• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir prensesin külkedisi olma macerası

Canım mesaj yazdığın sayfayı aç orda biraz alta inince eklenti ekle yazısını göreceksin:34:sonra verdiğim linkteki uygulamaları yapacaksın:31:
buldum canım sagol...adım adımm yaptım...

işte yeni mutfak ...nasıl ama kızlar? beyaz hali yeni hali.aslında aynı durumdaydı ama yıllardır eskimişti söktğm aynı marka aynı renk kagıtla yeniledim.

yorgunlugumda geçt iftardan beri oturuyorum.şimdi birazdan içler temizlemeye geçecegim.bu akşam ya bitecek ya bitecek :))

kapaklar iç dış tertemiz sadece raflar kaldı ...

bu gün mutfak kuşuydum...iftardan beri balkon kuşuyum...

haydi kaçtım işler beni bekler...

Nevreste tekrar teşekkür ederim...

psikom naptın kız, mobilyacı elinden çıkmış gibi görünüyor, ellerin kolların dert görmesin emi

psikom naptın kız, mobilyacı elinden çıkmış gibi görünüyor, ellerin kolların dert görmesin emi

Yapışkanlı folyo diye muhteşem bir buluş:))) bir kaç saatimi aldı ama hakikaten cok dayanıklı oluyor...cifliyorum inan ki...

yeterki kaliteli bir çeşit al...biraz zaman geçince kemikleşiyor yine de hassas kullanmak lazım.ilk yaptıgımı 6 yıldan fazla kullandım.

nasıl içime sindi pırıl pırıl oldu.

dolaplarımın yapısı kaplanmaya müsait,temiz ve pürüzsüz olunca kolay kaplanıyor bir de ben elime ne gecerse kapladıgımdan elim alışkın:))

kattaki asansör kapısına yaglı boya sürmeyeyeim diye kaplamışlıgım var :))

ben kaçar...siz yazın ben okurum:)) öpüldün Elifcinom:))

antakyalı değilim, sadece orda bir yıl kaldım. sen antakyalımısın defne antakyalıların çok kullandığı bir isim

Evet antakyalıyım kızımın ismi defne:) antakyayı çok güzel anlatmışsın o yüzden öyle zannettim ama maalesef Antakya'nın eski büyüsü kalmamış 1hafta kaldım salı günü geldim o kardeşlikten eser kalmamış hoşgörü kalmamış suriyeliler mahvetmiş güzelim şehri o kadar üzüldümki

Günaydın arkadaşlar..

Bugün genel toplama-düzenleme günüm. Birazdan yapacaklarım.

• Salonu toplamak
  • Mutfağı toplamak
  • Bulaşıkları yerleştir
  • Artanları yıka
  • Tezgahı silmek
  • Ocağı silmek
  • Mikrodalgayı temizle

Psikom, nasıl güzel olmuş pırıl pırıl gözüküyor. Ev benim olsa ben de yaparım.. Yok yok yapacak birini bulurum.. Amaan ev almışken mutfağı da yeni baştan yaparım. :60::60:

Kulp kısımlarını yakından çeker misin, o kısımları nasıl kamufle ettiğini merak ettim..

Ben yemeklerini beğenmiştim "entekyalıların" tepsi kebabı çok güzeldi. bir de bir tepeye çıkmıştık aşağıdan deniz gözüküyordu. Oradaki manzara da çok güzeldi.. :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar nerelerdesiniz kuzucuklar... Takımım 3. olmuş bu arada.. :46:

birazdan yapacaklarım
sahur bulaşıklar makineye atılacak
tezgah ve ocak ovulacak
tuvalet yıkanacak lavobalar ovulacak
çamaşır geceden yıkandı asılacak
ev süpürülüp silinecek toz alınacak

Selam külkedileri :16:Yine uğrayamadım dün. Yarışmalarımızın sonuç günüydü. Orayla ilgilenmem gerekti. Akşama yemeği zor yetiştirdim. :9: Chentiq' cim bu arada benim takımda 2. oldu :9:

Bugün de, minik prensesimi banyo yaptırdım az önce. Tek başına yaptırmak zormuş ama becerdim. Karnını doyurup, yatırdım. Mışıl mışıl uyumaya başladı. Hazır o uyuyorken bende işlerimi halledeyim. Akşama yemek yok. Mutfağı toparlayıp hemen yemek işine koyulmam lazım. Eğer vakit kalırsa yapacak iş bulurum nasıl olsa. :9:

Son düzenleme:
Geçmişi okuyamadım ama bir ara gelip okurum. Bi Antakya muhabbeti geçmiş. Bende çok severim Antakya'yı. Eski eşim Antakya' lıydı. Hatta büyük kızım bir aydır orda tatilde. Bugün akşam dönüyor. Hele de Antakya' nın yemeklerine bayılırım. Çok güzel damak tatları var. Oruç oruç, diyetteyken nerden aklıma geldi Antakya yemekleri :52: Neyse ben kaçıyorum yoksa kötü olacak :60::60:

Psiko'cum yaaa maşallah o dolaplar ne güzel olmuş. Maşallah sana harika görünüyorlar. Çok hamaratmışsın. :nazar::46:

Psikom, nasıl güzel olmuş pırıl pırıl gözüküyor. Ev benim olsa ben de yaparım.. Yok yok yapacak birini bulurum.. Amaan ev almışken mutfağı da yeni baştan yaparım. :60::60:

Kulp kısımlarını yakından çeker misin, o kısımları nasıl kamufle ettiğini merak ettim..

Ben yemeklerini beğenmiştim "entekyalıların" tepsi kebabı çok güzeldi. bir de bir tepeye çıkmıştık aşağıdan deniz gözüküyordu. Oradaki manzara da çok güzeldi.. :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar nerelerdesiniz kuzucuklar... Takımım 3. olmuş bu arada.. :46:

Niye kendi evini bekliyorsun ki bu zaten kirada oturan yada o an için mutfagının sadece rengiyle oynamak isteyenlere muhteşem bir çözüm:))

kaplanması basit.sadece dolapların temiz olması gerekiyor ben şöyle bulaşık süngerine azıcık cif damlattım...sürttüm...duruladım kurudu...Kagıdın arkası zaten metot defteri gibi kutu kutu ...Bir metre keskin bir makas ve bir adet maket bıçagı gerekenler bunlar...

İnan ki çok kolay chentiq çim.Tabii bebekle bu proje bayagı bir rafta kalır...ama hiç cekinmeden uygula...olmadı söker çöpe basarsın...olan bir kaç liraya olur...denemeye deger.

benim taşındıgımda mutfagım yeniydi ama rengi evlere şenlik...sevmiyorum kiraz kırmızı dolapları...O yüzden kaplayınca eşimde bende çok mutlu olduk.Eşim dün gelip gidip eline saglık hatun dedi:))

Amma yemezler...Mutfagım eskimiş a dostlar,yer yer kabarmış içi...Kararmış kapladıgım kağıtlardan birinin altı.sanırım bir yerden su almış...kaplı olunca nalamamışım hoş anlasam ne olucak...10 sene ben kullandım...6 senede boş boş durmuş...yeter be anacım..

Ben eşime çıtlattım ama bakalım nasip...Gün ne getirir. O yüzden kapladım gitti....en azından gözüm gönlüm açılsın.,,

Yakın olsak gelir yardım ederdim...amma ve lakin Ankara nın yolları taştan:))

neyse bu gün sadece

yatakları kapattım

makinaya atılacakları ayırdım

kızımın beyazları önce atıldı ---dönüyor dönüyor...

elim kolum yavaş yavaş açılıyor

kızım lc waikiki ve koton gbi magazalrı gezmek istedi belki oraya çıkar kısa bir tur atarız

gelince temizlik düzenleme işine devam.gece 3 te yattım ama nafile bitmedi...YORGUUNUMMMM...

GELELİM PROJELERE:

Sehba takımım

ve annemden aldıgım iki eski sandalye boyanacak

balkon masası ve sandalyeler cilalanacak

mufaktaki masa çok gözüme battıyor kaplayabilirim

o zaman boyanacak 3 sandalye daha çıkar...

neyse bir sıraya koyarız elbet...bu yaz anlaşılan boyayla geçicek bizde...

kızım hevesle odasının boyanmasını ve mobilyasının beyaza kaplanmasını bekliyor bu da KAPAK olsun :))

ha kulpları yazmayı unutmuşum Chentıq çim en basiti orası...kaplamadan önce söküyorsun.

kaplayınca el yordamıyla içeri dogru azıcık çökertiyorsun sonra o çöküntüye makas yada bıçagın ucuyla bir delik açıyorun

sonra vidayı takıp üstten kulpları kagıdı zedelemeden takıyorsun...

sıfır gibi oluyor çünki altı tek parça kaplanıyor.öyle oymak etrafını dönmek vs yok.

size cektigim fotoda kulp olmayabilir kulplu halini ve yakından çeker yüklerim akşama kadar süre yalnız...gece vakti takabildim kulpların bir kısmını yerine :))

sevgiler,öpüldünüz tembel tenekeler...

Geçmişi okuyamadım ama bir ara gelip okurum. Bi Antakya muhabbeti geçmiş. Bende çok severim Antakya'yı. Eski eşim Antakya' lıydı. Hatta büyük kızım bir aydır orda tatilde. Bugün akşam dönüyor. Hele de Antakya' nın yemeklerine bayılırım. Çok güzel damak tatları var. Oruç oruç, diyetteyken nerden aklıma geldi Antakya yemekleri :52: Neyse ben kaçıyorum yoksa kötü olacak :60::60:

Psiko'cum yaaa maşallah o dolaplar ne güzel olmuş. Maşallah sana harika görünüyorlar. Çok hamaratmışsın. :nazar::46:

Tesekkur ederim valla zor bir iş degil sadece emek istiyor...yapın eve cok şey katıyor...

MDF ler boya tutmuyor-- tutuyor da zor chalk paint diye bir şey soyulma riski var...O zaman naparız KAPLARIZ:))

Evde bir dünya klasik iş var.ben yapmaktan haz etmedigimden böyle dağa taşa sarıyorum:))

e ee dile kolay 25 yıldan fazladır azar çoğar ev ve ev işinin içindeyim...memuriyet olsa emekliydim yahu...

Şu ev işi nankör EVLAT OLSA SEVİLMEEEEEEZZZZZ !!!

Sevgiler,

bugün yaptıklarım
-bulaşıkları yıkadım
-yatağı topladım
-çamaşırları askıdan aldım
-tombik kocam pazara gitmiş onları dolabba yerleştirdim
-koridor merdivenleri yıkadım

ve hala yapmam gerekenler
-akşam yemeği
-oturma odası süpür sil
-mutfak süpür
-koca bebekle ilgilen :9: :99:

oruçluyken hiçbir şey yapasım yok normalde temizlik günüm ama olmadı :88:

Mutfağı temizledim pakladım.
Üst raf bir de bulaşık mak. içi boşaltılacak

Salonu topladım sayılır, ütüleri saymazsak.

Birazcık uyudum dinlendim.

Tuvalet wc falan fırçaladım.
Çamaşır mak. üstünü düzenledim, aynaları sildim.

Eşim arka balkonu sildi, çay ve kurufasulye doldurdu kavanozlara.

Kıza yemek yedirdim.

Toz almam lazım ama iki gün daha bekleyip misafir gelmeden önce alacağım. 15 dk lık tozun bile hesabını yapıyorum hala ya :14::14::14::14:

Bu ütü nasıl bitecek ya.. Netten bir romantik komedi film bulayım.

beğenip gitmişler ya :63::63::63::63:

kızlar bu arada bir fikri yeniden gündeme getirmek istiyorum. daha önce günlükçüğüme bahsetmiştim.. cuma zayıflama yarışması gibi, takımlar halinde yarışalım mı? günlük değil de haftalık yarışalım. elif karışır demişti ama düzenleyip yapmayı düşünüyorum. çünkü seni motivelicem dedi gitti :)

Yarışmak istiyorum diyenlerle kampa girmeyi düşünüyorum.. 2014 e kadar külkedisi olma kampı.. Bir de gönüllü istiyorum. Ben istisnasız her gün yazabilirim diyen bir kişi yeter. (Benim bebek var ya, net bir şey diyemiyorum.)

Hadi herkes isim belirtsin çok heyecanlandım..

Yeni-eski herkes davetlimdir. Okuyup kaçan isimsiz kullanıcılar da..

İsteyenler aşağıdan devam ettirin listeyi, Cuma günü başlayacağız. Perşembe akşamına kadar vaktiniz var.

1-Chentiq

Son düzenleme:
beğenip gitmişler ya :63::63::63::63:

kızlar bu arada bir fikri yeniden gündeme getirmek istiyorum. Daha önce günlükçüğüme bahsetmiştim.. Cuma zayıflama yarışması gibi, takımlar halinde yarışalım mı? Günlük değil de haftalık yarışalım. Elif karışır demişti ama düzenleyip yapmayı düşünüyorum. çünkü seni motivelicem dedi gitti :)

yarışmak istiyorum diyenlerle kampa girmeyi düşünüyorum.. 2014 e kadar külkedisi olma kampı.. Bir de gönüllü istiyorum. Ben istisnasız her gün yazabilirim diyen bir kişi yeter. (benim bebek var ya, net bir şey diyemiyorum.)

hadi herkes isim belirtsin çok heyecanlandım..

Yeni-eski herkes davetlimdir. Okuyup kaçan isimsiz kullanıcılar da..

Isteyenler aşağıdan devam ettirin listeyi, cuma günü başlayacağız. Perşembe akşamına kadar vaktiniz var.

[sıze=3]1-chentiq[/sıze]

ben anlamadım ya, zayıflama yarışması mı ?

Külkedisi olmaya çalışıyorduk...ben bu hafta aldıgım gazla iyi de becerdim.

özellikle '' ellerim '' tam külkedisi kıvamına geldiler:))

yogun bakım lazım.ayaklarım ise ayakta kalmaktan çatladı yahu...

şimdi hem bu kaa iş yap hemde güzelleş,,,chentıq bir metafor mu seziyorum?.

Bir yanımız hala prenses kalsa fena olmaz yani öyle mi?

şu tırsık amelia resminden mütevelli herhal ben senin zaten '' amelia kadar ince '' oldugunu düşünmüşüm,şaşırdımmmmm:))

5 kg de bende var ama gitmezzz...gider geri gelir ...defaten verdim...alıyorum arkadas hele de yazın uyku altüst erken kalkmadan nasıl olacak o iş?

Yine de '' sizinlayım '' akidişler:)) elifcinom ses ver ,sen dal gibi misin yokda bizim gibi budak mı ?

Hergün ne yazıcaz onu da anlamadım...arada açmadıgım oluyor.ugradıkça vaziyetimi yazarım:))

mesela bu nasıl ?:
'' bu gün çok yoruldum günlük sanırım 10 gr vermişidim,ama dayanamayıp künefe yedim...

Bunda bana temizlik konusunda gaz verip sonra '' antakya '' illerini anlatan hain arkadaşlarımın payı
büyüktür...neden derseniz antakya deyince ben sadece künefe derim...
Sonra da yerim :))

Önce geyik yapıyorsun sanmıştım. Sonra baktım cidden yanlış anlamışsın.

Dedim ya: 2014 e kadar külkedisi olma kampı. Sadece "benzerlik" bakımından cuma zayıflama yarışması gibi olacak. Yani haftalık raporlar, karar defterimiz kurallarımız, kaptanımız, falan fişman. Anladıııınn...

Bu arada yazdıkların çok hoş.. Cidden burada toplaşanların da benim gibi hafif çatlak olmasına bayıldım. (Çatlak dedim diye yanlış anlama sakın demeyeceğim. Çünkü yanlış anlamayacağına zaten eminim.)

Senin gazınla, (aslında verdin ama sen farkında değilsin :1::1::1:) dün Amelie izledim yeniden. Gene aynı duygular içine girdim. Ben bu kıza çok benziyorum. O da bir kez keşfedince, bir sürü insanın hayatına "değdi".

Bu arada ben Amelie gibi zayıfım evet. 1,72 boy 58,5 kilo.. Saçlarım da onun gibi kısa.. gözlerim de kocaman. Yani hem fiziksel hem ruhsal benzerliğimiz vardır kendisiyle.

Ama bu zayıflama işini yanlış anlamışsın. Yanlış anlasan dahi "sizinlayim" yazman da ayrıca bende bir yerleri kıpraştırdı, cansın sen demek zorundayım!!

Önce geyik yapıyorsun sanmıştım. Sonra baktım cidden yanlış anlamışsın.

Dedim ya: 2014 e kadar külkedisi olma kampı. Sadece "benzerlik" bakımından cuma zayıflama yarışması gibi olacak. Yani haftalık raporlar, karar defterimiz kurallarımız, kaptanımız, falan fişman. Anladıııınn...

Bu arada yazdıkların çok hoş.. Cidden burada toplaşanların da benim gibi hafif çatlak olmasına bayıldım. (Çatlak dedim diye yanlış anlama sakın demeyeceğim. Çünkü yanlış anlamayacağına zaten eminim.)

Senin gazınla, (aslında verdin ama sen farkında değilsin :1::1::1:) dün Amelie izledim yeniden. Gene aynı duygular içine girdim. Ben bu kıza çok benziyorum. O da bir kez keşfedince, bir sürü insanın hayatına "değdi".

Bu arada ben Amelie gibi zayıfım evet. 1,72 boy 58,5 kilo.. Saçlarım da onun gibi kısa.. gözlerim de kocaman. Yani hem fiziksel hem ruhsal benzerliğimiz vardır kendisiyle.

Ama bu zayıflama işini yanlış anlamışsın. Yanlış anlasan dahi "sizinlayim" yazman da ayrıca bende bir yerleri kıpraştırdı, cansın sen demek zorundayım!!

Oyyy bu yazının neresinden başlasam :))

hımmm önce manken gibisin demek isterim...oh maşallah :)))

Sazanlığımın nedenini açıklayayaım...bu portalin ötesini berisini pek bilmiyorum şu '' cuma zayıflama yarışması '' nedir bilmedigimden yan yattım:)) sanırım başka bir topik ...

Amelie filmini izlemedim.bana fransız filmleri pek bir bunalım gelir.en kısa zamanda izlemeli:))

Ne yapıcaz hala anlamadım sanırım EV İŞİ YAPIP ** EN KÜLKEDİSİ ** OLMAK İÇİN ÜLKENİN DÖRT BİR YANINDA TELEF OLUCAZ ...LAKİN SON BEŞ GÜNÜR BURDAYIM...FENAYIM:))

Ne yaparsanız SİZINLAYIM...Elifcinom sesin çıkmıyor? İlk gün o görüp yazmıştı bana hoşuma gitti...

Çatlak konusuna gelince sanırım kişiligimin en önemli parçası bu çatlak...Ailem kadınları için ÇATLAK BÜYÜK SIZINTI ÇOK diye sloganım bile vardır --alınmam...

Şerefyad oldum senle bir tutulup benimsenmekten:)) bence de sence...

Burada çok mutluyum evet.Uzun zamandır hiç bu kadar entellektüel,mizahı kuvvetli,kalemi konuşturan insanlarla yolum kesişmemişti.

Hiheyyyt ulen bu topik en prenses topik...savulun diyesim gelooorrr:)) Takıldıgınız diger güzel topiklerin linklerini verseniz de sazanlıgımdan kurtulsam diyorum...

bende de şöyle bir fikir vardı yazayım bari...haftalık kampanyalar yapalım...

mesela bu hafta ilk 3 gün içinde herkes cam silsin...

felanca gün ütü günü ilan edelim....

başka bir gün dolapları düzenleyelim...

gibi gibi...belki gaza gelip erteledigimiz dagları yıkarız...

öpüldün Chentıq cim ...iyiki kesişti yollarımız...hayatımda derin,anlamlı,şeker tadında izler bırakman dilegiyle ...

Son düzenleme:
Back
X