• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir prensesin külkedisi olma macerası

antakya güzel psikom. nereye baksan tarih. şehrin göbeğinde kocaman bir arkeoloji müzesi. hristiyanların ilk klisesi az yukarda bütün şehri görüyor. birçok okul; eski manastır, ya da onun gibi tarihi mekan. ama antakya en çok insanıyla güzel; gamsız, hoş görülü, gezmeyi-yemeyi-eğlenmeyi seviyorlar. sokaklar huzurluydu o zamanlar. istediğini giy çık, kimse dönüp bakmaz. hani şarkı varya kalbim egede kaldı; benim de aklım antakyada kaldı işte.

ben de sabahtan beri savsaklandım. yaptıklarım:
salonu topladım, mutfağı topladım
bulaşık mak. çalıştırdım
çamaşır mak. çalıştırdım
oğlumun oyuncaklarını ayırdım.

birazdan:
her yeri süpürüp, bütün halıları kaldırcam, yallah yıkanmaya.
sonra da silerim
çamaşır makinesindekileri ascam
makineye tekrar çamaşır atcam
balkondaki çamaşırları toplayıp katlamak gerek önce

saat 2 de rapor vericiğim, kesin bilgi :1:

Asi dizisinni izlemiştim bir yaz sıkıntıdan tekrarlarını...o kaa güzel mi Antakya memleketi? yeşil ovalar var mı?

Yok be size caz yaptım bir kaç gün böle asılırım sonra pert haftalarca yatarım.çok alıştım yan gel osman kırk dönüm bostan yatmaya...ama devir çalışmak devri...bayrama yurt dışından misafirim var :))

bir de temmiiz titizzz,,,obsesif kompulsif kişilik...o yüzden bana bu ay rahat yok...

burası ilaç gibi geldi...sabah kalktıgımda tutuktum açıldım biraz.benim listem

mutfak almış başını gidiyor.

makina boşalacak

sahur bulaşığı toparlanacak

tencere tava elde yıkanacak.(aksam kalan yemekleri saklama kaplarına kaldırdım tencereler kirli kaldı)

kapaklar kaplanacak inşallah...bitsin artık yaa:))

yataklar toplanacak

çamaşır makinası çalıştırılcak...

ve tüm bunları yapan bir kadın aranıp bulunacak:))

öptüm elifcinom...ara ara yaz ugrarı bende...

pandaaaa ev işi ok. de ders ne iş anlamadım...okuyor musun arkadasım?

evet cnm üniversite 2 ye geçtim eşimde okuyor o da 2.sınıfa geçti yani okuyan çiftiz :111:
kpss ye şimdiden başlamak lazım ve ben seneye 2.sınıf derslerime şimdiden başlamak istiyorum
sen ne yapıyorsun çalışıyor musun işin ne??????????evde misin ????

Bizim bostanı bekliyorum:)) ev hanımıyım...eskiden bankacıydım...kızımla bıraktım çalışmıyorum...

oku ve evli ol ...Allah kolaylık versin...ama güzel...ne aşkım ne idaellerim diyorsunuz yani?

ben yaşlıyım senden...okul zamanı geride kaldı hemde çoook:))

olsun gencim güzelim...bulaşıgı toplar ben bugün gezerim be yaaa...

Elifcinom ANTAKYA için heveslendim şimdi Şu Suriye'liler boşalınca gider gezeriz...Vatan bizim keyf bizim:))

haydi öptüm güzeller...valla çalışasım yok napcaz bilmem...önce şu bilgisayarı kapatmalıyım...kapatmalıyım...kapatmalıyımmm:)))

Bizim bostanı bekliyorum:)) ev hanımıyım...eskiden bankacıydım...kızımla bıraktım çalışmıyorum...

oku ve evli ol ...Allah kolaylık versin...ama güzel...ne aşkım ne idaellerim diyorsunuz yani?

ben yaşlıyım senden...okul zamanı geride kaldı hemde çoook:))

olsun gencim güzelim...bulaşıgı toplar ben bugün gezerim be yaaa...

Elifcinom ANTAKYA için heveslendim şimdi Şu Suriye'liler boşalınca gider gezeriz...Vatan bizim keyf bizim:))

haydi öptüm güzeller...valla çalışasım yok napcaz bilmem...önce şu bilgisayarı kapatmalıyım...kapatmalıyım...kapatmalıyımmm:)))

hm çocuk insana neler yaptırıyor...
evet hem okul hem evlilik zor ben neyse çalışmıyorum da eşim sabah iş akşam okul eve gel bide ben :52: ben de 3 yaşındaki çocuk gibiyimdir ,ilgi isterim eşime de gerektiğinde bebek gibi de bakarım :101: bi şekilde sürdürüyoruz hayatı
kaç yaşındasın? ayrıca kaç olursan ol içindeki yaramaz çocuk ölmezse daha 18 liksindir :41:

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba:16:

Bu sıralar hep patronlar tepemde olduğundan dolayı yazamıyorum...
Birde İftardan sonra yapılacak iş sayısı azalıyor saatiim yetiiğice ortalığı topluyorum Toplu olmaya çalışyorum bile başlı başına bir iş
Ama ÇAmaşırla var onları katlamam lazım ütülemem lazım kaç gündür bekliyor...Offf

biraz oyalandıydsam da nihayet iş başı yaptım. raporumu verim.

salonu süpürdüm, viledayla sildim. ama öncesinde salondaki taşıyabildiğim her şeyi dışarı çıkardım, sandalyeler sehba falan. sonra süpürüp sildim. şimdi kurumasını bekliyom. tozunu alcam, sonra buharlı mopla tekrar silcem, eşyalarını yerleştircem çıkcam. halıyı da rulo yaptım, yıkamaya gitcek.

37 yim...ruhuma sorarsan 50 yi aştım..bedenim tekahütten emekli:))

ama hayat güzel şey...her şeye ragmen direniyoruz işte:.))

3 yaşındaki çocuk gibi...hıımmm bu da güzel...ama çocugunuz olana kadar keyfiniz...olsun bak...kim daha çok seviliyor...

sen de eşimde daha çok seviceksiniz...öyle şımarma lüksün kalmıyacak ...sonuna kadar kullan pandaaaa cıgım))

ohhh ...sefan olsun...

saat ikiyi geçti.Elifcinom yoksun...evin dehlizlerinde kayboldun mu Akut lazım mı?

rapor saati gecikti:)) ben

bulaşıkları hallettim

çaydanlıgımı Frosch un sirkeli ilacıyla ovdum pırıl oldu

çamaşır makinasını çalıştırdım

bulaşık makinası boşaltıldı

içine kirliler dizildi

musluk ovuldu

şimdi kurulama yapıcım ve kapak işine giriyorum...kaçtım ...

merhaba kızlar bugün yaptıklarım
mutfaktaki bulaşıkları makineye yerleştirdim yıkandı
tezgahı ve ocağı sildim
tuvaleti yıkadım
çamaşır astım

yapacaklarım ;
makinedeki bulaşıklar boşaltılcak
ütüm var gene
camların önü silincek
toz alıncak
ama ne zaman yapılcak puffff:(((((((

Sevgili Günlük; Sabahın 4:30 un da kim bu ziyaretçiler, üye olsalar da hasbihal etsek :51::51::51:

sanirim o ziyaretci benim :9: sahurdan sonra uyku tutmadi topik de dikkatimi cekti bayagi bir okumusum hatta geri kalan sayfalarida bu sabah okudum okudukca beni de gaza getirdiniz kac gundur banyoda duran camasirlarimi bugun makineye attim simdi makinede yikaniyor camasirlarim sizin sayenizde :9: topigi cok begendim burdaki hossohbet hanimlari begendim muhabbeti begendim gercekten cok hossunuz hepiniz :16: :16: :16:

sanirim o ziyaretci benim :9: sahurdan sonra uyku tutmadi topik de dikkatimi cekti bayagi bir okumusum hatta geri kalan sayfalarida bu sabah okudum okudukca beni de gaza getirdiniz kac gundur banyoda duran camasirlarimi bugun makineye attim simdi makinede yikaniyor camasirlarim sizin sayenizde :9: topigi cok begendim burdaki hossohbet hanimlari begendim muhabbeti begendim gercekten cok hossunuz hepiniz :16: :16: :16:

hoş geldin şekerim.

gelen iki satır bi iz bıraksın, okuyup gaza gelip gitmeyin, acık da siz gaz verin hele :)))

antakya güzel psikom. nereye baksan tarih. şehrin göbeğinde kocaman bir arkeoloji müzesi. hristiyanların ilk klisesi az yukarda bütün şehri görüyor. birçok okul; eski manastır, ya da onun gibi tarihi mekan. ama antakya en çok insanıyla güzel; gamsız, hoş görülü, gezmeyi-yemeyi-eğlenmeyi seviyorlar. sokaklar huzurluydu o zamanlar. istediğini giy çık, kimse dönüp bakmaz. hani şarkı varya kalbim egede kaldı; benim de aklım antakyada kaldı işte.

ben de sabahtan beri savsaklandım. yaptıklarım:
salonu topladım, mutfağı topladım
bulaşık mak. çalıştırdım
çamaşır mak. çalıştırdım
oğlumun oyuncaklarını ayırdım.

birazdan:
her yeri süpürüp, bütün halıları kaldırcam, yallah yıkanmaya.
sonra da silerim
çamaşır makinesindekileri ascam
makineye tekrar çamaşır atcam
balkondaki çamaşırları toplayıp katlamak gerek önce

saat 2 de rapor vericiğim, kesin bilgi :1:

Merhaba yazını okudum antakyalımısın aceba?

buraya foto nasıl yükleniyor kızlar hiç yapmadım buton neyin de göremiyorum:((

siz ögretin ben mutfagımı görüşlerinize arz edeyim :))

$1070907_553666181341408_1879961042_o.jpg $1066264_553664758008217_1457521905_o.jpg $1070907_553666181341408_1879961042_o.jpg $1066264_553664758008217_1457521905_o.jpg $1070907_553666181341408_1879961042_o.jpg

Son düzenleme:
selam arkadasım tesekkurler:))

elifcinom resim nasıl yüklenir biliyormusun? nevreste arkadas bir link verdi ama GELİŞİŞ MESAJI bulamadım ki adımları uygulayayım...

ne karışık iş yaa üstelik bende bilgisayar işinde zır cahil sayılmam...
Canım mesaj yazdığın sayfayı aç orda biraz alta inince eklenti ekle yazısını göreceksin:34:sonra verdiğim linkteki uygulamaları yapacaksın:31:

Back
X