- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
Yasaklanmalı.
Kime başvuruyoruz? İmza mı toplamak lazım? Yoksa yıldırma politikası ile ‘bir şey olmaz’ diyenlere, ‘neler olur’u açıklamaya devam edelim mi?
Sitede oturuyorum. Nezih bir site diyebilirim ama tabi peyzajla, havuzla, bilmem ne kadara daire satmakla olmuyor insan da olmak lazım.
Çocukları parka indirdim. Donmemize yakın yabancı uyruklu bakıcısı ile bir ‘premses’ geldi.
Tütülü etekler, çocuğun parkta oynama ihtimali olmayan ayakkabılar... elinde dondurma, harici bakıcının elindeki market poşetinde abur cuburlar.
Çocuğun elinde dışı çikolata kaplı dondurmalardan vardı.
2-3 yaşlarında çocuk eridikçe o çikolatanın düşeceğini akıl edemediği icin normal olarak o dondurmanın çikolatası bütün olarak yere düştü.
Sinirlenen çocuk da kalanını fırlattı. Ağlamaya başladı.
Çocuğun annesi kucağında 5-6 aylık 2. Bir çocukla balkondan kızına adı ileseslendi. Ağlama kat sayısı artınca, Bakıcıya seslendi sonra getir diye.
Bende bakıcıyı durdurdum.
‘Lütfen düşürdüğünüzü toplayın, küçük çocuklar var, yerden almak isteyen olur, yada üstüne düşen/basan olur’ dedim.
Yukarıdan kadın bana bağırdı, ‘hayırdır?!’ Diye
Aynı cümleyi kurdum.
-E poşeti yok şimdi kalsın öyle, dedi.
-atın bir poşet yada çocuğu çıkarsın geri gelsin, dedim.
Ve o altın cümle,
-bir şey olmaz.
Dedi ve içeri kaçtı :)
Kaç kilo bir şey olmaz? Evinde de böyle misin?
Çok şey olur. Senin kızın bir başkasının dondurmasının üstüne basıp mazallah ayakkabısı kirlense en çok senin sesin çıkar....
da anlayana işte!
Şimdi dairesinin olduğu binayı fotoğraflayıp
Sitenin Facebook ve WhatsApp gruplarında ifşa etmek var, ama yapmadım.
Sesimi daha fazla yükselterek konuşamazdım, kapısına gidemezdim böyle bir algım yada çirfekliğim yok.
Site yönetiminden kimse 5 ten sonraya kalmıyor.
Güvenlik görevlileri var, onlara tutanak tutturabilirdim o da sonradan aklıma geldi.
Öylece kendi haline bırakacağım muhtemelen ama olur da buralardadır okur :)
sen içeri kaçtın ama çocuğun bunu yapabilecekleri listesine ekledi.
Umarım evde pahalı bir halın vardır :)
Demeye geldim :))
Kime başvuruyoruz? İmza mı toplamak lazım? Yoksa yıldırma politikası ile ‘bir şey olmaz’ diyenlere, ‘neler olur’u açıklamaya devam edelim mi?
Sitede oturuyorum. Nezih bir site diyebilirim ama tabi peyzajla, havuzla, bilmem ne kadara daire satmakla olmuyor insan da olmak lazım.
Çocukları parka indirdim. Donmemize yakın yabancı uyruklu bakıcısı ile bir ‘premses’ geldi.
Tütülü etekler, çocuğun parkta oynama ihtimali olmayan ayakkabılar... elinde dondurma, harici bakıcının elindeki market poşetinde abur cuburlar.
Çocuğun elinde dışı çikolata kaplı dondurmalardan vardı.
2-3 yaşlarında çocuk eridikçe o çikolatanın düşeceğini akıl edemediği icin normal olarak o dondurmanın çikolatası bütün olarak yere düştü.
Sinirlenen çocuk da kalanını fırlattı. Ağlamaya başladı.
Çocuğun annesi kucağında 5-6 aylık 2. Bir çocukla balkondan kızına adı ileseslendi. Ağlama kat sayısı artınca, Bakıcıya seslendi sonra getir diye.
Bende bakıcıyı durdurdum.
‘Lütfen düşürdüğünüzü toplayın, küçük çocuklar var, yerden almak isteyen olur, yada üstüne düşen/basan olur’ dedim.
Yukarıdan kadın bana bağırdı, ‘hayırdır?!’ Diye
Aynı cümleyi kurdum.
-E poşeti yok şimdi kalsın öyle, dedi.
-atın bir poşet yada çocuğu çıkarsın geri gelsin, dedim.
Ve o altın cümle,
-bir şey olmaz.
Dedi ve içeri kaçtı :)
Kaç kilo bir şey olmaz? Evinde de böyle misin?
Çok şey olur. Senin kızın bir başkasının dondurmasının üstüne basıp mazallah ayakkabısı kirlense en çok senin sesin çıkar....
da anlayana işte!
Şimdi dairesinin olduğu binayı fotoğraflayıp
Sitenin Facebook ve WhatsApp gruplarında ifşa etmek var, ama yapmadım.
Sesimi daha fazla yükselterek konuşamazdım, kapısına gidemezdim böyle bir algım yada çirfekliğim yok.
Site yönetiminden kimse 5 ten sonraya kalmıyor.
Güvenlik görevlileri var, onlara tutanak tutturabilirdim o da sonradan aklıma geldi.
Öylece kendi haline bırakacağım muhtemelen ama olur da buralardadır okur :)
sen içeri kaçtın ama çocuğun bunu yapabilecekleri listesine ekledi.
Umarım evde pahalı bir halın vardır :)
Demeye geldim :))