• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorum var bilen varsa cvplayabilir mi ?

eksibir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
77
0
86
İstanbul
arkadaşlar erken adet olmak için yapılacak bir şey var mı ? agır kaldırınca erken adet olunur diye duydum denedim ama olmadı.sınavlardan önce olsun bitsin istemiştim de.26 günde bir oluordum ama bu ay 27 oldu sanırım 28 de olacak :( kaş yaparken göz mü çıkardım acaba ?? bilen var mı ne yapmak lazım? ne biliyim bir bitki fln yok mudur ?
cvp bekliyorum

canım anlıyorum senı ama ağır kaldırma bence bu doğru bışey değil belıne falan zarar da verebılırsın farkında olmadan erken adet olmak için haplar var veya adetı gecıktırmek için ama ne kadar doğrudur kullanmak bilmiyorum bitkısel olarak suana kadar hiçbişey duymadım canım

tşk ederim ben öyle duymuştum ama olmadı :(
belki başka bişi bilen vardır ilaç kullanmak istemiyorum da

bence desakın kullanma sanırım bekarsında kullanamnı hiç tavsiye etmem canım umarım yardımcı olabılecek bırılerı çıkar

sınavlara ne zararı var adet döneminin anlamadım ki. diyelim ki çok sancın oluyor. tarihini biliyorsun nasılsa. başlamadan önce ağrı kesici filan içersin sorun olmaz.

bence de adet düzenini bozma. sonra farkında olmadan kendi kendine sorun yaratabilirsin. yumurtlama düzeni bozulunca birçok sıkıntı yaşarsın. ayrıca ağır kaldırmakla adet olunmaz sadece belini incitirsin. normalde düzenli adet olma aralığı 27-30 günde bir adet olmaktır. birgün veya 2 gün gecikmesi bir problem olduğunu göstermez sanırım. ayrıca neden sınavlardan önce adet olmak istiyorsun? arkadaşı da dediği gibi sancı yapıyorsa adet sancısı için kullanılan ağrı kesicilerden içebilirsin.

Back
X