- 3 Şubat 2018
- 6.002
- 23.640
- 27
Çalışıyor musunuz? eğer ki elinizde bir meslek varsa ve müsaitseniz çalışmak için sağlık vs gibi sorun yoksa girin bir işe çalışın hem eşinizin yükü kalkar hem size faydası olur hem de istedikleriniz daha kısa zamanda yaparsınız bence bir süre çocuk düşünmeyin derimBir senedir evliyiz , bu bir senelik süreçte eşim iki iş yaptığı için asla hafta sonu hafta içi bir şeyler yapamıyoruz yaptığımız şeyler çok nadir … bazen basit bir Avm ye gitmek gibi , eşime söylüyorum gezicez diyor , ama yeni evlenenlere bakıyorum en azından bir yerler görebiliyorlar birlikte … yıldönümümüz geldi o günde işe gidiyor ;(
Doğum günüm de de işte ;(
Ortada para da yok ki bir karşılığı olsun hep daha çok borcumuz oluyor ;(
Çok dertlendim (( acaba seneler geçtikten sonra çünkü 2025 de de çalışacak , eee bundan sonra bir de çocuk olursa ne yapacağız yani bunları düşünmek istemiyorum ama evde diğer gezen kişileri görünce çok imreniyorum
Kaynanasinin evi yakındı,ayy korkarım aynı evde yaşamaya başlamış bile olabilirlerBir şey soracağım klozet işini hallettiniz mi, nereye yapıyorsunuz?
Herkesin merami başka işteBir şey soracağım klozet işini hallettiniz mi, nereye yapıyorsunuz?
Bence çok fazla instagrama bakıp da daha fazla canını sıkma derim..Bir senedir evliyiz , bu bir senelik süreçte eşim iki iş yaptığı için asla hafta sonu hafta içi bir şeyler yapamıyoruz yaptığımız şeyler çok nadir … bazen basit bir Avm ye gitmek gibi , eşime söylüyorum gezicez diyor , ama yeni evlenenlere bakıyorum en azından bir yerler görebiliyorlar birlikte … yıldönümümüz geldi o günde işe gidiyor ;(
Doğum günüm de de işte ;(
Ortada para da yok ki bir karşılığı olsun hep daha çok borcumuz oluyor ;(
Çok dertlendim (( acaba seneler geçtikten sonra çünkü 2025 de de çalışacak , eee bundan sonra bir de çocuk olursa ne yapacağız yani bunları düşünmek istemiyorum ama evde diğer gezen kişileri görünce çok imreniyorum
Bu borçların çoğu zorunluya ait değil mi zaten.Hahah hoş geldin ama ben sevinmedin seni sevmezdim hala sevmiyorum o kadar akıl verildi dinlemedin şimdi ağla napim öde borçları paşa paşa
Tabi canım öncesinde ona yediricek diye evlenecek diye çekti durdu kredileri yeterki bunu alsın evlensin diye şimdide şikayet ediyorBu borçların çoğu zorunluya ait değil mi zaten.
Bulmuş sessiz adamı iki işte çalıştırıyor daha ne olsun. .
Bir de adamdan gezme tozma istiyor hanımefendi.
Tabi canım öncesinde ona yediricek diye evlenecek diye çekti durdu kredileri yeterki bunu alsın evlensin diye şimdide şikayet ediyor
KOca koca diye ölecekti şimdi neden şikayetçi onuda anlamiyorum şey sandı evlenince filmlerde ki gibi el ele şehir şehir gezecekGarip adam bilseydi bunun planlarını, yer miydi acaba? Bir de iki işte çalışmak zorunda..
Derler ya kadın isterse vezir de eder, rezil rüsva da.
aaaa zorunlu muymuşAmanin ben de ciddi ciddi yorum yazmışım. Bizim zorunluymuş konu sahibi yav