• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir prensesin külkedisi olma macerası

selam millet;

ben geldim.

dün gelir gelmez de bütün evi silip süpürdüm, toz aldım, balkonları yıkadım, sildim. çamaşır yıkadım astım topladım (bugün de bu işleme devam ettim)
valizleri boşalttım, ama yerleştirmedim, valize giren her şey yıkanıp ütülenmeden yerine konmuyor, zira içime sinmiyor.
banyoyu yıkadım, küveti lavoboyu ovdum
gelirken marketten azıcık alışveriş yaptık, onları yerleştirdim.
bütün bunları dün akşam saat 6 dan itibaren yaptım :)) efferim bana.
gelirken kv. kp de bizle geldiler, önümüzdeki hafta elticanlar da gelecekler.

bugün de toz almaya, çamaşır yıkayıp asıp toplamaya devam ettim. ütülenecek kıyafetleri kaç haftada bitiririm bilmem artık :1: yemek yaptım, bulaşık mak. çalıştı, yerleştirdim falan.
yarın tüm gün ütü yapmayı planlıyorum, hatta bu geceden başlayabilmeyi umuyorum.

home sweet home, ya da türkçesiyle gözünü sevdiğimin evi :D

vol 2 gelsin artııııııııık

psikom ellerine sağlık cancazım, öperim.

Hoş geldin :) topik yavaş yavaş canlanmaya başlıyor

ütü bilem yaptım :))) prenseslik bitti psikom. şimdi pisi pisi temizliğimi yapıyorum. sonra tırnaklarım çıkmaya başlar psikopata bağlamaya başlarım.

kv. kp severim, sadece temizlik anlayışlarımız çok farklı, o benimkini anlamaz, ben onunkine şaşırır kalırım. çaresini bulduk. "sen temizlik yapma anne " didim. yapmıyo o da. yapma demeseydim, yapardı da, her konuda da yardımcı olur sağolsun, yemekleri çok güzel oluyo, o bize gelince ben yemekten elimi çekerim normalde. eltimcan da iyidir, sabırlıdır, sessizdir, sakindir.

iyi uykular külkedilerim, her nerede kalıyor ve yatıyorsanız :))))

Aynı ben:) bizde öyleyiz kv ile temizlik konusunda anlaşamayız ama ben yapma dememe rağmen rahat durmaz hiperaktiv karı:)
O geldiğinde ben sadece kızımla ilgilenirim başka birşey yaptırmaz sağolsun :)

Selam memleketimin kül'er yüzlü insanları...

tatilden yavaş yavaş dönüyorsunuz ne güzel.. ben eylül gibi gideceğim heralde daha ayarlayamadım. konya hoş bir yer. dikkatimi çeken ilk şey yayalara çok önem vermeleri. bulvar gibi kaldırımları var.. çok geniş güzel parkları var gece yarısına kadar oturabiliyorsunuz. tarihi yerleri var. kültür şehri zaten.. kızımı da evimi de özledim. sanırım kızımla ilgileneceğim evi ne götürürse götürsün..

esinti, defnemel, elif psiko, sizleri de iyi gördüm mutlu oldum.

mrb kızlar nasılsınız?ayy bana da şu ev işlerini yetiştirip düzen oturtma konusunu öğretin lütfen:)

hoş geldin.. öğretilecek bir şey yok.. birbirimizden görüp gaza geliyoruz işte. mesela elifin psikonun yaptıklarına baksana.. evimin duvarlarını sökesim geldi.. ne hoş ne ferah olmuş..

Cok guzdl olmus ablacik <3 sen butun gun bunlarlami ugrastin iskenceeee ohh bende yattim durdum kivirciga baktim :P (benim dilim burda yook :(( )
Ben buyudugumde evim cop ev olur :P <3

merhaba esma...

selam millet;

ben geldim.

dün gelir gelmez de bütün evi silip süpürdüm, toz aldım, balkonları yıkadım, sildim. çamaşır yıkadım astım topladım (bugün de bu işleme devam ettim)
valizleri boşalttım, ama yerleştirmedim, valize giren her şey yıkanıp ütülenmeden yerine konmuyor, zira içime sinmiyor.
banyoyu yıkadım, küveti lavoboyu ovdum
gelirken marketten azıcık alışveriş yaptık, onları yerleştirdim.
bütün bunları dün akşam saat 6 dan itibaren yaptım :)) efferim bana.
gelirken kv. kp de bizle geldiler, önümüzdeki hafta elticanlar da gelecekler.

bugün de toz almaya, çamaşır yıkayıp asıp toplamaya devam ettim. ütülenecek kıyafetleri kaç haftada bitiririm bilmem artık :1: yemek yaptım, bulaşık mak. çalıştı, yerleştirdim falan.
yarın tüm gün ütü yapmayı planlıyorum, hatta bu geceden başlayabilmeyi umuyorum.

home sweet home, ya da türkçesiyle gözünü sevdiğimin evi :D

vol 2 gelsin artııııııııık

psikom ellerine sağlık cancazım, öperim.

afferiiiimmm..... vol 2 yi siz oluşturabilirsiniz. ben evimden daha bir müddet daha ayrı kalacağım...

Aynı ben:) bizde öyleyiz kv ile temizlik konusunda anlaşamayız ama ben yapma dememe rağmen rahat durmaz hiperaktiv karı:)
O geldiğinde ben sadece kızımla ilgilenirim başka birşey yaptırmaz sağolsun :)

bizde de durum bunun tam tersi :1::1:

iyi günler külkedilerim, her nerede duruyor doyuyor ve uyuyorsanız :nazar:

(bunu topiğimizin sloganı yaptım kızlar çok beğendim.

bacılarım hoş geldiniz ya canlandı topik sayenizde hergün bakıp bakıp çıkıyodum ne kadar güzel kayınvalideniz varmış bizimki hep oturur hiç birşeyin ucundan tutmaz

hoş geldin..
ben daha gitmedim ki geleyim..
bugün valiz hazırlıyorum. sabahtan beri git gel şeklindeyim. tahmini 2 haftadan fazla evde olmayacağım. o yüzden benden yarışma beklemeyin bir ay boyunca.. ama gündelik sohbetimizi eder, işlerimizi yazarız. procelerimizi konuşuruz. :51::51:

yarın sabahtan giderim net bağlantısı bulursam gelirim. bulamazsam beni özleyin anacımmm..

Ladyim döndüğünde haberim olsun öptüm hepiciğiniziiiiiiiiiiii
Döndüm canım. Konya' dayım şuan. :16:

Hoşgeldin canım umarım tatilin güzel geçmiştir
Ben buralardayım gitmiyorum bir yere maalesef 3 senedir hasretim tatil yapmaya:2:
3 sene oldukça uzun bir zaman. İnşallah en kısa zamanda gidersin tatile.

Eşim ve ben akdenizliyiz her yaz Mersin'e kayınvalidemlere gideriz ama 3 senedir deniz yüzü görmedik tatil desen o da yok ona üzülüyorum
Aslında tatilin adı yorgunluk ama insan ona bile hasret kalıyor

Kızımın ayağı çok şükür iyileşti dikişlerini aldırdık yarasına bakıp bakıp acıdı deyip duruyor:)
Kızın için tekrardan geçmiş olsun canım kıyamam yaaaa. Acıdı diyor kuzum :14: Mersin de olupta denize gitmemek tuhaf bir durum olsa gerek. Beni kimse tutamaz deniz konusunda. Bu tatilde sadece bir gün gidebildik ama harikaydı. Yolunuz düşerse çeşme altınkum a mutlaka gidin. Hem deniz tertemiz hem de kum mükemmel. Sadece su çok soğuk ama bi süre sonra alışıyorsunuz. Bir daha ki seneye uzun bir tatil yapmayı düşünüyorum inşallah çeşme de.

arkadaşlar topikde kimse yok mu tatile gidemeyip kayınvalide derdi çeken birtek ben varım herhalde nerde kaldınız çok özledim sizleri hadi gelin artıkk..
Ben de tatilde kayınvalidemdeydim. Eşim İzmir li. Bizimkisi hem ziyaret hem tatil oluyor ama artık gittiğimiz yerlere cümbür cemaat gitmekten çok sıkıldım. Dedim yaaa seneye önce tatil işini halledeceğim sonra kayınvalide olayını. Deniz ve kayınvalide aynı yerde olmuyor. Gerçi ben denizdeyken bebişime baktı ama kalabalık olmak hoşuma gitmiyor.

Kızlar ben sizi çok özledim. raporlar verilmedi herkesler tatilde... dönünce şşöyle detaylıca temizlik yaparız artık...

mutluluk projesi konusundqaki fikirlerinizi belirtmemişsiniz?
Kitabı alamadım henüz canım. Karşımada çıkmadı hiç. Hatta sen oku bana ver bende okuyayım :9: Bu arada nerden aldın kitabı Konya dan mı?

Selam Eslemim,selam külkedilerim...Bayram dönüşü PROCELER im var demiştim ya...Bu pazar evimiz Şantiye alanı gibiydi.Eşimi bir çalıştırdım, oy oy oy...adamın canı çıktı...tabi benim iki kez ...yeni oturdum öyle diyeyim ...
bir göz atın bakalım begenecek misiniz?

Chentiq cim kulp kısmına ayrıntı istemistin bir türlü fırsatım olmamıştı bir resim de onun için koydum ...kahverengi şekil eski şekil...şimdi beyaz oldular.Aslında beyaz ahşap jaluzi istiyorum ama 150 en bulamadım.Yarın ikea ya gidersem yine bakıcam.Bu gün eski bir bambu stor da boyadık ama alacalı oldu sanırım düzelmez...olan boya ya oldu...

Kagıda bayıldım.net te görmüştüm Bursa dönüşü Leroy merlın diye bir magaza keşfettik şahane bir yer.Tek top kalmıştı.üstelik net fiyatının yarısından bile ucuza kaptım geldim.ve taaa taaaammm.Yorum bekliyorum kızlar...

bu arada sehbalar zımparadan geçti.balkonda sabırla boyanmayı bekliyorlar.boyam bitti de:)) onlar da sonraya...iki güne büyük ablam da geliyor...
trafik çok yogun olucak.ne zamana biterler bilmem.ama çılgın proceler devam ediyor:))

ayrıca sessizlik kötü...dönün artık yaaaa:))

iyi geceler tembel tenekeler.Bu gün hakkıyla çalışan ben gururla tembel teneke diyebilirm ehehehe:)))

ATTACH=CONFIG]781048[/ATTACH]Eki Görüntüle 781040 Eki Görüntüle 781041 Eki Görüntüle 781042 Eki Görüntüle 781043 Eki Görüntüle 781044 Eki Görüntüle 781045 Eki Görüntüle 781046
Çok güzel olmuş psikom vallahi sen dehşet bir hatunsun. Maşallah sana. :nazar: Bir ara benim eve de uğrasana :9:

Selam memleketimin kül'er yüzlü insanları...

tatilden yavaş yavaş dönüyorsunuz ne güzel.. ben eylül gibi gideceğim heralde daha ayarlayamadım. konya hoş bir yer. dikkatimi çeken ilk şey yayalara çok önem vermeleri. bulvar gibi kaldırımları var.. çok geniş güzel parkları var gece yarısına kadar oturabiliyorsunuz. tarihi yerleri var. kültür şehri zaten.. kızımı da evimi de özledim. sanırım kızımla ilgileneceğim evi ne götürürse götürsün..

esinti, defnemel, elif psiko, sizleri de iyi gördüm mutlu oldum.

hoş geldin.. öğretilecek bir şey yok.. birbirimizden görüp gaza geliyoruz işte. mesela elifin psikonun yaptıklarına baksana.. evimin duvarlarını sökesim geldi.. ne hoş ne ferah olmuş..

merhaba esma...

afferiiiimmm..... vol 2 yi siz oluşturabilirsiniz. ben evimden daha bir müddet daha ayrı kalacağım...

bizde de durum bunun tam tersi :1::1:

iyi günler külkedilerim, her nerede duruyor doyuyor ve uyuyorsanız :nazar:

(bunu topiğimizin sloganı yaptım kızlar çok beğendim.

Konya' yı beğenmen çok ilginç geldi bana. Gerçi yerleşim olarak birçok ilden daha güzel ama zamanla benim neden sevmediğimi anlayacaksın. Kaldırımları yayalar için yapmışlar ama nedense yayalara pek kullandırmıyorlar :60::60::60: Hele ki Konya da trafiğe çıkma o zaman yayalardan nefret etmeye başlayacaksın. :9: Böyle anlatmakla olmuyor zamanla yaşadıkça daha iyi öğreneceğini düşünüyorum. Seni korkutmakta istemem ama İzmir' den ve Adana' dan sonra bana göre değil Konya. :27:

Kızın için tekrardan geçmiş olsun canım kıyamam yaaaa. Acıdı diyor kuzum :14: Mersin de olupta denize gitmemek tuhaf bir durum olsa gerek. Beni kimse tutamaz deniz konusunda. Bu tatilde sadece bir gün gidebildik ama harikaydı. Yolunuz düşerse çeşme altınkum a mutlaka gidin. Hem deniz tertemiz hem de kum mükemmel. Sadece su çok soğuk ama bi süre sonra alışıyorsunuz. Bir daha ki seneye uzun bir tatil yapmayı düşünüyorum inşallah çeşme de.

Ben de tatilde kayınvalidemdeydim. Eşim İzmir li. Bizimkisi hem ziyaret hem tatil oluyor ama artık gittiğimiz yerlere cümbür cemaat gitmekten çok sıkıldım. Dedim yaaa seneye önce tatil işini halledeceğim sonra kayınvalide olayını. Deniz ve kayınvalide aynı yerde olmuyor. Gerçi ben denizdeyken bebişime baktı ama kalabalık olmak hoşuma gitmiyor.

Kitabı alamadım henüz canım. Karşımada çıkmadı hiç. Hatta sen oku bana ver bende okuyayım :9: Bu arada nerden aldın kitabı Konya dan mı?

Çok güzel olmuş psikom vallahi sen dehşet bir hatunsun. Maşallah sana. :nazar: Bir ara benim eve de uğrasana :9:

Konya' yı beğenmen çok ilginç geldi bana. Gerçi yerleşim olarak birçok ilden daha güzel ama zamanla benim neden sevmediğimi anlayacaksın. Kaldırımları yayalar için yapmışlar ama nedense yayalara pek kullandırmıyorlar :60::60::60: Hele ki Konya da trafiğe çıkma o zaman yayalardan nefret etmeye başlayacaksın. :9: Böyle anlatmakla olmuyor zamanla yaşadıkça daha iyi öğreneceğini düşünüyorum. Seni korkutmakta istemem ama İzmir' den ve Adana' dan sonra bana göre değil Konya. :27:

Çok teşekkür ederim cnm dizini tam unuttu derken cuma günü yine kaza geçirdik bu seferde ayağının baş parmağına parfüm şişesi düşürdü tırnağı mosmor şuan Allah'tan kırık yok ama tırnak düşecek şuan bile acı çekiyor :( bu aralar üstümüzde kara bulutlar var

Erkekler baba Ocağı'na gittikleri zaman değişiyor evden çıkmadan konuşuyoruz planımızı yapıyoruz Mersin'e adım atar atmaz herşey değişiyor herşeye karşılıyor beraber gidelim felan denince vazgeçiyorum bende günlük gidip gelmek istemiyorum
Ama inşallah seneye güzel bir tatil projem var inşallah hayata geçirebilirim:)

Çok teşekkür ederim cnm dizini tam unuttu derken cuma günü yine kaza geçirdik bu seferde ayağının baş parmağına parfüm şişesi düşürdü tırnağı mosmor şuan Allah'tan kırık yok ama tırnak düşecek şuan bile acı çekiyor :( bu aralar üstümüzde kara bulutlar var

Erkekler baba Ocağı'na gittikleri zaman değişiyor evden çıkmadan konuşuyoruz planımızı yapıyoruz Mersin'e adım atar atmaz herşey değişiyor herşeye karşılıyor beraber gidelim felan denince vazgeçiyorum bende günlük gidip gelmek istemiyorum
Geçmiş olsun canım. Dua oku bol bol. Allah daha beterinden saklasın. Tatil konusunda haklısın kalabalık olmayı bende çok sevmiyorum. Ama napalım idare edeceğiz. :34:

canım benim çok geçmiş olsun bencede canım bol bol dua oku nazar var belliki

Hoşgeldin Laydim gözümüz yollarda kaldı...Yakın olsan bir el atardım arkadasım beraber yapardık bir kaç proceee:)))
Gezdin geldin maşallah...

ben de:bu gün de full çalıştım.sen misin tatil yapan yayan.Balkon da tik takliti sandalye masa takımım var.Onları zımpara boya yaptık eşimle ortaklaşa...Kızımın gardolabını ve çalışma masasını kapladım .söz vermiştim ama vıcıgım çıktı ...zor iş.

süpürdüm tüm evi.toz aldım.pencere önleri çok tozluydu onları da sildim.bulaşık makinası dolu çalışıyor ama dışarda bir makina eşya birikti.Çpk garip eşime demin dedim 2,5 kişiyiz ama bulaşık çamaşır hiç bitmiyor---peeeffff ben bittim:((

Dün akşam yemekte misafirim vardı 10 kişiydik :)) tüm aile masada toplanmak güzel.Rabbim eksiklik vermesin...

Bu kadar işi nasıl yaptım bilmiyorum aslında acayip yorgunum :((

Topik canlansın artık valla yazmak istemiyorum sessiz olunca:))

Yarın çamaşır yıkamaya devam
ev silinecek
ütü var:((
salondaki sandalyeler silinecek
mutfak dolaplarımın iç rafları yıpranan yerler kaplanacak silinecek

yapabildiklerimi tik lemeye gelirim...

Laydline canım hoşgeldin
Hoş bulduk canım :16:

Hoşgeldin Laydim gözümüz yollarda kaldı...Yakın olsan bir el atardım arkadasım beraber yapardık bir kaç proceee:)))

ben de:bu gün de full çalıştım.sen misin tatil yapan yayan.Balkon da tik takliti sandalye masa takımım var.Onları zımpara boya yaptık eşimle ortaklaşa...Kızımın gardolabını ve çalışma masasını kapladım .söz vermiştim ama vıcıgım çıktı ...zor iş.

süpürdüm tüm evi.toz aldım.pencere önleri çok tozluydu onları da sildim.bulaşık makinası dolu çalışıyor ama dışarda bir makina eşya birikti.Çpk garip eşime demin dedim 2,5 kişiyiz ama bulaşık çamaşır hiç bitmiyor---peeeffff ben bittim:((

Dün akşam yemekte misafirim vardı 10 kişiydik :)) tüm aile masada toplanmak güzel.Rabbim eksiklik vermesin...

ev silinecek

Hoş bulduk psikocum. Asıl bizim gözümüz yollarda kalmıştı. Önce sen gittin, sen gelmeden ben gidince tatile uzun süre oldu görüşmeyeli. Ben henüz temizliğe başlayamadım. Her yer toz toprak. Mutfak kapısını açık bırakıp gitmiştim ev iki hafta havasız kalmasın diye. Sen misin açık bırakan. Yarın allahın izniyle tam gaz başlıyorum temizliğe. Biran önce bütün temizliğimi bitirmem lazım çünkü eylül ün ikisinde büyük ihtimal işe başlayacağım. Senin de maşallahın var bir sürü iş yapmışsın. :nazar: Bu arada tatil güzeldi ama görümcem 8 aylık hamile erken doğum riski var o hastaneye yattı. O hastanede olunca istediğimiz biçok şeyi yapamadık. :26:En çokta minik prensesimi denize sokamamak üzdü beni. Çeşme de su çok soğuktu korktum hasta ederim diye. Arkasından Kuşadası planımız vardı görümcem hastaneye yatınca oda yattı. Tekneyle balığa çıkacaktık hava düzelmedi gitti. Biz Konya ya geldi 4-2 olmuş deniz. Ama kıyıdan avlandık veeee kocaman bir çipura yakaladım. Dünyalar benim oldu. Ertesi gün afiyetle yedim kendi tuttuğum balığı. :16:

Hoş bulduk canım :16:

Hoş bulduk psikocum. Asıl bizim gözümüz yollarda kalmıştı. Önce sen gittin, sen gelmeden ben gidince tatile uzun süre oldu görüşmeyeli. Ben henüz temizliğe başlayamadım. Her yer toz toprak. Mutfak kapısını açık bırakıp gitmiştim ev iki hafta havasız kalmasın diye. Sen misin açık bırakan. Yarın allahın izniyle tam gaz başlıyorum temizliğe. Biran önce bütün temizliğimi bitirmem lazım çünkü eylül ün ikisinde büyük ihtimal işe başlayacağım. Senin de maşallahın var bir sürü iş yapmışsın. :nazar: Bu arada tatil güzeldi ama görümcem 8 aylık hamile erken doğum riski var o hastaneye yattı. O hastanede olunca istediğimiz biçok şeyi yapamadık. :26:En çokta minik prensesimi denize sokamamak üzdü beni. Çeşme de su çok soğuktu korktum hasta ederim diye. Arkasından Kuşadası planımız vardı görümcem hastaneye yatınca oda yattı. Tekneyle balığa çıkacaktık hava düzelmedi gitti. Biz Konya ya geldi 4-2 olmuş deniz. Ama kıyıdan avlandık veeee kocaman bir çipura yakaladım. Dünyalar benim oldu. Ertesi gün afiyetle yedim kendi tuttuğum balığı. :16:

Ahh canım geçmiş olsun dilerim erken dogum olmaz,dayanır bebiş...

Çeşme ILICA PLAJINA götür kızını...Shereton un yanı hemen süper sığ bir plaj bebek için acayip güzel bir karış su,maldivler gibi bembeyaz kum...ama büyüklere çok yürümek lazım su içinde sığ alan uzun yüzmek neredeyse imkansız :))

ama koy bebişi suya otursun oynasın...Oranın kumuyla süper kuleler yapardı bizimkiler akıta akıta ...peri bacaları gibi:))

Balık mı tuttun :)) ne güzel ben sabırlı degilim öyle işlere gelemem...emen bitecek yaptıgım iş:))

özledik ya muhabbeti...Bu arada Elifcinom kaçak yine...

kapıyı açık bırakmak kötü olmuş benim tatildeki süre yarısı açık yarısı kapalıydı yine de batmıştı...

Eve dönmek güzel.İşe başlamak kötü:(( Bu gidişle tatil degil yorulmuş döneceksin işe...16 aında okul açlıyor ...telaş başlıyor.

benim de hem şehir dışından hem yurt dışından ablalarım geldi...hengamemiz bol yani:))

öpüyorum ...iyi uykular:)

o zaman ayarlayalım bi gün.. arabayla çıkarsam sinir olurdum gerçekten. çünkü sürekli yeşil yanıyor yayalara ya da bana öyle geldi bilmiyorum. ben merkezdeyim ya belki de ondan güzel geliyor. okulun oralar çok yavandı.. ama merkez güzel.. türbenin civarları.
Kitabı netten aldım. Ben uzun zamandır kitapçıdan değil netten alıyorum kitaplarımı. Çok daha güzel oluyor. Hatta kitap dönemim geldi. Yeni kitaplar sipariş etmeliyim.. Arzu edersen sana da sipariş edeyim, elden teslim ederim.. :52:

siz bi kurşun mu döktürseniz ne yapsanız ya. bu kızın üzerinde nazar var heralde..

ev silinecek

her zamanki gibi gene en kedi sensin maşallah ablama... :nazar::nazar:

Ben ne yaptım.... Kızımı öptüm kokladım yuvarlandım geldim... Gıdısını yediğimin güzeli... Yapabileceğim tek iş ofisimin tozunu almak olur heralde... :17:

Teşekkür ederim kızlar .. Chentiq kurşun döktürme işini bende düşündüm bakalım Eylül'de kv gelecek belkı o zaman yaptırırım ben hiç bilmiyorum durum baya vahim olmaya başladı yıldızı düşük diyorlar dışardan eve gelir gelmez çoçuğa birşeyler oluyor ayda çevşen yaptıracam iyi bir hocaya..

Kızlar bu aralar işleri baya boşladım içimden birşey yapmak gelmiyordu ama artık yeter kendime gelmem gerek:47:
Benim en büyük sorunum zamanımı iyi değerlendirememek sabah 6 da uyanıyorum ama öğleye kadar işim bitmiyor Bale'nde ertesi güne de kalıyor:50:
O yüzden planlı bir şekilde hareket etmeye karar verdim ama nasıl nerden saat kaçta başlamam gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?
Apartmanda oturduğum için en az saat 9.30 a kadar elektrikli süpürgeyi açamıyorum evi süpürmedende hiç bir işe dokunmuyorum :(

merhabalar izniniz olursa bende aranıza katılmak istiyorum

tabiki .. biraz kendinden bahseder misin?

defnemel, bir çizelge plan program yapman daha iyi olmaz mı? hangi gün hangi işi bitireceğine dair haftalık program.

Kızlar bu aralar işleri baya boşladım içimden birşey yapmak gelmiyordu ama artık yeter kendime gelmem gerek:47:
Benim en büyük sorunum zamanımı iyi değerlendirememek sabah 6 da uyanıyorum ama öğleye kadar işim bitmiyor Bale'nde ertesi güne de kalıyor:50:
O yüzden planlı bir şekilde hareket etmeye karar verdim ama nasıl nerden saat kaçta başlamam gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?
Apartmanda oturduğum için en az saat 9.30 a kadar elektrikli süpürgeyi açamıyorum evi süpürmedende hiç bir işe dokunmuyorum :(

canım benimde aynı ödevler veriliyodu yarışma vardı çok güzel gidiyodu şimdi benimde canım istemiyo dün akşama kadar halsizim diye birşey yapmadım gece 1:30 elektirikliye tuttum heryeri benim apartmanda bi yaşlı kadın var bide biz başka kimse yok oyüzden rahatım

Back
X