Amin canım inşallahsağolasın canım isteyen herkese olsun inşallah
Ahaaha yaa kıyamammmbüyükler o zaman testten falan anladıklarına göre canım inşallah bir kardeş gelir onlara tez vakitte
Amin canım inşallah
Büyük 9 küçük 7 Yaşında canım inşallah ablası inşallah çok istiyorlar benimde hayalimdi 2 kız 1 erkek evlat inşallah Rabbim nasip eder sizden bol bol mavi kalp bekliyorum dualarla birlikte inşallah
Ahahahahah sloganlar feda olsun sizeeee
Ayy Aminnnn inşallah canım inşallah 1 olsun 2 si de arkasına gelir hiç merak etme az stres bol slogan unutma
İnşallah rabbim nasip etsin canım gönlündekini tez vakitte
Bende 3 çocuk istiyorum ara da diyorum da eşim de diyor 1 tane başardıkta 3ü kaldı ahaah
Ayy insallahh hadiiiAhahahahah sloganlar feda olsun sizeeee
Olacak Olacakkkkk
Buda sana gelsin kuzucummm
Bir gelsin 2 3 arka arkaya gelir sen hiç merak etme bak görAyy insallahh hadiii
Sende üçüncüyü istiyomussun valla masallah
Bende üç derdim hep ama yaş gitti gidiyor birinciyi halledemedik daha
Neyse hayırlısı diim şimdi keyfimi kaçıramam hiç
Evde olacak olacak diye gezicemAyy Aminnnn inşallah canım inşallah 1 olsun 2 si de arkasına gelir hiç merak etme az stres bol slogan unutma
Harikaaaa işte böyle olacak tabi kiEvde olacak olacak diye gezicemhatta arada konfetilerde patlatayım söylerken
Tüm kk kadınları hamile kalır ne güzel olur kızHarikaaaa işte böyle olacak tabi ki
Ben bir grup açıyım olacak olacakkk diye en iyisi herkese uğur getirsin
Ahahahahah ayy inşallah isteyen herkese versin AllahımTüm kk kadınları hamile kalır ne güzel olur kız
Aminn canım inşallahAhahahahah ayy inşallah isteyen herkese versin Allahım
Eee birde ben alayım dua arkadaşımmAhahahahah sloganlar feda olsun sizeeee
Olacak Olacakkkkk
Buda sana gelsin kuzucummm
Ayyy canım benim yaaa inşallah inşallahhhhh olumlu düşünmek çok önemli harikasınEee birde ben alayım dua arkadaşımmAllahım bekleyişlermizi hayırla sonuçlandırsın.Totem yaptımm bu ay anne olacağım hayırlısıylaa diye bakalımmm
Ranamm dün ve önceki gün test yaptım pozitiflerdi. 12 ve 13. Gün pazartesi bir aksilik olmazsa kan vericemCookiie canım ne yaptın testin ne durumda?
Aminnn aminnnn canım beniimm çok iyi geldiiiAyyy canım benim yaaa inşallah inşallahhhhh olumlu düşünmek çok önemli harikasın
O zaman buda sana gelsin
Olacak Olacakkkkk
Benim daha 4. Gün bu kadar çizgi çıkıyo normal mı kuzuRanamm dün ve önceki gün test yaptım pozitiflerdi. 12 ve 13. Gün pazartesi bir aksilik olmazsa kan vericem
12. Gün testim
Eki Görüntüle 2873593 13. GünEki Görüntüle 2873594
Yaaa harika bir foto 13.gün koyulaşmışRanamm dün ve önceki gün test yaptım pozitiflerdi. 12 ve 13. Gün pazartesi bir aksilik olmazsa kan vericem
12. Gün testim
Eki Görüntüle 2873593 13. GünEki Görüntüle 2873594