Bir şeytanın kızıyım ben..

Cok üzüldüm canim benim böyle seylere yanlizca filmlerde olur sanirdim kk ile tanismadan önce....

Unut olanlari, bence onlarida unut mesafeli olmalisin esin cocugun ile kendinize ait bir dünyada mutlu olmaya calis gecmise bakmadan gecmise bakinca mutlu olamazsin gelecegini kendi oglun icin daha mutlu planlamaya calismalisin bunu icinde az önce dediklerimi yapmalisin...tabi bunlar benim fikirlerim senin kadar hayat bilgisine sahip degilim kücügüm daha ama bir kardes dilegi olarak algilarsin umarim suaandan itibaren hayatta hep mutlu olursun diger tarafta köskün olacak bence canimcim

Okuduklarim beni cok uzdu sizin adiniza. Kendi babasina bile guvenmek yanlis olmus bu devirde. Allah buyuk ve bunu onlarin yanina birakmaz. Ben sadece ilk yazdigini okudum ve neler yazildi daha sonra bilmiyorum ama canim sende cok buyuk hatalar yapmisin ve bu hatalar seni bu cikmaz yola getirmis. Baban tabi ona guvendin ve saf olarak neyin var neyin yoksa verdin ilk basta. Ama nasil yine ayni hatayi isledin. Sende suc bilmiyorum ama neden onlardsn uzaklasmadin anlamiyorum. Ustune ustun cocugunuzu baktirtiniz o kadina tam 3 sene. Ben olsemde ona baktirtmazdim, benim bir gururuma var. Bana bunlari yapanlarla asla bir araya gelmezdim. Bir yabanciya verirdim o bakacilik parasini. Esiniz hic karsi cikmadimi hala onlarla muhattap olmanizdan. Umarim beni yanlis anlamazsiniz.

Babanın sindiremediği senin güçlü duruşun İpek. O zayıf insanları seviyor bence. Ona sığınsın, eline avcuna baksın... Geçmişten gelen sorunlarınız bir yana senin şuanki konumunu hazmedemiyor. Annem hep burnun b*kta olsa da başın her zaman dik derdi. Sen de öylesin ve bu durum onu çıldırtıyor bence.

cnm ablam benim ... Gözlerim doldu okurken . Şükürler olsn ki sana sahip çıkan bir eşe sahipsin . Dualarım seninle Allah kızını ve doğacak bebeğini sensiz eşinsiz bırakmasın inşllh :)

neden şunu yapmadın neden bunu yapmayın demeyin bnce.. seni anlaıyorum.. okdar anlıyorumki okudugumfa ağlayabildim..
inş hayatının bundan sonrası çok güzel.. o hep hayal ettiğin düğünü kızın için bebeğin için yaparsın..
rabbim yardımcın olsun..

ipekcim bugün ne hikmetse senin konularına denk geldim hep içim yandı resmen...

ya bu sevgi açlığı insanlara neler yaptırıyor ...

sadece sevilmek istiyoruz karşılıksız beklentisiz

unutmak o kadar kolay olurduki gerçekten sevildiğini hissettiğinde

ama galiba bazı şeyler için çok geç....

ben çok şükür babamdan annemden görmedim böyle şeyler

ben 12 yaşımdayken kaybettim babamı ...

ama içim o kadar aç ki sevgiye yetmiyor hep sevilmek istiyorum...

annem canım annem de çok çileler çekti iki yetimine bakabilmek için hakkını ödeyemem asla

yaşadıklarını yaşamadım belki ama bunları neden nasıl yaşadığını o kadar iyi anlayabiliyorum kii...

ama inanıyorum bu dünyada da ahirette de bu yaptıkların senin ve evlatlarının yolunu daima aydınlatacaktır..

boşver rabbim herkesi biliyor iyi ki ahiret var biraz olsun içim soğuyor bunu düşününce...

yuvan her daim huzurlu mutlu ve bereketli olsun....

Kimseninn ahii kimsedee kalmazz
iyi günleri bunlar bence onlarin emin olkii o düğünü yapamicaklar yapsalarda bencee bi yerde tikancaklar sen kndinde oll hiçtee üzülmee önündeki gelecek güzel günlerini düşün çocugunn büyüyecegii günleri daha mutlu huzurlu olcagn zamanlari ama keşke çocugunu o kadina baktirtmasaydnn buna sasrdm bakmişmidr bakmamişdr oda mechll ya neyse

1.si annenın olan arsa ablanın ve senındır bunun davasını hemen aç derım....sana acımadılar sen hiç acıma...ınan ben yaşamış gibi içim acıdı....benm eşim avukat yardımcıda olmaya calışırız..hakkını ararım yerınde olsam...

kör yanlarından çıkar, Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz... sen elinden geleni yap, Allaha havale et ahh ahh şu yazılanlara bak ya

Canım, teşekkür ederim içten paylaşımın için..
Anne yalnız da kalsa kolay kolay sevgiden mahrum bırakmıyor yavrularını. Babacığının (mekanı cennet olsun) eksikliğini duymuşsunuzdur elbette, ama anne sevgisi eksik kalmamıştır en azından. Fakat anne gidip baba kalınca, inan bana (genellikle) kalan evladı yük olarak görüyor baba. HAtta babamız bunu bize çok defa açıkça söylemiştir.
Sevgilerimle canım.

rabbim evlatlarımızı anne baba sevgisinden mahrum bırakmasın...

ayy ıpek ablacıgım dıger konularınada bakmısdım.bu kadar fedakar olman hıc bırseyın olmayan bırılerını bu kadar dusunup onlara yardımcı olmaya calısman hep kucuklugunden gelen sevgı eksıklıgınden gelmıs .neler cekmıssın cnm yaa ne kadar cok uzulduysem de bır okadar da mutlu oldum adına .cnku sen gercekten cok guclu bır kadınsın .okadar zor sartların altında bugun bır meslegın ve karıyerın var .sımdı baba parasıyla o rahatlıkta unv. bıtıremeyen ınsanlar var toplumda ne yazıkkı .ama sen o sartlar altında guclu kalan nadır ınsanlardansın .Allah babanı ıslah etsın nedıyım kı ..

İçimi kavurdun be arkadaşım. Ne evlendim ne doğurdum ama şu an hala hergün annem olsaydı akmazdı yaşlarım diyorum.Hangi yaşta olursan ol annesizlik çok zor.Hep boynu bükük insan.Ama şükür ki hayatını kurmuşsun,yuvanda çok mutlu ol inş.Babalar anneler gibi olmuyor,üzme kendini.Hep derim bazı şeyler ahiret yatırımıdır.Boşver ....

Sizi öyle iyi anlıyorumki!Okuduklarım içimi acıttı.
Bende annesini küçük yaşta kaybetmiş biri olarak ,neler hissettiğinizi anlayabiliyorum.
Öncelikle RABBİM annenize,benim anneme ve rahmetli olan tüm annelere -babalara rahmet eylesin ,azapları varsa azad eylesin,Efendimize komşu eylesin.
Çok zor günler geçirmişsiniz.Küçük yaşta olmanız sebebiylede babnızın "gel"lerine hep gitmişsiniz.
Ablacım seni o kadar iyi anlıyorumki o sevgi açlığı nedir çok iyi biliyorum.Hayat seni çok güçlü yapıyo ama içinde ne fırtınalar koptuğunu bir sen biliyosun.Annesiz büyümenin ne olduğunu biliyorum.Yaşadıklarınla ilgili vay efendim onu neden yaptın bunu neden böyle yaptın demiycem .Desem neye yararki zaten yaşanmış o günler geri gelmiyceğine göre yaşadıklarından ders almalısınız bundan sonrası için o nsanlardan mümkün mertebe uzak durmalısınız ki keza sizde öyle yapıyosunuz.
RABBİM bir yerden alıyo ama çok şükür o öyle adaletliki biryerdende veriyo .Şükretki babana benzemeyen biri çıkmış karşına .RABBİM eşinizide sizide bir an olsun pişman etmesin.hamileymişsinizde yavrularınızla yuvanızdan huzurunuz ,sağlığınız,bereketiniz eksik olmasın .Oğlunuzuda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.o insanlarıda ALLAH a havale edin .Sadece bu dünya ile kalmıycak hiçbirşey bu yolun sonu ahirete çıkıyo ,bunu unutmayın.Bence yaşadıklarınız sizi daha fazla üzmesin buna izin vermeyin.Çünkü yine üzülüp,yıpranan siz oluyosunuz.Evlatlarınızla ,eşinizle mutlusunuz belliki RABBİM yüzünüzü onlarla güldürsün .Evlatlarınızıda hayırlı etsin inşallah.Sevgiyle kalın...

Babanızda Allah korkusu yokmuş o belli.
Ama sizde bu kadar olaya karşılık, birbirinizi mahkemeye veriyorsunuz
ve size türlü işkenceler (!) yapıyor, ama çocuğunuzu onlara emanet ediyorsunuz.
Bence güvenli ortam gerekçesini sunmayın, çocuğunuzu, emin olun psikolojinizi böylesine bozan
insanların yanına emanet edeceğinize, bir yabancıya emanet etmek çok daha güvenli olurdu.
Bu insanları hayatınızdan tamamen çıkarmanız lazım.

ipekcimm ben de gercekten sadece filmlerde sanirdim her anlattiginda okuduguma inanamadim.. seni her yönden bir kez daha takdir ettim ama..

be güzelim nolur daha fazla onlardan birsey talep etmesen ha?
nolur surayada yazsan mesela : " benden böyle böyle bir sey istediler fakat ben gecmisi hatirlattim vermedim bozulup gittiler "

veya " geldiler ancak yüzlerine bakmadim bozulup gittiler " gibi...

böyle seyler yazsan da bende surda iki "oh bee " icimin yaglari eridi " desem nolur yaa

sinirden yolmasam kendimi

artik hic bir sey isteme bence Ipek onlardan ne erkek kardesinden ne üvey annen den ne de o adamdan hic birsey isteme lütfen cok sükür muhtac degilsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…