Uzuuunnnn aradan sonra merhaba arkadaşlar. Malum geçmişte bir konum var hamilelik çocuk vs buralara uğramayalı baya oldu. Görümcemle 2 yıldır konuşmuyoruz görüşmüyoruz. Onun bana bu öfkesinin nefretinin sebebi çok farklıymış bu dönemde onu anladım.
İnsanlardan beni tamamen uzaklaştırıp arkamdan bir çok laflar etti eşimin akrabalarına sizi istemiyor evine gitmenizi istemiyor giderseniz kardeşime onlar gelirse seni boşarım demiş vs bir çok laf etmiş arkamdan. Ben bunları ara ara duydum hiçbir gerçekliği olmayan şeyler bunlar.
Ama daha başka bir konu var ki bu şahıs nişanlıylen benim üniv yakın arkadaşımla yatmış hem nişanlısı hem o ikisini idare etmiş bana arkadaşım kendi itiraf etti. Hemde sayısız defa hani hata dersin olur dersin ama öyle değil. Kocası kabul etmiş banane diyeceğim ama bunu kız sanıyor öyle bir yerde denk getirmiş ki oldu bittiye getirmiş
iğrenç şeyler yani korkusu aslında benim bunları öğrenmemmiş sanırım insanları uzaklaştırması da bu sebepten.
Eşim akrabalarıyla pek samimi değil zaten bunu yapmasıda pek umrumuzda değil açıkçası sorun şu ben bu vebali taşıyamıyorum. Eşime anlattım doğrudur dedi hiç şaşırmadım dedi insanın kardeşine bunu demesi garip gibi ama ablasını tanıyor zaten gençken bir çok kez sokaktan toplamış dövmüş vs.
Bu şahıs bana sürekli laf sokuyor kalabalık ortamlara girdiğimizde düğün cenaze illaki denk geliyoruz her seferinde bir çabası var yoruldum bir köşede sen busun diyesim var sussun sağda solda konuşmasın diye ama öyle bir insan olmadım. Üzülüyorum kocasına nasıl doldurduysa adam bana karşı kinli sanıyorki nişanlıyken yattıklarını bildiğim için onları tehdit ediyorum. En son kavgamızda bu bana begenmiyosan gidersin imasında bulundu bende ben gidersem senin yuvanıda yıkar giderim dedim sen ne biliyorsun dedi delirdi o zaman bu konuyu kesin bilmiyordum öğrendim.
Şimdi içim içimi yiyor bunu bilmek bir vebal kendine mi desem ya da hiç demesem mi herkese diyemem zaten eşime ailesine saygım var ondan susarım siz olsanız ne yapardınız?