• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir prensesin külkedisi olma macerası

Kimse uğramamış. Bugün benden hariç herkes prenses galiba. Bir kül kedisi ben kaldım. Canım çıktı canım. Ama değdi doğrusu bütün ev mis gibi pırıl pırıl oldu her yer. Artık liste çıkartıyorum öyle yapıyorum işleri. İşler bittikçe + koyuyorum. Veeee süper oluyor. Bundan sonra bütün işlerim listeyle olacak. Bir yerde okumuştum sanırım bu listeleme işini ve gerçekten bende çok işe yarıyor. Az kaldı iki gün sonra bende yaklaşık 15 gün prenses olacağım. Küçük bebeğim var nede olsa birazcık da bana hizmet etsinler. :9:Birazdan duşa gireceğim. Bir saate kalmaz da misafirlerim gelir. Kocaman öpüyorum hepinizi. Yazan bir garip külkedisi :60::60::60::60::60:

Kimse uğramamış. Bugün benden hariç herkes prenses galiba. Bir kül kedisi ben kaldım. Canım çıktı canım. Ama değdi doğrusu bütün ev mis gibi pırıl pırıl oldu her yer. Artık liste çıkartıyorum öyle yapıyorum işleri. İşler bittikçe + koyuyorum. Veeee süper oluyor. Bundan sonra bütün işlerim listeyle olacak. Bir yerde okumuştum sanırım bu listeleme işini ve gerçekten bende çok işe yarıyor. Az kaldı iki gün sonra bende yaklaşık 15 gün prenses olacağım. Küçük bebeğim var nede olsa birazcık da bana hizmet etsinler. :9:Birazdan duşa gireceğim. Bir saate kalmaz da misafirlerim gelir. Kocaman öpüyorum hepinizi. Yazan bir garip külkedisi :60::60::60::60::60:

Ellerine sağlık canım liste işi güzel olabilir örnek yazarmısın
Ne güzel herkes tatile gidiyor :( bizde bu sene bebişlerimle baş başa evde tatil geçirecez 4 gün prenses olacam eşim iş yaptırmiyor ama 4 gün sonra evi toparlamam 1 haftamı alır:9:

BACILAAARRR

Toplaşın bakayım... Bugünün ödevini kimler bitirdi? Bakın Volume 2 yi yapacağım ama kimse yokki nereye yapacaüım. İlk günün listesini yapanlar elime mum diksin....

1 Ağustos itibariyle yapılacakları söylüyorum:

• listeye dahil olmaya karar vermek
  • tüm evi prenses edasıyla gezmek
  • eksikleri not etmek
  • ---saat tamir edilecek, kapının kolu takılacak, o tekini bulamadığın çorap çöpe atılacak vs
  • bayrama nerenin ne kadar sürede ne kadar temizleneceğini tespit etmek
  • ay başından ay sonuna kadar kişisel bir veya bir kaç hedef belirlemek
  • ----30 gün boyunca asla bulaşık bırakmayacağım demek gibi
  • bunu görünen bir yere -ayna mesela- yazmak
  • aramızdan üşenmeyenlerin bu listeyi burada paylaşması
  • herkesin en favori şarkısını buraya post etmesi...
  • hadi bakalım ilk gün bu kadar...

canım geç kalmadısam benide dahil et evimi gezdim saatimi pili yok eksiklerim varmış evet onları alacam hiç favori şarkım yok dinlemiyorum fazla ne denk gelirse öylesine oda binde bir özellikle temizlik yaparken

arkadaşlar merhaba benim internetimde sorun vardı uzun zamandır giremedim ama temizlik yaptım evimin bütün halılarını yıkadım koltuklarımı sildim cam avize kapı yerler hep silindi perde yıkadım taktım balkonlar yıkandı ütü yaptım eşimin bütün tişörtleri ütülü elimden geldigince temizligimi yapmaya çalıştım topige giremiyorum diye hiç kaytarmadım

selam külkedileri;

sabah yola çıkıcaz, iki gündür canım çıktı, alışveriş, valiz hazırlama vs. sabaha kadar daha çooook işim var.
önce konya, sonra kuşadası, sonra ankara yapıciğiz. sonra dönüciğiz. sonra tekrar önce trabzon sonra ordu yapıciğiz, sonra yine dönüciğiz ve ben de iş başı yapıciğim :)) yazarken bile yoruldum. bu saat oldu kurumayan çamaşırlarım var, mutfak dandini, gider ayak kiler dolabımı da elden geçirdim :)) kurumayan çamaşırları da ütüliciğim. iki gündür ütü yapmaktan anam ağladı, valize koyduğum her bi şeyi kırışacağını bildiğim halde ütüledim. ben manyağım, hakkaten. bugün kesinlikle külkedisiyim, yarın akşam prensese dönüşmeyi hayal ediyorum. :))

takribi 10 gün sonra görüşmek üzere a dostlar, ben gelene kadar vol 2 anca gelir :)) chentigcan kabuğuna çekildi. biri ona sihirli kelimeler fısıldasın, "ona ihtiyacımız olduğunu, onsuz bu topağın topak olmadığını, her sabah kalktığımızda yazısını görmeyi hayal ettiğimizi ama göremeyince ne çok üzüldüğümüzü, bizi kendine fena alıştırdığını söylesin" tamam mı?

öpüyorum hepiciğinizi...

saat 5 oldu (yorgun simele).

yolda giyeceklerimizi ütüledim mi tamamım sanırım, uyuya kalmazsam ahaliyi uyandırıp yola çıkabiliriz. sanırım.

Hayırlı yolculuklar iyi tatiller :3:
Topik için bir kaç fikrim var chentiq izin verirse yazıcam herkes tatilde Bayram dolayısıyla boş kalacak gibi
Ben herzamanki gibi kızımdan dolayı rahat rahat yazmamıyorum şuan bile saklanarak yazıyorum :50:

Kızlar bizde bu akşam yola çıkıyoruz inşallah. En az 15 gün yokum. Elif cim biliyorsun ben Konya dayım ama sen geliyorsun ben gidiyorum. Sen Kuşadası na giderken bende İzmir de olacağım. Belki yolda karşılaşırız :9:Topiğimizi özleyeceğim arada bir bakarım ama. Öpüyorum hepinizi 15 gün prenseslik bekle beni ben geliyorum :16:

Evet kızlar gerçekten beni kadınlar kulübü ile tanıştıran arkadaşıma tşk. etmem gerekiyo sanal birçok arkadaşım oldu. Onlardan çok şey öğrendim bilmediğim ya da bildiğim şeylere yenileri eklendi bu KK iyi ki var ;)

yokluğumda pekte bişey olmamış kızlar bende vol 2 yi kaçırdım diye üzülmüştüm :))))
bu arada bayağı bi temizlik yaptım
camlar silindi
tüller yıkandı ütülendi asıldı
mutfak dolapları silindi
tuvalet banyo temizlendi
fayanslar silindi
ve diğer genel işler bitti

Lady cim iyi yolculuklar...tadim tuzum kalmadi ama adet olmuş herkese iyi bayramlar

Sana da iyi bayramlar canım ama hayırdır inşallah neden tadın tuzun yok? Umarım önemli bişey yoktur.

Kendini prenses hisseden bütün külkedilerinin bayramı mübarek olsun.
:16:

Kuzularım,
Ben iyiyim diye söze başlayayım.Ama çok yoğun bir hafta geçirdim. Bırakın pc açmayı oturmayı nefes alacak zamanı zor buldum. Koşturmaca içerisindeyim. O yüzden hepinizin merakla beklediği Vol.2 de bayram öncesi temizliği de kaldı malesef. Umarım burada yazılmadı yarışma yapılmadı diye evi temizlememezlik yapmamışsınızdır..

Ben eve dokunmadım çünkü evde değildim. Bir müddet daha gezenti olacağım. Bu arada kimler hala benimle burada? Sohbetinizi özledim...:43::43::43:

Geçmişi de okudum. Çok fazla şey birikmemiş herkes prensesçikmiş ay nasıl sevindim... Ben de vol 2 diye isyan bayrakları çekildi darbe oldu sanıyordum. Herkes bizimla olleyyyy

Layd cim sagol canim .bende sizi özledim..
Elifcinom cok alemsin .ödevlere itiraz ve isyan heee..sen egitimci degilmiydin canim ya:)) baharat işini okudum ne güldüm yaa.. Chentiq cim 9bilemedin 10 agust ta evdeyim canim vol 2 yaz sen beni yetişirim ben size .
El mecbir yurt dişindan misafir geliy.ve temizlik hastasidir:)) bari listeye yetismis oliym zaten yapicim;)yaniiii SiZInlayımmmm:)))

merak etme vol 2 seni bekliyor gibi bir durum var...

selam külkedileri;

sabah yola çıkıcaz, iki gündür canım çıktı, alışveriş, valiz hazırlama vs. sabaha kadar daha çooook işim var.
önce konya, sonra kuşadası, sonra ankara yapıciğiz. sonra dönüciğiz. sonra tekrar önce trabzon sonra ordu yapıciğiz, sonra yine dönüciğiz ve ben de iş başı yapıciğim :)) yazarken bile yoruldum. bu saat oldu kurumayan çamaşırlarım var, mutfak dandini, gider ayak kiler dolabımı da elden geçirdim :)) kurumayan çamaşırları da ütüliciğim. iki gündür ütü yapmaktan anam ağladı, valize koyduğum her bi şeyi kırışacağını bildiğim halde ütüledim. ben manyağım, hakkaten. bugün kesinlikle külkedisiyim, yarın akşam prensese dönüşmeyi hayal ediyorum. :))

takribi 10 gün sonra görüşmek üzere a dostlar, ben gelene kadar vol 2 anca gelir :)) chentigcan kabuğuna çekildi. biri ona sihirli kelimeler fısıldasın, "ona ihtiyacımız olduğunu, onsuz bu topağın topak olmadığını, her sabah kalktığımızda yazısını görmeyi hayal ettiğimizi ama göremeyince ne çok üzüldüğümüzü, bizi kendine fena alıştırdığını söylesin" tamam mı?

öpüyorum hepiciğinizi...

şimdi kimbilir hangi şehirdesin.. bir gün görüşür müyüz elifcim cinom ya... benim şehre de geliyormuşsun.. Ay son yazın ne kadar duygusal olmuş oooüüüülllleee... ben ben de değildim sen bu yazıları yazarken.. ama bundan sonra buralardayım.. ama sen yoksun.. başkaları yok... taban turunu yapsın herkeşler buluşalım sonra....

Hayırlı yolculuklar iyi tatiller :3:
Topik için bir kaç fikrim var chentiq izin verirse yazıcam herkes tatilde Bayram dolayısıyla boş kalacak gibi
Ben herzamanki gibi kızımdan dolayı rahat rahat yazmamıyorum şuan bile saklanarak yazıyorum :50:

ne izini ya hu aşkolsun.. hepimiz külüz hepimiz kediyiz...

Evet kızlar gerçekten beni kadınlar kulübü ile tanıştıran arkadaşıma tşk. etmem gerekiyo sanal birçok arkadaşım oldu. Onlardan çok şey öğrendim bilmediğim ya da bildiğim şeylere yenileri eklendi bu KK iyi ki var ;)

ben mi tanıştırdım seni kk ile? nasıl oldu o iş... :=

oNot: Kızlar burada bi arkadaş yazmıştı ya mutluluk projesi diye bi kitap var diye.. Ben o kitabın cep byunu aldım 9 tl mi ne.. okumaya başladım.. alabilenler alırlarsa bana haber etsinler.. belki kendi procemizi başlatırız face de falan grup kurarark.. ben gene tatilde hayalperestlik yaptım a bir müddet.... özelden tüzelden mesajlaşırız....

Son düzenleme:
Chentiqciğim iyi olmana sevındım özleyin kendini
Ben günlük temizliğimi yaptım fakat halen bunalım takılıyorum bu da spor yapamamamdan kaynaklanıyor birde tabiki yeme alışkanlığımı değiştirmek istiyorum ama başaramiyorum o yüzdende bunalıma giriyorum hiçbirşeyi yapmak istemiyorum pöööfff:47:
Birkaç önerim var kafamda toparlayıp yazıcam

Merhaba a dostlar cok sıkıldım .bu kadın milletine yaranilmaz.tatil dedim.adam yolladi şimdi 14 gun fazla geldi...eviiiiim oldum
.Lady cim tadim özel sebeplerden bozuk degil cok şükür memleket meselesi.Elifconoyla ben bu konuda biraz fazla ilgiliyiz takip ettigim.kadariyla.olan bitenler canimi cok sıktı.ilgine cok tesekkur ederim. herkese iyi tatiller can cazlarim.gidin gezin görun topiciginize geri dönun anacim.bu gidişle vol 2 yi ben alırım:)) mecburen evi ..ok goturuyor dedi kocis...hayde sevgiler... Chentig cim hersey yokunda degil mi?tam anlamadim neden yoktun...insallah iyidirsiniz...opuldunuz tembel tenekelerrr;)))

Birinciyim :))

gecenin bir buçugu evimin kapısındaydım.Yıkandık paklandık.

ev batmış.tahminim üzerine eşim bulaşıkları içine su koymuş unutmuş:(( mutfak kokmuştu ...4gün bile yetmiş bakteriiiii üremiş belli ki.
Tabii ki yatamadım boşaltım çalkaladım hepsini tıktım bulaşık makinasına domestosu bastım içine çalıştırdım.ocak sildim.musluga çamaşır suyu döktüm.masayı sildim.
ev içindeki salon bitkilerimi ,balkonda ki sardunyaları suladım...eşimin biberini suladım.
tuvalete çamaşır suyu döktüm.lavaboyu ovdum vee bayıldım ..ama uyuyamadım.

sabah yataktan kalkamadım.yola çıkmadan regl oldum agrı sancı yaptık yolculugu 4 tane agrı kesiciyle ayakta kaldım...
bu sabah kahvaltıdan sonra eşim arabamızı boşalttı.çamaşırlar ayrıldı ayy banyo işgal altında kaldı:))

bavulları yıkadım.aldıklarımızı yerleştirdim.yolda nohutcumuz var.zeytin zeytinyagı bal vs ...Allah bereketini versin kışlık yaptık neredeyse:))sil süpür ev zaten topluydu da toz toz ...

Bir sürü procem var.yolda geze geze geldik agrım kesildikçe feribot saatimiz geç vakitti zaman doldurmaca yaptık.mutfagım için süper bir şey buldum .ablalarım geldi.uygulamam biraz zaman alacak gibi.ama yapınca öncesi sonrası foto yükleyecegim.çok yakında:))

herkesi özledim...gelen yazsın evdeyim geldim diye ses versin.hayde öpüldünüz azıcık dinlenmem lazım.daha yapılacak çok iş var.çamaşır çamaşır çamaşırrr...

hoş geldin..
ben daha gitmedim ki geleyim..
bugün valiz hazırlıyorum. sabahtan beri git gel şeklindeyim. tahmini 2 haftadan fazla evde olmayacağım. o yüzden benden yarışma beklemeyin bir ay boyunca.. ama gündelik sohbetimizi eder, işlerimizi yazarız. procelerimizi konuşuruz. :51::51:

yarın sabahtan giderim net bağlantısı bulursam gelirim. bulamazsam beni özleyin anacımmm..

Ladyim döndüğünde haberim olsun öptüm hepiciğiniziiiiiiiiiiii

Birinciyim :))

gecenin bir buçugu evimin kapısındaydım.Yıkandık paklandık.

ev batmış.tahminim üzerine eşim bulaşıkları içine su koymuş unutmuş:(( mutfak kokmuştu ...4gün bile yetmiş bakteriiiii üremiş belli ki.
Tabii ki yatamadım boşaltım çalkaladım hepsini tıktım bulaşık makinasına domestosu bastım içine çalıştırdım.ocak sildim.musluga çamaşır suyu döktüm.masayı sildim.
ev içindeki salon bitkilerimi ,balkonda ki sardunyaları suladım...eşimin biberini suladım.
tuvalete çamaşır suyu döktüm.lavaboyu ovdum vee bayıldım ..ama uyuyamadım.

sabah yataktan kalkamadım.yola çıkmadan regl oldum agrı sancı yaptık yolculugu 4 tane agrı kesiciyle ayakta kaldım...
bu sabah kahvaltıdan sonra eşim arabamızı boşalttı.çamaşırlar ayrıldı ayy banyo işgal altında kaldı:))

bavulları yıkadım.aldıklarımızı yerleştirdim.yolda nohutcumuz var.zeytin zeytinyagı bal vs ...Allah bereketini versin kışlık yaptık neredeyse:))sil süpür ev zaten topluydu da toz toz ...

Bir sürü procem var.yolda geze geze geldik agrım kesildikçe feribot saatimiz geç vakitti zaman doldurmaca yaptık.mutfagım için süper bir şey buldum .ablalarım geldi.uygulamam biraz zaman alacak gibi.ama yapınca öncesi sonrası foto yükleyecegim.çok yakında:))

herkesi özledim...gelen yazsın evdeyim geldim diye ses versin.hayde öpüldünüz azıcık dinlenmem lazım.daha yapılacak çok iş var.çamaşır çamaşır çamaşırrr...

Hoşgeldin canım umarım tatilin güzel geçmiştir
Ben buralardayım gitmiyorum bir yere maalesef 3 senedir hasretim tatil yapmaya:2:

Hoşgeldin canım umarım tatilin güzel geçmiştir
Ben buralardayım gitmiyorum bir yere maalesef 3 senedir hasretim tatil yapmaya:2:

Hoş bulduk Defnemel cim,üzülme yaa heryer ıkış tıkış...arefe günü doldu.c tesi eşim fırında ekmek bulamamış öyle komik...

millet delirmiş gibi boşalmış İstanbul...geride kalıp gezmek vardı yaaa:)) bana hep ters köşe.ne zaman boşalsa bizde o gidenler arasındayızdır.
Eşim işi nedeniyle hep böyle zamanlarda çıkabiliyor.Çıkamadı ya o başka adamcaz sadece 3 gece kalabildi o da yarısı yolda gecti.

denizin içi bile kirlendi insanlar sık ,itiş tepiş girmedim ki hiç...
neyse.kızın ayagı nasıl oldu gecti sanırım.

kendine iyi bak...

Back