• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir prensesin külkedisi olma macerası

ses veriyorum (boy veriyorum deyip boğulanlar gibi oldu, tövbe).

ya bişe söylicem, ben topiğe bi gelirim kesintisiz sürekli kalcakmışım gibi, sonra hooop, karabatak gibi bul bulabilirsen. lakin bu topiciğe bunu yapmak istemiyorum, bundan mütevellit chentiqcanım, içinde kalmasın yavrimu, el birliğiyle yapalım şu yarışmayı.

psikom;

yıllardır ben dal neymiş çubuk gibi gezdim adeta :)) fekat şimdi bayağı bayağı kök salıyorum. en az 5 en fazla 11 kilo fazlam var. :))

chentiq bana gaz versenize ya la

ses veriyorum (boy veriyorum deyip boğulanlar gibi oldu, tövbe).

ya bişe söylicem, ben topiğe bi gelirim kesintisiz sürekli kalcakmışım gibi, sonra hooop, karabatak gibi bul bulabilirsen. lakin bu topiciğe bunu yapmak istemiyorum, bundan mütevellit chentiqcanım, içinde kalmasın yavrimu, el birliğiyle yapalım şu yarışmayı.

psikom;

yıllardır ben dal neymiş çubuk gibi gezdim adeta :)) fekat şimdi bayağı bayağı kök salıyorum. en az 5 en fazla 11 kilo fazlam var. :))

chentiq bana gaz versenize ya la

Annem sen bana moral verdin Allah ım da sana Tüpraş ı bahşetsin.Şu gıcık Amelie topiğe bir yarışma icat etti.

Yan yattık yalnış anladık fazla kilomuz oldugunu ifşa ettik ona mı yanalım.Yoksa Chentikcan ın gerçekten DAL gibin oldugunu ögrendik buna mı:?

El ele verelim şu topigin bir kısmında inceden süzülelim :))

Allahtan kıskanç degilim heee...Hatun zayıf mış ...yetmiyor Allah bir de 170 üzeri boy vermiş.

Ahh ahh Elifcinom yok öyle kaybolmak,seni nerde bulucaz sonra .Zaten forumun yabancısıyım...Hep burdayız...

Şaka bir yana çok sevdim sizi...Yazın ıssızlıgına ,benim yalnızlıgıma iyi geldiniz be kızlar ...üüühhühhüü bırakmayın beni:))

öpüldünüz ...

akşam bulaşıgı yıkandı

makina boşaltıldı

makinaya koyulacaklar dizildi

her gün kullanılan tabak ve bardak gözü boşaltılıp silindi ciflendi...

geri dizildi...

kızartma tenceresinin yagı boşaltıldı atıldı( kavanoz içinde çöpe --bu konuda çok hassasum sakın lavaboya dökmeyin arkadaslar ve de döktürmeyin 1 damla yag binlerce litre temiz suyu kullanılamaz halde kirletiyor)

tencere ovuldu ...

bir sürahi serin su ile balkona çıkıyorum:))

asılacak bir sepet çamşır beni bekliyor...

iyi uykular

Annem sen bana moral verdin Allah ım da sana Tüpraş ı bahşetsin.Şu gıcık Amelie topiğe bir yarışma icat etti.

Yan yattık yalnış anladık fazla kilomuz oldugunu ifşa ettik ona mı yanalım.Yoksa Chentikcan ın gerçekten DAL gibin oldugunu ögrendik buna mı:?

Allahtan kıskanç degilim heee...Hatun zayıf mış ...yetmiyor Allah bir de 170 üzeri boy vermiş.

Ahh ahh Elifcinom yok öyle kaybolmak,seni nerde bulucaz sonra .Zaten forumun yabancısıyım...Hep burdayız...

Şaka bir yana çok sevdim sizi...Yazın ıssızlıgına ,benim yalnızlıgıma iyi geldiniz be kızlar ...üüühhühhüü bırakmayın beni:))

öpüldünüz ...

bdvlerde kaybolmana göynüm razı gelmez. seni orda keşfettiydim gerçi :1: yok ben de kaybolmiciğim. yarın sabah tekmil vercem size.

kızlar bu yarışma kuralları falan nasıl olacak karar verelim ve pazartesi başlayalım bence daha fazla gaza geliriz :))))
kilo demişken daha zar zor kilo aldım tam oldum bide sizle gaza gelip tekrar zayıflarım falan mazallah:)))))
bu gece pek işim yok sahura ne hazırlayacağım ona karar veremedim

Heyyytttttt beeeeeeee oku oku bitmedi, ama okudum bütün geçmişi. Saati mesajın saatinde görebilirsiniz. Başlayınca bırakamıyoruz zaten :9:

ankara da değil de, konya da yapalım bence bir buluşma.. kimler oradaydı? lady, panda biri daha unuttum şimdi. ağustos gibi kısmetse ben de konya da olacağım da o bakımdan.. yoksa başım gözüm üstüne...

hakkaten öyle olacak galiba...

Beriiiiiiiiiiiiiiiil hoş geldin. şimdiden cevaplıyorum yazacağın tüm mesajları: seni seviooooooooom :32::32::32::32:
Konya' lı değilim ama beklerim hepinizi Konya' ya. Başımın üstünde yeriniz var. Geldiğiniz zaman burda olursam eğer (bayramda İzmir' de olma ihtimalim çok yüksek) mutlaka görüşelim. Merkezdeyim :34:

istanbul un da çeşit çeşit kapısı var.. hangi birinden girek..

konya beyşehir de gölün kenarında kuzu çevirelim :60::60::60: konya merkez dediği nere oluyor ki.. hiç bilmiyorum.. beni misafir et kaptanım laydim :72::72::72:
Ederim canım benim. Ne demek. Gelmişken de bi el atıverirsiniz benim eve :60::60::60: Düşünsenize hep birlikte temizlik yaptığımızı ayyyhhh :52::53:

biraz oyalandıydsam da nihayet iş başı yaptım. raporumu verim.

salonu süpürdüm, viledayla sildim. ama öncesinde salondaki taşıyabildiğim her şeyi dışarı çıkardım, sandalyeler sehba falan. sonra süpürüp sildim. şimdi kurumasını bekliyom. tozunu alcam, sonra buharlı mopla tekrar silcem, eşyalarını yerleştircem çıkcam. halıyı da rulo yaptım, yıkamaya gitcek.
Buharlı moplar nasıl canım? Gerçekten işe yarıyorlar mı? Bi ara sizle gazlanmadan önce evim evim temiz evim diyerekten millete temizlik yaptıran bi programdan alıyordum gazı :60::60::60: Orda kullanıyorlardı buharlı mopu sanki bana hiç temizlemiyormuş gibi geldi. :9:

sanirim o ziyaretci benim :9: sahurdan sonra uyku tutmadi topik de dikkatimi cekti bayagi bir okumusum hatta geri kalan sayfalarida bu sabah okudum okudukca beni de gaza getirdiniz kac gundur banyoda duran camasirlarimi bugun makineye attim simdi makinede yikaniyor camasirlarim sizin sayenizde :9: topigi cok begendim burdaki hossohbet hanimlari begendim muhabbeti begendim gercekten cok hossunuz hepiniz :16: :16: :16:
Hoş geldin canım aramıza. Bende aynen senin gibi bi takıldım, kurtulamıyorum :16:

beğenip gitmişler ya :63::63::63::63:

kızlar bu arada bir fikri yeniden gündeme getirmek istiyorum. daha önce günlükçüğüme bahsetmiştim.. cuma zayıflama yarışması gibi, takımlar halinde yarışalım mı? günlük değil de haftalık yarışalım. elif karışır demişti ama düzenleyip yapmayı düşünüyorum. çünkü seni motivelicem dedi gitti :)

Yarışmak istiyorum diyenlerle kampa girmeyi düşünüyorum.. 2014 e kadar külkedisi olma kampı.. Bir de gönüllü istiyorum. Ben istisnasız her gün yazabilirim diyen bir kişi yeter. (Benim bebek var ya, net bir şey diyemiyorum.)

Hadi herkes isim belirtsin çok heyecanlandım..

Yeni-eski herkes davetlimdir. Okuyup kaçan isimsiz kullanıcılar da..

İsteyenler aşağıdan devam ettirin listeyi, Cuma günü başlayacağız. Perşembe akşamına kadar vaktiniz var.

1-Chentiq
2- LAydLiNe

Ben varım canım her türlüsüne :52:

öpüldünüz ...
Senin kaleminde süper canım. Bayılıyorum senin yazdıklarını okumaya. :16: Bu arada bende 172 boyunda 70,6 kilo ağırlığında bir hatunum. Hedefim 55 kilo olmak. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. :9:Bende cuma yarışmalarında yarışıyorum. Chentiq 10. takımın kaptanı, ben de 13. takımın kaptanıyım. Burda dostuz ama orda rakip :60::60::60:
akşam bulaşıgı yıkandı

makina boşaltıldı

makinaya koyulacaklar dizildi

her gün kullanılan tabak ve bardak gözü boşaltılıp silindi ciflendi...

geri dizildi...

kızartma tenceresinin yagı boşaltıldı atıldı( kavanoz içinde çöpe --bu konuda çok hassasum sakın lavaboya dökmeyin arkadaslar ve de döktürmeyin 1 damla yag binlerce litre temiz suyu kullanılamaz halde kirletiyor)

tencere ovuldu ...

bir sürahi serin su ile balkona çıkıyorum:))

asılacak bir sepet çamşır beni bekliyor...

iyi uykular
Yağ atıkları konusunda bende aynen senin kadar titizim canım. Hatta geridönüşüm konusunda çok uğraş veriyorum ama maalesef yağ haricinde diğerlerine bir çözüm bulamadım. :50:

Son düzenleme:
kızlar bu yarışma kuralları falan nasıl olacak karar verelim ve pazartesi başlayalım bence daha fazla gaza geliriz :))))
kilo demişken daha zar zor kilo aldım tam oldum bide sizle gaza gelip tekrar zayıflarım falan mazallah:)))))
bu gece pek işim yok sahura ne hazırlayacağım ona karar veremedim

Günaydın canlar.. Takımı öğleden sonra açmış bulunuyorum. :1::1: Sevda herkes hemen okuyamaz ki. O yüzden perşembeye kadar süre verdim. katılmak isteyenler haber versin diye. Arada da hatırlatma yaparım geri sayfalarda kalmıştır diye. Biz de o zamana kadar plan yaparız nasıl bir şey olsun diye. Şimdilik 7 kişi olduk. İsimler aşağıda

1 elifcino
2 chentiq
3 psikomarmelat
4 tukenmeyenumutlar
5 seevdaa
6 ladyline
7 defnemel

ilk öneri marmi den gelmiş. Günler belirleyip o gün aynı şeyleri yapmak çok güzel olabilir.. :52::52:

bana link at demişsin bak burası cuma yarışmasının ayrıntılarının yazdığı yer.. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari-f236/
genel mantık, kilo vermek isteyenler toplaşıyor aralarında yarışıyorlar. ama her gün gelmek zorundalar falan fişman biraz kurallı bir yarışma...

MESAJ SAATİNE BAKTIM MUHTEMELE HALA UYUYORSUNDUR ...YADA BENİM GİBİ ANCAK KALKMIŞSINDIR:))

VAKİT AYIRIP HEPİMİZE NE GÜZEL CEVAP VERMİŞSİN SAGOLASIN...SENİN TOPİK NEREDE...LİNK VER SANA DA UGRAYALIM:))

GERİ DÖNÜŞÜM İÇİN:

BEN İSTANBUL DA YAŞIYORUM.MALESEF HENÜZ KANUNİ OLARAK ÇÖP AYRIŞIMI BAŞLATILMADI.BİZİM ÇÖPLERİMİZİ AYIRIŞTIRAN KAĞIT TOPLAYICILAR VAR.AMA İLLEGAL YERLERLE BAĞLANTILI OLDUKLARINI ÖGRENDİGİM BİR ZÜMRE:((

BEN BİZİM BELEDİYEMİZİN VERDİGİ KISITLI HİZMETE BAŞVURDUM.GİDİP APARTMANI ADINI TELİNİ ADRESİNİ KAYIT ALTINA ALDIRIYORSUN.HAFTADA BİR GÜN ÖZEL DAHA TEMİZ BİR ÇÖP KAMYONU GELİP SANA VERDİKLERİ AYRIŞTIRMA KUTULARINI VE YEDEK POŞETLERİN İÇİNDEKİLERİ ALIYORLAR.PARA BELEDİYEMİZE KALSIN,,,YOL SU ELEKTRİK OLARAK GERİ DÖNSÜN DEDİM:))

BİLMEM Kİ SENİN YAŞADIGIN YERDE Kİ BELEDİYE BAŞLAMIŞMIDIR.ÇOGUNDA AZAR AZAR ISINMA TURLARI VAR.EN OLMADI AYRI POŞETLEYEREK ÇÖPE At Kİ TOPLAYANLAR ONLARI AYRIŞTIRMA TEMİZLEME İŞİNDE FAZLA SU HARCAMASIN.ÇÜNKİ KİM TOPLARSA TOPLASIN BELEDİYELERİN ATIK TOPLAMA MRK.SATILIYOR.ORADA GERİ DÖNÜŞÜYOR.

BEN TABAKLARIN İÇİNİ DAHİ KULLANDIGIMIZ PEÇETELERLE SIYIRIYORUM.YEMEK ARTIGI KALAN TENCERELERİ VS HAKİKATEN BİR DAMLA YAG YÜZLERCE LT SUYU MAHVEDİYOR.

SENİN DE DUYARLI OLMANA SEVİNDİM.
NEYSE SABAH SABAH ÇOK CİDDİ OLDU BU KONU:))

HAA BİR DE BENDE BUHARLI MOB YOK AMA TCHİBO NUN SATTIGI ÇAYDANLIK ŞEKLİNDE Kİ BUHAR TEMİZLİK ALETİNİ ALMIŞTIM.
GERÇEKTEN GEREKSİZ BİR ŞEY ÇIKTI.BANYO FAYANSLARIMI ÇATLATTI:(( BİR DE BENİM EVİMDE SADECE İSLİ BİR TOZ KİRİ OLUYOR ÖYLE KAZINACAK ŞEKİLDE YAĞ YOK...SANIRIM ÖYLE YAGLARDA DAHA ETKİLİ OLUYOR.İSİ AKITIYOR AKITMASINA DA LÜZÜMSUZ PARA VERMİŞİM:)

YAPILACAKLAR LİSTEM...

ÜTÜ

KURUYANLAR TOPLANACAK

YIKANAN HAVLULAR ASILACAK

ÇAMAŞIR MAKİNASI YİNE ÇALIŞTIRILACAK

EV ŞÖYLE BİR GÖZDEN GEÇİRİLECEK

CESARET EDERSEM CAMLARDAKİ SİNEKLİKLERİ SÖKÜP KUVETTE YIKAYACAGIM.TOZ BİRİKMİŞ...CAMLAR BAŞKA BAHARA...

DÜN AKŞAM SAATLERİ SÜPÜRDÜM SİLDİM ...OHH MİSSS...

AKŞAMA İFTARA DAVETLİYİM YEMEK DERDİM YOK OLEEEYYY:))

ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR ...ARADA UGRAYACAGIM...PAZAR GEZMESİ YAPACAKLAR VAR MI ?

Günaydın Chentıq cim ...Liste oluşmaya başlamış ...güseeeelll:)) ses ver ey halkı Chentıq can Temizlik Olimpiyatları kuruyor...

Verdigin linke bakıcam sagol...

Bu uyku düzensizligi beni sarhoş etti.

Gece sabah ezanında uyuyup sonra günün yarısında kalkmak.

Ramazan bitsin düzenen sokalım kötü ...

İş degil hiç bir iş yapasım yok KOCA KİŞİSİ de uykuda :)) Oruçlu ve uykusuz garibim...

En iyisi gidip kahve içip ayılmalı ve dujjjj yapmalı...

Öpüyorum canlar...Sen yaz Chentıq cim canla başla yarışıcaz...Bu topik en prenses ay pardon külkedisi topik...

Olimpiyat açılışında KÜLBASTI oynarız artık...Kolbastının'' köze ''basan kedili versiyonu
.)))

Günaydın canlar.. Takımı öğleden sonra açmış bulunuyorum. :1::1: Sevda herkes hemen okuyamaz ki. O yüzden perşembeye kadar süre verdim. katılmak isteyenler haber versin diye. Arada da hatırlatma yaparım geri sayfalarda kalmıştır diye. Biz de o zamana kadar plan yaparız nasıl bir şey olsun diye. Şimdilik 7 kişi olduk. İsimler aşağıda

1 elifcino
2 chentiq
3 psikomarmelat
4 tukenmeyenumutlar
5 seevdaa
6 ladyline
7 defnemel

ilk öneri marmi den gelmiş. Günler belirleyip o gün aynı şeyleri yapmak çok güzel olabilir.. :52::52:

bana link at demişsin bak burası cuma yarışmasının ayrıntılarının yazdığı yer.. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari-f236/
genel mantık, kilo vermek isteyenler toplaşıyor aralarında yarışıyorlar. ama her gün gelmek zorundalar falan fişman biraz kurallı bir yarışma...
Mantık süper. Aynı gün aynı iş konusu da süper. Cuma yarışmaları benim için çok önemli. Bunu birçok yerde söyledim. Hayatımın dönüm noktalarından bitanesi. Çünkü orası sayesinde yaklaşık 24 kilo verdim. Bu motivasyonu çuvallarla para döksem başka yerde bulamayacağımı biliyorum. Ne dersin Chentiq Püsküüt ün yaptıklarını burda bizlerde başarabilir miyiz? Sanki adımlarını atıyormuşuz gibi hissettim. Ben yarışmaya bayılırım. İnşallah sonuçta güzel şeyler çıkacak ortaya. :16:

MESAJ SAATİNE BAKTIM MUHTEMELE HALA UYUYORSUNDUR ...YADA BENİM GİBİ ANCAK KALKMIŞSINDIR:))

VAKİT AYIRIP HEPİMİZE NE GÜZEL CEVAP VERMİŞSİN SAGOLASIN...SENİN TOPİK NEREDE...LİNK VER SANA DA UGRAYALIM:))

GERİ DÖNÜŞÜM İÇİN:

BEN İSTANBUL DA YAŞIYORUM.MALESEF HENÜZ KANUNİ OLARAK ÇÖP AYRIŞIMI BAŞLATILMADI.BİZİM ÇÖPLERİMİZİ AYIRIŞTIRAN KAĞIT TOPLAYICILAR VAR.AMA İLLEGAL YERLERLE BAĞLANTILI OLDUKLARINI ÖGRENDİGİM BİR ZÜMRE:((

BEN BİZİM BELEDİYEMİZİN VERDİGİ KISITLI HİZMETE BAŞVURDUM.GİDİP APARTMANI ADINI TELİNİ ADRESİNİ KAYIT ALTINA ALDIRIYORSUN.HAFTADA BİR GÜN ÖZEL DAHA TEMİZ BİR ÇÖP KAMYONU GELİP SANA VERDİKLERİ AYRIŞTIRMA KUTULARINI VE YEDEK POŞETLERİN İÇİNDEKİLERİ ALIYORLAR.PARA BELEDİYEMİZE KALSIN,,,YOL SU ELEKTRİK OLARAK GERİ DÖNSÜN DEDİM:))

BİLMEM Kİ SENİN YAŞADIGIN YERDE Kİ BELEDİYE BAŞLAMIŞMIDIR.ÇOGUNDA AZAR AZAR ISINMA TURLARI VAR.EN OLMADI AYRI POŞETLEYEREK ÇÖPE At Kİ TOPLAYANLAR ONLARI AYRIŞTIRMA TEMİZLEME İŞİNDE FAZLA SU HARCAMASIN.ÇÜNKİ KİM TOPLARSA TOPLASIN BELEDİYELERİN ATIK TOPLAMA MRK.SATILIYOR.ORADA GERİ DÖNÜŞÜYOR.

BEN TABAKLARIN İÇİNİ DAHİ KULLANDIGIMIZ PEÇETELERLE SIYIRIYORUM.YEMEK ARTIGI KALAN TENCERELERİ VS HAKİKATEN BİR DAMLA YAG YÜZLERCE LT SUYU MAHVEDİYOR.

SENİN DE DUYARLI OLMANA SEVİNDİM.
NEYSE SABAH SABAH ÇOK CİDDİ OLDU BU KONU:))

HAA BİR DE BENDE BUHARLI MOB YOK AMA TCHİBO NUN SATTIGI ÇAYDANLIK ŞEKLİNDE Kİ BUHAR TEMİZLİK ALETİNİ ALMIŞTIM.
GERÇEKTEN GEREKSİZ BİR ŞEY ÇIKTI.BANYO FAYANSLARIMI ÇATLATTI:(( BİR DE BENİM EVİMDE SADECE İSLİ BİR TOZ KİRİ OLUYOR ÖYLE KAZINACAK ŞEKİLDE YAĞ YOK...SANIRIM ÖYLE YAGLARDA DAHA ETKİLİ OLUYOR.İSİ AKITIYOR AKITMASINA DA LÜZÜMSUZ PARA VERMİŞİM:)

YAPILACAKLAR LİSTEM...

ÜTÜ

KURUYANLAR TOPLANACAK

YIKANAN HAVLULAR ASILACAK

ÇAMAŞIR MAKİNASI YİNE ÇALIŞTIRILACAK

EV ŞÖYLE BİR GÖZDEN GEÇİRİLECEK

CESARET EDERSEM CAMLARDAKİ SİNEKLİKLERİ SÖKÜP KUVETTE YIKAYACAGIM.TOZ BİRİKMİŞ...CAMLAR BAŞKA BAHARA...

DÜN AKŞAM SAATLERİ SÜPÜRDÜM SİLDİM ...OHH MİSSS...

AKŞAMA İFTARA DAVETLİYİM YEMEK DERDİM YOK OLEEEYYY:))

ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR ...ARADA UGRAYACAGIM...PAZAR GEZMESİ YAPACAKLAR VAR MI ?
Psikom cevaplar için çok teşekkür ederim canım. Öncelikle geridönüşüm Konya' da belediyenin anlaştığı özel bir şirket tarafından yapılıyor bildiğim kadarıyla. Aynen dediğin gibi gelip topluyorlar. Yaklaşık bir ay uğraştım. Çarşambaları bizim günümüz. Ama her defasında benim telefonumla geldiler. Bi gün çıkarttım apartmanın önüne. Akşama kadar bekledim gelmediler. Aradım araç bozuk bugün gelecek dediler. O günde gelmediler. Sonra kayboldu ordan poşetler. Bende sinirlendim ayrıştırmıyorum artık. Çünkü bir hafta boyunca mutfak balkonu poşetlerle doluyor. Ama başka bir çare bulup yine ayrıştırmam lazım yoksa içim acıyor çöpleri öyle gördükçe. Sanırım apartmanın bodrum katında biriktireceğim ama bakalım diğer sakinler bu konuda ne düşünecek. Anlayacağın en kısa zamanda bi çare bulacağım. Benimle aynı düşüncede insanlarla burda olmakta çok mutlu etti beni. Keşke herkes bizim gibi duyarlı olsa. Neyse ki bizim çocuklarımızda bizler gibi olacak. Zamanla artacak sayımız. Çok sevdim sizleri :16:

$image.jpg $image.jpg Eki Görüntüle 754913 $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg
Buda bugunluk temizligimin eseri.mutfagi bitirdim.
Kizlar bir sey soracam
Benim mutfagin tezgahimla ve fayans olan yerlerini Ben kalin kirilmaz Cam yaptirdim.ama su lekesi beni gicik ediyor. ISIN asli pekte hosuma gitmior suan.sizce ne yapilir degisik bir sey.klasik fayans ve mermer yada Granit tezgah istemiyorum

Eki Görüntüle 754915 Eki Görüntüle 754914 Eki Görüntüle 754913 Eki Görüntüle 754910 Eki Görüntüle 754908 Eki Görüntüle 754909 Eki Görüntüle 754912 Eki Görüntüle 754911
Kizlar bir sey soracam
Benim mutfagin tezgahimla ve fayans olan yerlerini Ben kalin kirilmaz Cam yaptirdim.ama su lekesi beni gicik ediyor. ISIN asli pekte hosuma gitmior suan.sizce ne yapilir degisik bir sey.klasik fayans ve mermer yada Granit tezgah istemiyorum

Hımmm sıkı bir giriş oldu ...off mutfaga bak ...diyelim...temizlige de tabii:)) eline saglık...

Cam tezgah ilk kez gördüm mutfakta...genelde banyo da var...

duşakabinin camdan --zaman içinde gördüm ki KİREÇ LEKESİNİ AÇABİLEN YEGANE İLAÇ DETERJAN---ORİJİNAL CAMSİL....

Ama markası CAMSİL olacak....Degişim için yeni nesil malzemeleri hiç bilmiyorum.Granit zehir saçıyor diyorlar radyasyonluymuş.Ve ben kara kara sevmiyorum.Bende ucuz mermer tozuyla yapılıp boyanan mermerit denilen bir malzeme var tavsiye etmem boyası çıktı musluk içi kararıyor her gün çamaşır suyu döküyorum.

Mermer Afyon un sarımsı damarlı mermeri var ...gerisinden bi haberim...bakmak lazım showroom lara...

Son düzenleme:
Hımmm sıkı bir giriş oldu ...off mutfaga bak ...diyelim...temizlige de tabii:)) eline saglık...

Cam tezgah ilk kez gördüm mutfakta...genelde banyo da var...

duşakabinin camdan --zaman içinde gördüm ki KİREÇ LEKESİNİ AÇABİLEN YEGANE İLAÇ DETERJAN---ORİJİNAL CAMSİL....

Ama markası CAMSİL olacak....Degişim için yeni nesil malzemeleri hiç bilmiyorum.Granit zehir saçıyor diyorlar radyasyonluymuş.Ve ben kara kara sevmiyorum.Bende ucuz mermer tozuyla yapılıp boyanan mermerit denilen bir malzeme var tavsiye etmem boyası çıktı musluk içi kararıyor her gün çamaşır suyu döküyorum.

Mermer Afyon un sarımsı damarlı mermeri var ...gerisinden bi haberim...bakmak lazım showroom lara...
Birgun banyolariminda resimlerini eklerim.mermer yada Granit mermerit beni gicik ediyor.damarlanyor, catliyo....vs...
Ben bu cami evi aldigimizda mimar teklif etmisti bizde denedik. Cok begeniyorlar ama Ben sevemedim tasindik sonra degisirim diye.herife soyluyom kopuruyor.daha iki ay olmadi diye.ben bu beyaz bugu camdan istemistim lekeler gorunmesin diye.
Ayrica mumkunse Mertebe camasir suyu yada kimyasal kullanmamani tavsiye ederim.
Benim ozel bezlerim var bir Ära ekleyim.suyla isliyorum siliyorum pirildiyor vallahi.temizlikte en cok sirke kullaniyorum.igggg demeyin kokusu cabuk geciyor ustelikte kimyasal atik birakmiyor.
Hatta bulasik makinasina bile parlatici yerine sirke kullaniyorum.ister deneyin ister netten aastirin hem daha saglikli hem dahada parlatiyor
Elif uyandi devamini sonra yazarim

bugün iftara davetliyiz yemek işim yok iftar zamanına kadar biraz temizlik yapabilsem keşke yarından itibaren misafir çağırmaya başlarım off hiç istek yok hep yatasım var boş boş
yatak odam temizlencek tozlar almış başını gidiyo 5 dk lık iş ama başlayana kadar canım çıkıyo sonra yapınca diorum ki bekletmicem artık bak ne kadar zamanını aldı ki off çok üşengeçim bide çocuğum olsa naparım acaba :))))
gerçi eşim çocuktan beter vallahi uyuz oluyorum pisliklerine

aslında bazen düzeliyorum pırıl pırıl oluyorum sonra kendimi salıveriyorum bu yarışma çok iyi olcak sanırım çünkü buraya yaptıklarımı yazabilmek için şartlandırıp yapıyorum

Eki Görüntüle 754915 Eki Görüntüle 754914 Eki Görüntüle 754913 Eki Görüntüle 754910 Eki Görüntüle 754908 Eki Görüntüle 754909 Eki Görüntüle 754912 Eki Görüntüle 754911
Kizlar bir sey soracam

ellerinize saglik mutfaginiz piril piril olmus darisi benim mutfagin basina...
benim en cok mutfak batiyor daha dun sildim temizledim bugun yine batti :14:

sevdaa cım oruçluyken normal yavrum yaaa...degil iş misafir çağırmak ben ayaga kalkamıyorum...

50 kg ken tutardım hem de çalışıyordum.bagısıklık sistemi garip bir şey.bir yaz saatiyle tutmak çok zor yaa...

Misafir için kendini paralama 1 çorba 1 etli ana yemek 1 de pilav tarzı bir şey yap.Kahvaltılıktı,iftariyelikti salataydı derken sofra dolup taşıyor.Allah bereketini veriyor.Çok yemek yapınca kalıyor.zaten gelene de yük sana da...

yine de gözüne az gelirse bir gün önceden zeytinyaglı fasulye yada şakşuka tarzı karışık kızartma yapıp dolapta saklayabilirsin.böylece işin hafifler...ay ne özendim şimdi...haftaya bende çağırıcam bir iki aile.

Millet kendi çağırmasın diye iftara da icabet etmiyor artık...

Arkadaslarım da ya köyünde ya tatilinde ...bizim yaz deliliği bayrama inşallah.ablalarım gelicek yurt dışı şehir dışı...o günlerde de totom yer görmüyor:))

ben sadece cıkan çamaşırları yıkadım,yatak topladım.şimdi azıcık ütü yapıcam ...başka iş yok...

bugün iftara davetliyiz yemek işim yok iftar zamanına kadar biraz temizlik yapabilsem keşke yarından itibaren misafir çağırmaya başlarım off hiç istek yok hep yatasım var boş boş
yatak odam temizlencek tozlar almış başını gidiyo 5 dk lık iş ama başlayana kadar canım çıkıyo sonra yapınca diorum ki bekletmicem artık bak ne kadar zamanını aldı ki off çok üşengeçim bide çocuğum olsa naparım acaba :))))
gerçi eşim çocuktan beter vallahi uyuz oluyorum pisliklerine

aslında bazen düzeliyorum pırıl pırıl oluyorum sonra kendimi salıveriyorum bu yarışma çok iyi olcak sanırım çünkü buraya yaptıklarımı yazabilmek için şartlandırıp yapıyorum

ayni ben :9: bu yarismadan ben de cok umutluyum :))

Back