Geçen hafta kendini klinik psikolog olarak tanıtan ve çarşaf çarşaf her sitede reklamını yapan bir psikologa gittim. Bebeğimi 10 günlükken kaybettim. Onunla ilgili kotu anılar silinsin diye emdr diye bi terapi uygulayacakti bana.
Kendileri migreni 2 seansta, ülseri 3 seansta çözdüğünü falan söyledi. Beyin loblari arasında kan akışını artırıyormuş. Bir çok sebebi bilinmeyen hastalığa çare oluyormuş. Ben de bebek sahibi olabilmek için vucudumdaki hastalıklardan kurtulmak istedim.
Bana öncesinde mesaj attılar. Eğer seansa gelmeseniz bile parasını ödemek zorundasınız diye. Neyse 15 dakika önce gittim. Saat 3.30 da başlayacaktı. Sonra bekle bekle beyefendi içerde arkadaşıyla sohbet ediyor. Gittim sekretere bana randevu verdiğiniz saat gecikti dedim. O da fatih bey gelir şimdi dedi. Neyse geldi bu. 3.45 te randevu başladı. Bana 1 saat sürecek bi seans dedi. 45 dakikada bitirdi mola verdi. 1 saat demiştiniz terapiye dedim. Hayır 50 dakika dedi. İki seansı ardışık yapmıştı kesinti olmasın diye. 10 dakika mola dedi 15 dakika mola verdi.
Yan odadan yuksek müzik sesi geliyordu dışarda bi çocuk zirlamasi. Travmalarıma odaklanmam için konsantre olmam gerekiyordu. Sürekli gürültüden rahatsız olduğumu söylememe rağmen beyin çalışıyor iyilesiyorsun dedi. Sürekli bana iyileştin mi diye sordu. Hayır travma hala aci veriyor dedim. Normalde benim sorunumu en fazla 5 seansta çözmesi gereken psikolog çocukken yediğim dayak için 2 seans harcadı ve 1 ay sonra normale döneceksin dedi.
Seanslari olması gerekenden çok kısa tuttu. Vakit doldu mu diye sorunca da daha 5 dakika var dedi ve o 5 dakikayı da susarak geçirdi. Ben verdiğim 750 liraya yandım. Eve geldim ve bi psikolog arkadaşımı aradım. Bana gittiğim psikoloğun kacak çalıştığını daha diplomasini bile almadigini söyledi. Ama bana kendini klinik psikolog olarak tanıttı. Ayrıca kendi web sitesinde de klinik psikolog yazıyordu.
Aradım adamı sekreteri çıktı. Beni dolandırdınız daha diplomanız bile yokmuş dedim. Size dönüş yapacağız dedi. 2 saat sonra tekrar aradım. Dönmedi. 2 saat sonra mesaj attım ben paramı geri istiyorum diye. Dönmedi.
Sonra aradı , internet sitelerindeki bütün bilgileri güncellemişler ve öğrenimine devam ediyor yapmışlar. Şikayet edeceğimi anlamışlar. Bana fatura da düzenlemişler . Gittim faturalarımı aldım ve bimere şikayet ettim.
Ben oraya evcil hayvanim kayboldu, kocam bana tek tas almadi gibi sebeplerle gitmemiştim. Bana vaadettiği gibi büyük şeyler olmadi.
Eşim bana yine kızdı , doktorlar migren için aylarca ilaç tedavisi uyguluyor sonuç alamıyor sen 2 saatte çözüleceğine nasıl inanır ve bana haber vermeden kafana gore is yaparsın ya hipnoz olsaydın ben seni nasıl bulacaktım diye bir sürü bağırdı bana.
Ben artik saf olmak istemiyorum. Yani 120 dakika için kaybettiğim para 750 lira. Resmen travma yaşadım.