• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir prensesin külkedisi olma macerası

Site şifremi ancak aldı.nasilsiniz ben sıkıldım bile :)) evim gözel evim modeliyim ben.gelmeden evimi topladim.çamaşirlari bitirdim.ütüyu bitirdim
Cam pervazlarinin tozunu aldim.tum evi paspasladim.çatsafi degistirdim.tuvaleti c suyuyla yikafim yola öle ciktim.chentiq cim bitmedi burada da temizlik var.her gun bulasik var.bslkon süpurmek var.havlu mayo yikamak asmak
Yemek hazirlamak.ve uyuz plaj cantasini düzenli tutmak .bir kitap bitirdim rahat 150 sayfa vardir.5 de dergi okudum satir satir:) hepicinizi öptum becerebilirsem yine yazarim ama okuyorum..

Kızlar ya benim motivasyonum iyice. Düştü 3 gündür resmen bunalım takılıyorum evde hiç birşey yapmak istemiyorum .. Hergün yapsamda hiç temiz kalmiyor göze görünmüyor kimseye yaranamıyorum adım çıkmış bir kere
Of of of :47::47:

Himmmm grev yap o zaman.çalıstigimiz zaman nasil grev zamani nasil iki resim arasindaki 7 farki kazi yaparak bulsunlar Defnemelcim:)) ben hasta olunca anlar esim evin diregi sensin hasta olma der:)) ya grev yada hastayimmm de...

Site şifremi ancak aldı.nasilsiniz ben sıkıldım bile :)) evim gözel evim modeliyim ben.gelmeden evimi topladim.çamaşirlari bitirdim.ütüyu bitirdim
Cam pervazlarinin tozunu aldim.tum evi paspasladim.çatsafi degistirdim.tuvaleti c suyuyla yikafim yola öle ciktim.chentiq cim bitmedi burada da temizlik var.her gun bulasik var.bslkon süpurmek var.havlu mayo yikamak asmak
Yemek hazirlamak.ve uyuz plaj cantasini düzenli tutmak .bir kitap bitirdim rahat 150 sayfa vardir.5 de dergi okudum satir satir:) hepicinizi öptum becerebilirsem yine yazarim ama okuyorum..
Kalp kalbe karşıymış psikom yaaa. Bugün seni geçirdim aklımdan. Sen geldin :16: Yerin çok belli. :50:

laydline ben de bayramda evde olmicam, planlar yine değişti. bayrama kadar ne yaparsak kardır anacım :))

bugün bütün odaları süpürdüm, sildim, ama çok ama çok yoruldum. bu işler bana göre değil aga.
mutfağı topladım, salonu topladım. duş aldım.
bulaşık makinesindekileri yerleştirdim, yenilerini doldurdum. arka balkonu sildim.
şimdi tekrar mutfak toplicam, kabus gibi :52:
çamaşırları asıcam şimdi.

sonacığıma da hafiften, öyle "şu dolabın temizliği daha kolay olur" gibilerinden, kolaydan zora doğru mutfak dolaplarını ele alıcam.
azzzzz sonraaaa

BACILAAARRR

Toplaşın bakayım... Bugünün ödevini kimler bitirdi? Bakın Volume 2 yi yapacağım ama kimse yokki nereye yapacaüım. İlk günün listesini yapanlar elime mum diksin....

1 Ağustos itibariyle yapılacakları söylüyorum:

• listeye dahil olmaya karar vermek
  • tüm evi prenses edasıyla gezmek
  • eksikleri not etmek
  • ---saat tamir edilecek, kapının kolu takılacak, o tekini bulamadığın çorap çöpe atılacak vs
  • bayrama nerenin ne kadar sürede ne kadar temizleneceğini tespit etmek
  • ay başından ay sonuna kadar kişisel bir veya bir kaç hedef belirlemek
  • ----30 gün boyunca asla bulaşık bırakmayacağım demek gibi
  • bunu görünen bir yere -ayna mesela- yazmak
  • aramızdan üşenmeyenlerin bu listeyi burada paylaşması
  • herkesin en favori şarkısını buraya post etmesi...
  • hadi bakalım ilk gün bu kadar...

Kızlar ya benim motivasyonum iyice. Düştü 3 gündür resmen bunalım takılıyorum evde hiç birşey yapmak istemiyorum .. Hergün yapsamda hiç temiz kalmiyor göze görünmüyor kimseye yaranamıyorum adım çıkmış bir kere
Of of of :47::47:

aha sana teşhis koyuyorum: Chentiq Sendromu olmuşsun sen.............

Elif senin liste neredeydi haci sen onu bulup getirsene o gayet güzel bir bayram temizliği listesi olur...

chentiqcan;

görevler çok güzeldi, önümüzdeki on günlük süreçte hangi görevleri vercem diye düşünüyorsundur :)))9 sana biraz fikir vermek istedim, gece yatarken bin tane iş geldi aklıma darlandım :))

meselaaaaa
- çorap ve iç çamaşır çekmecelerinin düzenlenmesi, eskiyenlerin atılması, ihtiyaçların alınması
- bazalı kanepelerin bazalarının kontrol edilmesi, baza içlerinin silinmesi, içindeki kullanılmayan eşyaların atılması
-makyaj malzemelerinin ve takıların elden geçirilmesi, gereksiz olan ya da eskiyenlerin atılması
-konsol/vitrin içlerinin temizlenmesi
- koltukların silinmesi ve dahası mümkünse yıkanması
- mutfak dolaplarının iç dış temizlenmesi
-kilerin ya da kiler olarak kullanılan dolabın temizlenip düzenlenmesi
- ütü için de bir madde bekliyorum, yoksa ütülenecek çamaşırlarım eşyli/eşeysiz/sporlu falan neyse işte ürüyorlar yahu
-ayakkabılığın silinip düzenlenmesi, hiç giymediğimiz ama atmaya kıyamadığmız ayakkabılara yol verilmesi :D
- en azından 3 saat spor yapılması, hep külkedisi hep külkedisi nereye kadar. külkedileri sporda :)))
- dip boyası gelen saçların boyatılması, kaşların alınması, ağda yapılması ve bir günü çoluk çocuğu babaya emanet ederek arkadaşlarla dışarda görüşme ayarlamak, ya da çocuğu ve kocayı da alıp bi restoranta, pikniğe ya da denize gitmek. ama avm gezmesi buna dahil değil.

falan falan işte, işine yarayanları al kullan canımcım :)))

buydu la buldum :))

aman isim falan boşver, eski listedeki devamsızları sil. yeni gelen kelebeği ekle, olsun bitsin. al sana cillop gibi isim listesi işte :)))

yaaaav, silip süpürdüğüm halde ayağıma nası toz yapışıyor diye hayıflanıyordum ya, acaba iyi temizleyemiyor muydum? bugün öğrendim. kedi gibi tüy döküyor benim adam. :1: ayağıma yapışanlar da toz değil, minik sarımtırak-kumral tüy parçacıkları. ne yapsam ne etsem aklıma adama hürrem yağı almak gelmiyor değil hani :26:

yaaaav, silip süpürdüğüm halde ayağıma nası toz yapışıyor diye hayıflanıyordum ya, acaba iyi temizleyemiyor muydum? bugün öğrendim. kedi gibi tüy döküyor benim adam. :1: ayağıma yapışanlar da toz değil, minik sarımtırak-kumral tüy parçacıkları. ne yapsam ne etsem aklıma adama hürrem yağı almak gelmiyor değil hani :26:

jelatinle kapla.... akşam duşa girince akar gider..

BACILAAARRR

Toplaşın bakayım... Bugünün ödevini kimler bitirdi? Bakın Volume 2 yi yapacağım ama kimse yokki nereye yapacaüım. İlk günün listesini yapanlar elime mum diksin....

• eksikleri not etmek
  • ---saat tamir edilecek, kapının kolu takılacak, o tekini bulamadığın çorap çöpe atılacak vs

aha sana teşhis koyuyorum: Chentiq Sendromu olmuşsun sen.............

Elif senin liste neredeydi haci sen onu bulup getirsene o gayet güzel bir bayram temizliği listesi olur...

dur ben cevaplim şunları azcık.
- listeye dahil et anacım, bayrama kadar burdayım.
-tüm evi, yarı kambur, külkedisi edasıyla geziyorum, külkedisi bile benim kadar külkedisi hissetmemiştir kendini.
-eksikler hiç aklıma gelmedi, sadece küvet kenarları simsiyah, oranın silikonunun çıkarılıp, yenisinin yapılması gerek, o beceri ne bende ne kocada yok.
-bayrama kadar evin içinde fır dönüp, her yerin dip köşe, çekmeceler dahil temizlenmesi gerek
- saçlarıma dip boyası yaptırmam gerek, 2 kilo versem, spor yapmayı da alışkanlık haline getirsem, elimdeki kitapları eylüle kadar bitirsem müthiş olur. (ehuhe bu maddeyi başka türlü yorumlamışım sanırım :D)
- aklıma gelen ilk şarkı kerkük türküsü

-listeye dahilim adımı yazın
-evi gezdim gezdim bitiremedim
-eksikleri not aldım ama bizim adam bu işe bozulacak alınması gereken ne çok şey varmış
kapı kolunda bi sorun yok, saat durmuştu pili değişti, çorap konusu ise hiç sevmem hemen atarım zaten
-kaç gündür tespit yapıyom valla işe başlayamadım hala
-başlamam ve bebek için patik örmek istiyoruyürüyüşe m (ama ben örgü bilmem deniycem)
kitaplarım var bitirmem lazım ve kaçılmaz son ders çalışmam lazım
-bu ara şarkım kafayı fena taktım Jennifer lofez and pitbull live lt up tam yazlık şarkı
benden bu kadar hanımlar

BACILAAARRR

• eksikleri not etmek

Liste ye dahil olmak istiyorum
Evi bu sabah 6 dan beri geziyorum
Tamir edilece hiç birşey yok herşey tıkır tıkır çalışıyor :)
Eksik var ama bir kaç ay ertelenmesi gerekiyor
Bayram için salonun camı+perdeleri temizlenecek birde mutfak elden geçecek benim canavarla ne kadar sürer bilmiyorum
Kişisel hedefim : SPORT SPORT SPORT beni mutsuz eden sport şey yapamamak
Aklıma şuan şarkı gelmiyor

Umarim basarili olursun :-) annem hep der "ev isini sabahtan yaptinmi günün dha rahat ve güzel gecer" dediginde hakliymis. Annem ne zaman izine gitse ev isleri bana kaliyor. Eee sabahtan canim yapmak istemedi mi ev isi mecbur aksam yapmak zorunda kaliyorum, bu seferde arkadaslar ariyor gezmeye cikalim diye. Bende cikamiyorum ev isleri drdugu icin. O yüzden annemin dedigini uyguluyorum ki aksamlarida rahat rahat gezebilmem icin:52:

Layd cim sagol canim .bende sizi özledim..
Elifcinom cok alemsin .ödevlere itiraz ve isyan heee..sen egitimci degilmiydin canim ya:)) baharat işini okudum ne güldüm yaa.. Chentiq cim 9bilemedin 10 agust ta evdeyim canim vol 2 yaz sen beni yetişirim ben size .
El mecbir yurt dişindan misafir geliy.ve temizlik hastasidir:)) bari listeye yetismis oliym zaten yapicim;)yaniiii SiZInlayımmmm:)))

Yapıkacak işler listem zaten hazırdı:)) ama su an yapamiyom.hedefimi belirledim di:)dönüşte katatay diyetine ve pilates e başlıycim inşallah.bayram temizliginden yırttım son günü dönüyorum;) Chentiq can format attim hayatima sana malum mu oldu listeye yazdiklarin zaten benim düşündüklerim miş...

Kendimi artık tam anlamıyla külkedisi ilan ediyorum. Yarın yaklaşık 30 kişilik bir davetim var ( çocuklar dahil) evi bal dök yala moduna sokmaya çalışıyorum. Bayramda evde olmayacağım ama listede olmak isterim. Öyle geniş bir bayram temizliği yapmayacağım bu kez. İnşallah döndükten sonra halıları yıkatacağım zaman büyük bir temizlik yapacağım işe başlamadan önce. Külkedisi işinin başına döner hemen ki bebiş uyanmadan ne yapabilirse yapsın :52:

Back