ah gulum malesef benzer bir senaryoya ben bizzat sahit oldum
cagin ruh hastaligida bu galiba
adam gec kiza asik oluyor(evli 2 cocuk babasi)bekarim bosandim diyor,sevgili oluyorlar,kiz deliler gibi seviyor adami ,yiyip icip geziyorlar,kiza ilk esimi hic sevmedim hemen hamile kaldi cocuk dogunca ayrildik hikayesi anlatiyor,evde 2 cocuk ve yalvar yakar deli gibi severek evlendigi esi,bir yanda gonlunu hos ettigi onu deli gibi seven bir genc kiz,ne yardan ne serden hesabi
esini birakamyacagini anlayip kizi birakmaya karar veriyor ve ondan kopmakta isine gelmedigi icin ben olumcul bir hastaliga yakalndim tedavisi yok seni harcayamam ayrilalim diyor, bir kac kez birakip gidiyor ama kizin sevgisi onun icin gozyasi dokmesi birakilacak gibi deil tabiki,suruyor boyle hastalik hikayesi
sonunda ben yurtdisina cikacagim tedavi icin deyip kizi terkediyor kizda buna aci cektirmek icin karsisina cikan ilk kisiyle evlenmeye yemin ediyor ve evleniyor
adam gercekten yurtdisina cikiyor ama tedavi icin deil is dolayisiyla ailesiyle tasiniyor
ama kizin sevgisi ve ilgisi icin olsa gerek evlenmis kizi tekrar tel la arayip gorusmeye basliyor,tedavim su asamada su ameliyeti oldum hikayeleri ile gorusmeler uzayip gidiyor, taaki adamin esi tel faturalarindan adamin yaptigi gorusmeleri takip edip kizla gorusup olay aydinlanincaya kadar,
kiz adamla olan yasadigi gercekleri anlatiyor kadin hayatini anlatiyor, adam ayni, hikayenin biri tamamen senaryo,
kiz evli olmasina cocugu olmasina ragmen sevdigi adama inanmak istiyor,adam kiza eski karisinin psikopat oldugunu kendisini buradada bulup geldigini anlatiyor ve bizim saf yine adama inaniyor
adam ne olumcul hasta ne bosanmis nede anlattiklari gercek, tamamen uydurma bir kisilikle tam 5 sene surduruyor bu iliskiyi
dusunebiliyormusun
inanilcak gibi deil ama gercek
hemde % 100