sevdaa cım oruçluyken normal yavrum yaaa...degil iş misafir çağırmak ben ayaga kalkamıyorum...
50 kg ken tutardım hem de çalışıyordum.bagısıklık sistemi garip bir şey.bir yaz saatiyle tutmak çok zor yaa...
Misafir için kendini paralama 1 çorba 1 etli ana yemek 1 de pilav tarzı bir şey yap.Kahvaltılıktı,iftariyelikti salataydı derken sofra dolup taşıyor.Allah bereketini veriyor.Çok yemek yapınca kalıyor.zaten gelene de yük sana da...
yine de gözüne az gelirse bir gün önceden zeytinyaglı fasulye yada şakşuka tarzı karışık kızartma yapıp dolapta saklayabilirsin.böylece işin hafifler...ay ne özendim şimdi...haftaya bende çağırıcam bir iki aile.
Millet kendi çağırmasın diye iftara da icabet etmiyor artık...
Arkadaslarım da ya köyünde ya tatilinde ...bizim yaz deliliği bayrama inşallah.ablalarım gelicek yurt dışı şehir dışı...o günlerde de totom yer görmüyor:))
ben sadece cıkan çamaşırları yıkadım,yatak topladım.şimdi azıcık ütü yapıcam ...başka iş yok...
bu sene gene iyi canım ya şükrediyorum ben zaten daha 2.5 senelik evliyim eşim herşeye karışırdı var ya bu üçüncü ramazanım onunla geçen senelerde ma aile herkesi çağırırdı bana danışmadan hoş danışsada dinlemezdiya geçen sene 22 kişi birden geldi ya yorgunluktan ağlamıştım o kadar yoruldum yani daha ben şimdi 22 yaşındayım o kadar kişiyi ağırlıcak tecrübem yok hem olsa bile canıma yazık parça parça çağırırım demi yok adam manyaktı ayol bide zayıftım o zamanlar
bu sene dedim ki bak eğer çağırırsan o şekilde vallahi ararım gelmeyin başka gün gelin derim dedi karışmıcak bu sene ben kendim kafama göre çağırcam