Gebeliğe Hazırlık BİR PKO'LUNUN GÜNLÜĞÜ 👼🏻🤰🏼🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten hep araştırma içindeydik pgtli embriyoydu canım. Bilmiyoruz net olarak tüo doktorumlada yarın kontrol olcam bakalım konuşcam
Anladım kuzum ne diyim bilmiyorum inşallah beklediğimize emeğimize değecek sonuçları bizde alırız

Ben aşılama yaptırdım gebelik oluşmadı. Tüp bebeğe başladım dün, bugün 2. günüm bakalım

C lifenin faydasını gordunuzmu bende pcosluyum alıp almamak arasında kaldım hormonel dengeleri bozduğu soyleniyor

C lifenin faydasını gordunuzmu bende pcosluyum alıp almamak arasında kaldım hormonel dengeleri bozduğu soyleniyor
Clife iki kere kullandığımda da gebelik oluştu. Ama benim sorunum tekrarlayan gebelik kayıpları. Bu devam etti malesef gebeliklerim ilerlemedi. Hormonlarla ilgili bir bilgim yok

Clife iki kere kullandığımda da gebelik oluştu. Ama benim sorunum tekrarlayan gebelik kayıpları. Bu devam etti malesef gebeliklerim ilerlemedi. Hormonlarla ilgili bir bilgim yok
Anladım çok gecmis olsun insallah en kısa zamanda bebisinizi kucaginiza alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…