- Konu Sahibi Guldendudarik
Bir şeyi çok istersin olmazz ne zamanki vazgeçersin o an olur..
Siz hic böyle bir olay yasadiniz mi sizce dogru mu??
Siz hic böyle bir olay yasadiniz mi sizce dogru mu??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunun sebebi odağınızın hep istediğiniz şeyde olması ona şartlanıp bağımlılık yapmasından kaynaklanır... bunun beraberinde korku gelir ya olmazsa korkusu işte o zaman o korku negatifi kendine çeker ve olmaz.
ne zaman ki mutluluğunuzun o isteğinizle alakası olmadığını o olmasada mutlu olabileceğinizi anladığınız bunu hayata geçirip bağımlılıktan kurtulduğunuz anda o size gelir çünkü odağınız değişir
aykut oğutu mu okuyosun
aykut oğutu mu okuyosun
okumak ne kelime yaladım yuttum 3 kitabı da :) diyebilirim.
ayrıca konuk olduğu programları izleyip daha iyi anlamaya çalışıyorum ve gerçekten uygulandığında süper sonuçlar çıkıyor :) adam haklıııııı
nasıl anladım ama:))))
ben de takip ediyorum da..kitaplarını okudum baya iyi cidden.son kitabında kafama ne takıldıysa cevabını buldum diyebilirim....
ayrasehrinde basında biz bölümünde katıldıkları programlar var :) inan kafamda birşey takıldıysa ki oluyo kitaplarda evet öyle ama nasıl dediğimde oldu anlayamamışım :)
bende izledim tek tek tek :) daha sonra tüm kitapları başa sarıp okudum :) ve şuan gayet net anladım herşeyi
ben varya fanatik Aykuçu oldum :):) adam tvye çıksa kitap çıkarsa dergiye çıksa diye can atıyorum ya :)
ben bu tarz çok kitap okudum bi de psikoloji dersi veriyorum okullarda bana en mantıklı gelen aykuttu kesinlikle.tanışmak istiyorum ya esra ve aykutla...
evren yollarımızı kesiştirir mi ki
aa çok güzel :) bende bu tarz kitaplar okurdum çok ama bende hiç biri sonuca ulaştırmıyor du bu kitap bambaşka gözlerimi açtı ve ulaşabiliyorum kişisel gelişimime çok büyük katkısı var :)
bende tanışmak istiyorummmmmmm
Hayattaki her mesele de bu böyle olmak zorunda mı peki? Köpek gibi sevip istediğin adamı benden vazgeçince beklerim beklerim beklerim ve ben de vazgeçtiğim an o beni tekrar ister? Zamanında çok istediğim bir iş artık istememeye başlarken gerçekleşir?