"bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış"

itmearya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
26
23
27
Size her şeyi anlatmak isterdim fakat okumaya yüreğinizin yeteceğini sanmıyorum, fazlasıyla uzun. Bu yüzden sadece önemli yerleri anlatacağım. Doğum günü partimden eve dönüyorduk arkadaşım bırakıyordu, alkollüydük. Evime sadece bir sokak kala trafik kazası geçirdik, arkadaşıma hiçbir şey olmadı. Benim kafam yarıldı. Aslında ona bir şey olmama sebebi kaza olacağını anlayınca benim tarafıma direksiyonu kırması. Ama onu suçlamak mümkün mü? Herkes kendi canının derdinde. 1 ay komada kaldım ayık olduğum ilk 2-3 haftayı hatırlamıyorum çok ağır ilaçlar veriyorlarmış. 2 beyin ameliyatı geçirdim. Kadınsınız, bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış. Kadınsınız, bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış. Kadınsınız, bir sabah uyanıyorsunuz ve saçlarınız kazınmış. Bu cümleyi ne kadar çok okuyabiliyorsanız o kadar okuyun. Sizin için bir şey hissettirmeli, bu cümleyi içiniz burkulmadan okuyamazsınız bence. Belkide ben abartıyorum? Ama başıma gelen şey bu. Ne alaka diyeceksiniz; Beyni açmak için saçlarımı kazımışlar. Yaklaşık 1 yıl geçti bunun üstünden. Bu süreçte saçlarıma bir şeyler yapmaya çalıştım, rengini açtırdım sarı yaptım Slim Shady'nin sarı saçları gibi oldu. Kestaneye boyadım. Sonra peruk kullandım. 5 santim olunca kaynak taktırdım fakat kısacık saçta sarı kaynak o kadar belli oluyordu ki. 1-1,5 ay kullandım sonra bir hışımla söktürdüm. Kendime nasıl gaz veriyorum Miley Cyrus gibi olucam kısa saçlarımı kullanıcam filan. 2 gün sonra aynaya bakamıyordum. Kabullenemedim bu ben değilim. Saçlarımın arasında yaklaşık 12 cm'lik bir kesik izi olduğunu da söylemiş miydim? Biraz uzadıkça belli olmamaya başladı. Her neyse sonra siyah kaynak yaptım. Güzel oldu belli olmuyordu. Fakat keratin kaynak çok dökülüyordu. Tüy gibi saçlarım kaldı döküle döküle. Kalanları da ben söktüm. Hoop peruğa geri dönme. Sıkıntılı bir döneme girince tekrar kaynak taktırdım. Hikayeyi biliyorsunuz tek tek döküldüler. Trajikomedi; Tekrar peruğa döndüm. Kaynaklar kafamda saç bırakmadı resmen. Sökülürken çok dökülüyor. Eskiden saçlarımı beğenmezdim, kabarık gelirdi bana, kendim boyuyordum 3 renk olmasını beğenmezdim, kendim açardım rengini turuncu-sarı gibi bir şeydi. Peruğum kaliteli bir peruktu kimse peruk olduğunu anlamamıştı. Çok kaliteli bir saçtı. Benim asla sahip olamayacağım bir saç tipiydi, belki bir takım ürünlerle sahip olmaya çalıştığınız saç tipiydi. Sarı saç sevdalılarının tam olarak elde etmek istediği dopdoğal bir sarıydı rengi. Gel gör ki ne peruk ne kaynak benim kabarık yıpranmış turuncumsu sarı saçımın yerini tutamıyordu. Çoğu zaman saçlarım aklıma gelmez aştım sayılır, ama sevgilim upuzun saçlı bir kıza mesaj atmış facebook'un da gördüm. Kızın fotoğraflarına bakınca beni bir ağlama krizi tuttu. Sevgilim benim çok yanımda oldu. Saçlarım asker tıraşıyken bile sevdi beni. Olur da uzun saçlı bir kıza giderse, bu beni o kadar çok yaralar ki. Size söylemek istediğim bir şey var; Saçlarınızı sevin, kimsenin saçına bakıp off benim saçım niye böyle değil diye saçınızı küçümsemeyin. İnanın bana size en çok yakışan o. Onu güzelleştirin. Bakım yapın. Her zaman düşünüyorum sadece bir sokak ileride olsaydık, 2 dakika erken çıksaydık yola...Böyle olmayacaktı belki. Okula gidemedim 1 sene kaybettim ve derslere dair hiçbir şey hatırlamıyorum. Oysaki okul değiştirmiştim özele geçecektim farklı insanlar olacaktı, okulda sadece 90 öğrenci vardı rahat olacaktım. Kendime söz vermiştim ders çalışacaktım çok. Şuan hiç kimsem yok. Arkadaşlarımın hiçbiriyle görüşmüyorum. Sadece sevgilimle görüşüyorum bu ise bir başka depresyon sebebi, hayatımda başka bir uğraş olmadığı için aklımda hep o var. Mesaj atabileceğim bi o var. Haliyle o yanımda olmadığı onla konuşamadığım zamanlarda çok depresifim, asosyalim. Okullar açılınca değişecek bir uğraşım olacak diye umuyorum ama o zamana kadar bekleyecek gücüm yok. Allah bana güç verir inşallah.

Canım çok geçmiş olsun. Çok zor seyler yasamissin, ölümden donmussun. Saçların uzar tabii ki. Ama lütfen profesyonel destek al daha kolay atlatmak için.

Oncelikle isyan etmemeni oneririm. Bunu Herhangi tuzu kuru birisi olarak soylemiyorum. Sac dedigin nedir uzar?! Koku sende degil mi? Seneye hayatini duzene koyarsin. Ama Allah'a sukret. Bitkisel hayatta kalabilirdin, yuzunde derin izler kalabilirdi, herhangi bir uzvun kopabilirdi yada felc kalabilirdin vs..Sorun sadece saclar olmasin yani..kaybettigin seneyse hic onemli degil. Kapatirsin arayi uzulme boyle kucuk seylere. Ama destek alman sart gibi duruyor lutfen ihmal etme

Bende kafami kazicam bugun karar verdim saclarm cok dokuldu sackiran oldum bi kafam toparlansn diye esime kazitcam kafami bgn :) lütfen hep gul bnlari kaldiramicak biri olsaydn suan upuzuuunnn msj yazamazdn konu acamazdn,iyiki de varsin!!! Herzaman kendinle barisik ol bandana dene.nolcakki??evet senin istegn disinda olms ama koku sende...az daha sabir toparlarsn Allahın izniyle

Canım çok geçmiş olsun. Çok zor seyler yasamissin, ölümden donmussun. Saçların uzar tabii ki. Ama lütfen profesyonel destek al daha kolay atlatmak için.

Destek aldım antidepresan kullandım 8 ay boyunca. Sonuç 15 kilo aldım. Hiçbir şey düzelmedi ve hala hayata çok öfkeliyim. Ceza çekiyormuş gibi hissediyorum saçlarımdan olmak, incecik belimden olmak, eğitim hayatımdaki sıkıntılar. Kim beddua etmişse esaslı beddua etmiş valla.

Oncelikle isyan etmemeni oneririm. Bunu Herhangi tuzu kuru birisi olarak soylemiyorum. Sac dedigin nedir uzar?! Koku sende degil mi? Seneye hayatini duzene koyarsin. Ama Allah'a sukret. Bitkisel hayatta kalabilirdin, yuzunde derin izler kalabilirdi, herhangi bir uzvun kopabilirdi yada felc kalabilirdin vs..Sorun sadece saclar olmasin yani..kaybettigin seneyse hic onemli degil. Kapatirsin arayi uzulme boyle kucuk seylere. Ama destek alman sart gibi duruyor lutfen ihmal etme

Yüzümde zaten kocaman bir iz var fakat ben onu pek dert etmiyorum. Kaşımdan saçıma kadar dikey bir şey. Tatlı bir psikopat gibi gösteriyor. Estetik cerrahi lazerle halledebileceğini söyledi fakat istemedim, anı olarak kalacak.

doğum günü partinizde sevgiliniz yokmuydu ?
neden eve o bırakmadı sizi..

Bende kafami kazicam bugun karar verdim saclarm cok dokuldu sackiran oldum bi kafam toparlansn diye esime kazitcam kafami bgn :) lütfen hep gul bnlari kaldiramicak biri olsaydn suan upuzuuunnn msj yazamazdn konu acamazdn,iyiki de varsin!!! Herzaman kendinle barisik ol bandana dene.nolcakki??evet senin istegn disinda olms ama koku sende...az daha sabir toparlarsn Allahın izniyle

Bugün değişik bir şey deneyeceğim mavi saç :)) Dediğin gibi bandalarla filan güzel olabilir hem tarz olur, umarım yakışır..

Bugün değişik bir şey deneyeceğim mavi saç :)) Dediğin gibi bandalarla filan güzel olabilir hem tarz olur, umarım yakışır..
Ben yakisacagindan eminim sana... Degisik degisik al renk renk model model... Puskullu al dus al islemeli al motifli al ohhhh hem her kiyafete uyar:))) yadaaa esarp gibi biraz buyuk olanlardan al katla kivir yine bandana seklinde tak hem sen motive olursun hemde istedigin renkte kullandigin icin bence cok takmazsn...

doğum günü partinizde sevgiliniz yokmuydu ?
neden eve o bırakmadı sizi..

Hayır yoktu doğum günümden bir ay önce ayrılmıştık, onun içinde travma oldu çünkü ne kadar ayrı da olsak birbirimize çok değer verirdik

Hayır yoktu doğum günümden bir ay önce ayrılmıştık, onun içinde travma oldu çünkü ne kadar ayrı da olsak birbirimize çok değer verirdik

hımm peki tutkulu aşk diyorsunuz..
17 yaşındayken mi sevişmeye başladınız zira 7-8 aydır hpv li imişsiniz..
bütün derdiniz de saçlarınız mı oldu bu süre içinde ?

Bu beni kötü bir insan yapar mı bilmiyorum ama zamanında kavga ettiğim bir arkadaşıma laf yapmıştım "kızım senin kaynaklı saçların benim orijinal saçlarımdan kısa" diye, o kız beni hastanede ziyaret etmişti bu sözüm aklıma geldi. Allah çok büyük ya.
İnsan kinadigini yasamadan ölmezmis... Kusura bakma sakn uzulme ama inan agzdan cikana okadar dikkat etmek lazmki... Ozur dile helallik al istersen vicdanen rahat edersin.. Sen blrsn tabii

Yaşadıklarınçok zor şeyler ama okurken losemili çocuklar geldi aklıma. Yetişkinler erkek saçı dediğimiz saç modelini de kullanıyor ve bazılarına çok yakışıyor. Ama çocuklarıdüşün, hangi kız çocuğu kel olmak ister. Kazada ölebilirdin , arkadaşın dediği gibi felç, bitkisel hayat bunların hepsi olabilirdi. Sen sana tekrar yaşama hakkı verildiği için hayata sıkıca sarilmali ve sukretmelisin. Saç dediğin hallolur

Farkındaysanız bu konuda sadece saçlarımdan bahsettim HPV ile ilgili başka bir yerde başlık açtım. Hepsini neden aynı yerde yazayım burada verilmek istenen mesaj başka?

hayatta herzaman beterin beteri vardır, sizin saçınız uzayacak kendi haline biraksaniz. eylulde okuladda baslarsiniz kendinizi bukadar üzülmeyin.Bayan bir yakinimimin sacinin önü hic yok hic olmayacak cunkü küçükken yandı saci tam ortadan basliyor saci olmayan deri de normal bir görüntüde degil. sadice sacida degil sorun yüzü de öyle cok operasyon geçirdi. liseyi 1.likle bitirip unide seninle alay edicekler dendigi icin gitmedi peruk taksada yine mutsuz yüzünden dolayi.. ama eve hapsolmuyor dernekkere gidiyor çalışıyor.
habire islem yapilmazsa 1 yil sonra saclarina kavusacaksin ne guzel iste..

bütün derdiniz de saçlarınız mı oldu bu süre içinde ?[/QU

aynı şeyleri düşünüyordum.
mayıs ayında açılan konusunda "Sevgilimle biraz fazla ilişkiye gireriz." i okuyunca bu konudaki ruh hali enteresan geldi.
ne denir ki, Allah yardımcısı olsun.
konu sahibi sen yine de saçlarınla fazla oynama, her yaptığın işlem daha fazla yıpratır.

Farkındaysanız bu konuda sadece saçlarımdan bahsettim HPV ile ilgili başka bir yerde başlık açtım. Hepsini neden aynı yerde yazayım burada verilmek istenen mesaj başka?

peki..
insanın saçından büyük derdi olunca tuhaf geldi bana saçlarını konu açması..
saç bu uzar.. sanki yerine gelmeyecek gibi dertlenmenin bir alemi yok..
kanser olma ihtimaliniz varken saçınızı düşünebilmeniz enteresan..

hayatta herzaman beterin beteri vardır, sizin saçınız uzayacak kendi haline biraksaniz. eylulde okuladda baslarsiniz kendinizi bukadar üzülmeyin.Bayan bir yakinimimin sacinin önü hic yok hic olmayacak cunkü küçükken yandı saci tam ortadan basliyor saci olmayan deri de normal bir görüntüde degil. sadice sacida degil sorun yüzü de öyle cok operasyon geçirdi. liseyi 1.likle bitirip unide seninle alay edicekler dendigi icin gitmedi peruk taksada yine mutsuz yüzünden dolayi.. ama eve hapsolmuyor dernekkere gidiyor çalışıyor.
habire islem yapilmazsa 1 yil sonra saclarina kavusacaksin ne guzel iste..

Mavi yapmayı düşünüyordum bunun için açmam gerek, ama güzel olursa artık saçımı dert etmeme gerek kalmaz. Kararsız kaldım şimdi yapmayım mı sizce?

eger yanilmiyorsam Mune Mune insanlarin gecmis konularini arastirip yuze vurma yasak demisti.zira konu sahibinin cinsel hayati ile bu konu hic benzemiyor ortak nokta yok. insanların birden fazla derdi olabilir ben bu tutumu hos bulmuyorum ve kibledim.

X