• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir saklama meselesi

:halay:

kayınvalide adaylarının favori gelin adayı olursun duyarlarsa bu dediklerini
Düğünsüz çeyizsiz borçsuz evlenmeyi düşünüyorum altın takmak yerine ev eşyalarimi alsınlar :KK70: taliplerimi bekliyorum şartlar görüşülür :confused: Ama gerçekten kafam kadar kalin bilezik takıp geziyorlar çok komik geliyor bana. Görgüsüzlük.

Aklıma kuzenim geldi bir buçuk kilo altını vardı eşinin . Eşinin yani gelinin annesine vermişlerdi saklasın diye . Bir gün ansızın hırsız girmiş eve altınları almış sadece başka hiç bişeyede dokunmamış hırsız. Israrla Polisede haber vermemişlerdi . Sonra ortaya çıkmılrı ve saçma sapan bir hal almıştı durum hemen alın ve bankada kasa kiralayın .

Onu demedim size. Banka herhangi bir durumda kasadaki kayba karşı sigortalı değildir dedim.

Biraz araştırın o bölümü ...
Olabilir. Bu konuda bilgim yok. Sadece bankada hırsızlık olabileceğine inanamadım. Banka kasasına koyacak kadar altınım olursa araştırırım 😄
Ama yine en mantıklısı banka kasası sanki. Evdeki kasayı filmlerdeki gibi yüklenip götürürlerse diye aklıma geliyor.

Olabilir. Bu konuda bilgim yok. Sadece bankada hırsızlık olabileceğine inanamadım. Banka kasasına koyacak kadar altınım olursa araştırırım 😄
Ama yine en mantıklısı banka kasası sanki. Evdeki kasayı filmlerdeki gibi yüklenip götürürlerse diye aklıma geliyor.
Dediğim gibi ben oraya koyun buraya koyun önerisinde bulunmam.

Evimde kasada var güvenlik kamerası da. Bankada da altın hesabım var ortaya karışık takılıyorum ama kimseye şuraya koymalısınız demem. Herkesin kendi bileceği iş.

Aklıma kuzenim geldi bir buçuk kilo altını vardı eşinin . Eşinin yani gelinin annesine vermişlerdi saklasın diye . Bir gün ansızın hırsız girmiş eve altınları almış sadece başka hiç bişeyede dokunmamış hırsız. Israrla Polisede haber vermemişlerdi . Sonra ortaya çıkmılrı ve saçma sapan bir hal almıştı durum hemen alın ve bankada kasa kiralayın .
Aileden birisi almıştır altınları

Kasa da çözüm değil, geçen sene bir tanıdığın kasasını güvenlikli siteden, dublex den merdivenleri kıra kıra götürdüler hala ses seda yok...

Back
X