Bir senelik evliyim , ama asla gezemedik ? Bir şeyler yapmamak ileride sorunlara neden olur mu ?

Y yenibiben Arabanın borcunu mu ödüyorsunuz? Düğün takıları birikim falan yazmıştınız, kredi de çektiniz mi? Yazık günah bir anda bütün birikim yok oldu gitti. Hani size çarpan adamı bulmuştunuz, baktım Mayıs ayında 5. avukatı tuttuk falan yazmışsınız. Hiç ilerleme yok mu davada?

Hemen çocuk yapmayın derim önce uktelerinizi gerçekleştirin ki sonra başa kakma durumu olmasın...

Üyenin mesajlarına baktım da lovaba kelimesini görünce emin oldum, sevgili zorunlu geri dönmüş
Ay gerçekten mi lütfen gerçek deyin

Ay gerçekten mi lütfen gerçek deyin
Gercek gercek, yaptırdığı lazer ve yaktığı saçlarından tanıdım sonu ne kadar belli olsa da üzüldüm ya. Saf bir kızcagizdi. Bari en azından çocukta iş yoksa da ailesinde belki işe yarar biri vardır demiştim ama öyle de değilmiş.

Valla lovaba yazmış A aaaa oley zorunlu döndü ay yok ya çocuğun ailesi de bi garipti zaten anlatıyodu

Cevap vermeden başka konu açtıysa artık şüphesiz tahminim doğrudur.
Özlemiştim gitmez inşallah.
;( bu şapşirik emojiyi de çok kullanırdı ağlak kekim.
uzun zamandır takipliyorum bence doğru tahmin hshzjsjakala

Cevap vermeden başka konu açtıysa artık şüphesiz tahminim doğrudur.
Özlemiştim gitmez inşallah.

uzun zamandır takipliyorum bence doğru tahmin hshzjsjakala
Perması da var ikisinin de, zorunlu 2023te 2 sene önce demiş yenibiben şimdi 4 demiş tarihler de tutuyo aşağı yukarı ndkfkg ay ne kadar sevindim töbest

Ben her yazılanı okuyorum , ama üyeler kendi aralarında konuşuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…