
Çocuk almıyoruz diğer üyelerimize haksızlık bahçede beklesin dediler.
Bende mahcup oldum çok haklısınız afedersiniz.Ama bırakacak kimsem yoktu.
Dedim ve kızımda bahçede beklemek istemdi.agladi.israrla bana bahçeye çıksın dendi.
Orda başka birini örnek göstererek o bunda çocugu var almıyoruz dediler.
Bende mahcup bir ifadeyle haklısınız ama çocuk ağlıyor napayım derse mi girmiyim dedim siz bilirsiniz dendi.
Derse girmesem o an ders işlenmiş sayılıyor.

Yani bu durumda sizce ne yapmalıyım
Sonuçta kızımı ikna ettim bahçede bekledi
Hocayı oranın sahibine şikayet etmeliyim.üslubu hoşuma gitmedi çünkü.
Şikayet değilde rahatsızligimi dile getirmelimiyim.
Yarın dersim var konuşayım mi.bilemeedim.

Bu arada tayinciyiz.
Yavrumu bırakacak annem kardeşim yok yanımda
Açıkçası komşuma da bırakıp gidemem gitmem dipnot olarak yazayım
Ay ne yapışmışsınız . Kural işte tabiki derse girmeyeceksiniz badem cocuk dısarda kalmak istemiyor. Haksız olup kendini haklı sananlar da çogaldı bu ara

Mesela bir spor salonunda akşam saatleri dolu olsa, ben gündüze kaydolsam. Sonra da akşam dersine gidip beni alın çünkü gündüz çalışıyorum derse giremem desem ve ısrar etsem. Hoca da olmaz kayıtlılar geldi ders dolu dese ve ben hocayı şikayet etsem. İşte bu iş ne kadar mantıksızsa ısrarınız daha mantıksız.
Konu sahibine bu olay da mantikli gelir ısrar ederdi:)

X