• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir prensesin külkedisi olma macerası

Hoş bulduk Defnemel cim,üzülme yaa heryer ıkış tıkış...arefe günü doldu.c tesi eşim fırında ekmek bulamamış öyle komik...

millet delirmiş gibi boşalmış İstanbul...geride kalıp gezmek vardı yaaa:)) bana hep ters köşe.ne zaman boşalsa bizde o gidenler arasındayızdır.
Eşim işi nedeniyle hep böyle zamanlarda çıkabiliyor.Çıkamadı ya o başka adamcaz sadece 3 gece kalabildi o da yarısı yolda gecti.

denizin içi bile kirlendi insanlar sık ,itiş tepiş girmedim ki hiç...
neyse.kızın ayagı nasıl oldu gecti sanırım.

kendine iyi bak...

Eşim ve ben akdenizliyiz her yaz Mersin'e kayınvalidemlere gideriz ama 3 senedir deniz yüzü görmedik tatil desen o da yok ona üzülüyorum
Aslında tatilin adı yorgunluk ama insan ona bile hasret kalıyor

Kızımın ayağı çok şükür iyileşti dikişlerini aldırdık yarasına bakıp bakıp acıdı deyip duruyor:)

arkadaşlar topikde kimse yok mu tatile gidemeyip kayınvalide derdi çeken birtek ben varım herhalde nerde kaldınız çok özledim sizleri hadi gelin artıkk..

arkadaşlar topikde kimse yok mu tatile gidemeyip kayınvalide derdi çeken birtek ben varım herhalde nerde kaldınız çok özledim sizleri hadi gelin artıkk..

Bende tatile gidemedim cnm buralardayım temizlik yapmak istemiyorum evi b..k götürüyor resmen kizimla ilgileniyorum bu aralar babamız öyle istiyor herşeyi koyverdim nasıl toparlicam bilmiyorum
Kayınvalidenle sorunların var galiba

Kızlar ben sizi çok özledim. raporlar verilmedi herkesler tatilde... dönünce şşöyle detaylıca temizlik yaparız artık...

mutluluk projesi konusundqaki fikirlerinizi belirtmemişsiniz?

Bende tatile gidemedim cnm buralardayım temizlik yapmak istemiyorum evi b..k götürüyor resmen kizimla ilgileniyorum bu aralar babamız öyle istiyor herşeyi koyverdim nasıl toparlicam bilmiyorum
Kayınvalidenle sorunların var galiba

sorun 0larak degil canım da görümcemler geldi bayram telaşı ev kalabalık ve tek gelinim oyüzden çok bunalmıştım

Kızlar ben sizi çok özledim. raporlar verilmedi herkesler tatilde... dönünce şşöyle detaylıca temizlik yaparız artık...

mutluluk projesi konusundqaki fikirlerinizi belirtmemişsiniz?

Kayda değer birşey yapmiyorum o yüzden yazamiyorum şuan kendimi motive etmeye çalışıyorum ama olmuyor 6 dan beri evde dolaşıyorum boş boş
Mutluluk projesi ne

Selam Eslemim,selam külkedilerim...Bayram dönüşü PROCELER im var demiştim ya...Bu pazar evimiz Şantiye alanı gibiydi.Eşimi bir çalıştırdım, oy oy oy...adamın canı çıktı...tabi benim iki kez ...yeni oturdum öyle diyeyim ...
bir göz atın bakalım begenecek misiniz?

Chentiq cim kulp kısmına ayrıntı istemistin bir türlü fırsatım olmamıştı bir resim de onun için koydum ...kahverengi şekil eski şekil...şimdi beyaz oldular.Aslında beyaz ahşap jaluzi istiyorum ama 150 en bulamadım.Yarın ikea ya gidersem yine bakıcam.Bu gün eski bir bambu stor da boyadık ama alacalı oldu sanırım düzelmez...olan boya ya oldu...

Kagıda bayıldım.net te görmüştüm Bursa dönüşü Leroy merlın diye bir magaza keşfettik şahane bir yer.Tek top kalmıştı.üstelik net fiyatının yarısından bile ucuza kaptım geldim.ve taaa taaaammm.Yorum bekliyorum kızlar...

bu arada sehbalar zımparadan geçti.balkonda sabırla boyanmayı bekliyorlar.boyam bitti de:)) onlar da sonraya...iki güne büyük ablam da geliyor...
trafik çok yogun olucak.ne zamana biterler bilmem.ama çılgın proceler devam ediyor:))

ayrıca sessizlik kötü...dönün artık yaaaa:))

iyi geceler tembel tenekeler.Bu gün hakkıyla çalışan ben gururla tembel teneke diyebilirm ehehehe:)))

ATTACH=CONFIG]781048[/ATTACH] $1070865_555884277786265_285516896_o.jpg $1146122_568640136510679_96041722_o.jpg $1070907_553666181341408_1879961042_o.jpg $1066264_553664758008217_1457521905_o.jpg $1102504_568640603177299_895540505_o.jpg $1097153_568639789844047_357610272_o.jpg $664907_568640273177332_953337796_o.jpg

Eklentiler

• $masa.jpg
    $masa.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 49
Selam Eslemim,selam külkedilerim...Bayram dönüşü PROCELER im var demiştim ya...Bu pazar evimiz Şantiye alanı gibiydi.Eşimi bir çalıştırdım, oy oy oy...adamın canı çıktı...tabi benim iki kez ...yeni oturdum öyle diyeyim ...

Chentiq cim kulp kısmına ayrıntı istemistin bir türlü fırsatım olmamıştı bir resim de onun için koydum ...kahverengi şekil eski şekil...şimdi beyaz oldular.Aslında beyaz ahşap jaluzi istiyorum ama 150 en bulamadım.Yarın ikea ya gidersem yine bakıcam.Bu gün eski bir bambu stor da boyadık ama alacalı oldu sanırım düzelmez...olan boya ya oldu...

Kagıda bayıldım.net te görmüştüm Bursa dönüşü Leroy merlın diye bir magaza keşfettik şahane bir yer.Tek top kalmıştı.üstelik net fiyatının yarısından bile ucuza kaptım geldim.ve taaa taaaammm.Yorum bekliyorum kızlar...

bu arada sehbalar zımparadan geçti.balkonda sabırla boyanmayı bekliyorlar.boyam bitti de:)) onlar da sonraya...iki güne büyük ablam da geliyor...
trafik çok yogun olucak.ne zamana biterler bilmem.ama çılgın proceler devam ediyor:))

iyi geceler tembel tenekeler.Bu gün hakkıyla çalışan ben gururla tembel teneke diyebilirm ehehehe:)))

ATTACH=CONFIG]781048[/ATTACH]Eki Görüntüle 781040 Eki Görüntüle 781041 Eki Görüntüle 781042 Eki Görüntüle 781043 Eki Görüntüle 781044 Eki Görüntüle 781045 Eki Görüntüle 781046

Cok guzdl olmus ablacik <3 sen butun gun bunlarlami ugrastin iskenceeee ohh bende yattim durdum kivirciga baktim :P (benim dilim burda yook :(( )
Ben buyudugumde evim cop ev olur :P <3

serserim benim...olsun yoruldum ama degdi bence:)) profil resmini fark ettimmm....hiiimmmmm...kaşlarım çatık şu an:(((

ATTACH=CONFIG]781048[/ATTACH]Eki Görüntüle 781040 Eki Görüntüle 781041 Eki Görüntüle 781042 Eki Görüntüle 781043 Eki Görüntüle 781044 Eki Görüntüle 781045 Eki Görüntüle 781046

ellerine saglık canım harika olmuş özellikle mutfak masası duvar kagıdıyla birlikde çok güzel görünüyo

ATTACH=CONFIG]781048[/ATTACH]Eki Görüntüle 781040 Eki Görüntüle 781041 Eki Görüntüle 781042 Eki Görüntüle 781043 Eki Görüntüle 781044 Eki Görüntüle 781045 Eki Görüntüle 781046 [

Ellerinize sagşlık cok guzel olmus hersey uyum ıcınde :46:

selam millet;

ben geldim.

dün gelir gelmez de bütün evi silip süpürdüm, toz aldım, balkonları yıkadım, sildim. çamaşır yıkadım astım topladım (bugün de bu işleme devam ettim)
valizleri boşalttım, ama yerleştirmedim, valize giren her şey yıkanıp ütülenmeden yerine konmuyor, zira içime sinmiyor.
banyoyu yıkadım, küveti lavoboyu ovdum
gelirken marketten azıcık alışveriş yaptık, onları yerleştirdim.
bütün bunları dün akşam saat 6 dan itibaren yaptım :)) efferim bana.
gelirken kv. kp de bizle geldiler, önümüzdeki hafta elticanlar da gelecekler.

bugün de toz almaya, çamaşır yıkayıp asıp toplamaya devam ettim. ütülenecek kıyafetleri kaç haftada bitiririm bilmem artık :1: yemek yaptım, bulaşık mak. çalıştı, yerleştirdim falan.
yarın tüm gün ütü yapmayı planlıyorum, hatta bu geceden başlayabilmeyi umuyorum.

home sweet home, ya da türkçesiyle gözünü sevdiğimin evi :D

vol 2 gelsin artııııııııık

psikom ellerine sağlık cancazım, öperim.

:53: :53: :53: yanlış konuya yazmış olabilirmisiniz acabası

Oyyy Elifcinom ÖZLEDİMMM YAAWWFF...Türkçeyi katlettim ...

komiksin yaaa...hatun yazmış niyekine bozuyosun arada kaynatırfdık yorumu.Hem öyle bir yorum ki kim alsa bir yere uyar haaa...Yani bende uyacak birden fazla mecraaa var da:))

O ev varya o ev...Bi pislenmiş bi pislenmiş oluyo tatil dönüşü: çalış köle çalış...Yıka pakla ütüle pişir taşır vs vs yarın dön bak yine aynıııı:((

yazalım çizelim iş yapalım yorulalım hade içelim tey tey :))

Öpüyorum yanaklardan...hep burda kal...

dip not:kv kp için se seviyorsan ne ala sevmiyorsan mualla:))

Oyyy Elifcinom ÖZLEDİMMM YAAWWFF...Türkçeyi katlettim ...

komiksin yaaa...hatun yazmış niyekine bozuyosun arada kaynatırfdık yorumu.Hem öyle bir yorum ki kim alsa bir yere uyar haaa...Yani bende uyacak birden fazla mecraaa var da:))

O ev varya o ev...Bi pislenmiş bi pislenmiş oluyo tatil dönüşü: çalış köle çalış...Yıka pakla ütüle pişir taşır vs vs yarın dön bak yine aynıııı:((

yazalım çizelim iş yapalım yorulalım hade içelim tey tey :))

Öpüyorum yanaklardan...hep burda kal...

dip not:kv kp için se seviyorsan ne ala sevmiyorsan mualla:))

ütü bilem yaptım :))) prenseslik bitti psikom. şimdi pisi pisi temizliğimi yapıyorum. sonra tırnaklarım çıkmaya başlar psikopata bağlamaya başlarım.

kv. kp severim, sadece temizlik anlayışlarımız çok farklı, o benimkini anlamaz, ben onunkine şaşırır kalırım. çaresini bulduk. "sen temizlik yapma anne " didim. yapmıyo o da. yapma demeseydim, yapardı da, her konuda da yardımcı olur sağolsun, yemekleri çok güzel oluyo, o bize gelince ben yemekten elimi çekerim normalde. eltimcan da iyidir, sabırlıdır, sessizdir, sakindir.

iyi uykular külkedilerim, her nerede kalıyor ve yatıyorsanız :))))

Back
X