• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyi çok istersin olmaz ne zamanki vazgeçersin o an olur..

ben çok zorlanıyorum uygularken.....zaman zaman off aykut oturduğun yerden yazmışsın diyorum:9:
aykut da böyle diyenlere öyle bi cevap verip oturtuyo ama yine de zor yani tabi adam yıllarını vermiş üç beş kitap okuyup herşeyi halletmek mümkün değil....
uğraşmak lazım

hahaha benimde zorlandığım nokta oluyor ee hani yine yapamadım diyorum o zaman odak değiştirmek önemli işte bu yüzden tam kavrayabilmek için kitapları birden fazla okudum videoları izledim çünkü her uygulamaya kalktığımda eksik birşey yapıyordum :) öğrendim odak değiştirmek gerektiğini

hahaha benimde zorlandığım nokta oluyor ee hani yine yapamadım diyorum o zaman odak değiştirmek önemli işte bu yüzden tam kavrayabilmek için kitapları birden fazla okudum videoları izledim çünkü her uygulamaya kalktığımda eksik birşey yapıyordum :) öğrendim odak değiştirmek gerektiğini

yalnız ben aykutun tezlerini çürütecek birini tanıyorum ben hayatımda bu kadar negatif karamsar kıskanç birini görmedim ama kız o kadar şanslı ki....bu nasıl oluyo anlamıyorum:)))
ben de sevgi pıtırcığı gibi dolanıyorum ama kötü şeyler yaşayabiliyorum...
nasıl oluyor çözemedim:42:

yalnız ben aykutun tezlerini çürütecek birini tanıyorum ben hayatımda bu kadar negatif karamsar kıskanç birini görmedim ama kız o kadar şanslı ki....bu nasıl oluyo anlamıyorum:)))

şu olabilirmi birşeyi istiyor ama ona muhtaç olmuyordur. belkide iç dünyası başkadır:S

Aykut hiç bir zaman sevgi pıtırcığı gibi dolanın ortalarda demedi, demez...
Aksine kendisinin de defalarca başına kötü şeyler geldiğini belirtmiştir...
Aykut şansa inanmaz, şans diye birşey varsa o zaman size iyi şanslar der...
Kendisinin bencil, narsist bir adam olduğunu söyleye söyleye adamın dilinde tüyler bitti...
Bence siz Aykut'u iyi anlamamışsınız...
Muhtemelen bu kız ile ilgili yorumlarınızı kendisine iletseniz size çok daha başka şeyler söylerdi de ben o konuya girmeyeyim pek...

Murphy kanunlarına inanıyorsan vazgeçtiğin sana gelir.
Evrensel enerjiye inanıyorsan bekle elbette gelir bir gün.
Gel gör ki bekleyip te gelen olmadı hiç gelmediler...
Vazgeçtikten sonra gelenin de ne anlamı kalır ki zaten..
Çok karamsar oldum galiba:/

Back
X