Hadi bakalım Rabbim rast getirsin inşallah canım sağlıkla hayırla gelsin annesineBanada dua edin kızlarr=)
Dün çatlatma iğnesi oldummm
Bugünden itibaren değerlendirmeye başlıyoruz bizde
Rabbim insallah nasip eder bu ay isteyen herkese içindede banada=)
Aminnn insallahhh kuzuu =)Hadi bakalım Rabbim rast getirsin inşallah canım sağlıkla hayırla gelsin annesine
Hayırlı haberlerini bekliyorum
O günlerde gelecek canım asla umutsuz olmaAminnn insallahhh kuzuu =)
Bende nasıl istiyorum şuraya bende hamileyim demekrabbim nasip etsin
Ederiz tabi canım sende et bize rabbim kucağını doldursun inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinBanada dua edin kızlarr=)
Amin kuzu =) isteyen herkese insallah içindede bizeEderiz tabi canım sende et bize rabbim kucağını doldursun inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
İnşallah canımAmin kuzu =) isteyen herkese insallah içindede bize
Bende buguun oldum canım:)iğneyiBanada dua edin kızlarr=)
Ben mesajı yeni görmüşümO günlerde gelecek canım asla umutsuz olma
Ne zamandır istiyorsun? Pko mu var sende de?
Hadi hayırlı olsun kuzuuu =)))Bende buguun oldum canım:)iğneyi
Evet ilk defa bu ay denedik =)İnşallah canımilk denemenmi yumurta takibinde
Hiç stres yapma canım vaktini bekliyor demek ki kuzucuk inşallah bu ay gelmiştirBen mesajı yeni görmüşüm
Pko yok kuzu
Hatta hiç bişey yok hormon testleri rahim filmi vs herseye bakıldı
Eşimdede sıkıntı yok
Ama 2 senedir olmuyor malesef
İlk defa bu ay klomen kullanıp yumurta takibi yaptık
Belki nasip bu ayadır =)
Evet bol su iç hadi inşallah karşılaşsınlarda güzelce bir bebek gelsinEvet ilk defa bu ay denedik =)
Dün değerlendirdik işte
Bugün biraz dikkat edicem hareketlerime falan =)
Bide bol su içim dedim bakalım =)
Evet canımm yarın aksam degerlendırme günü. 36saat ve sonra gün aşırı ilişki dedi doktorumHadi hayırlı olsun kuzuuu =)))
O zaman yarın değerlendiriyosun dimi sende =)
İnsallahhhHiç stres yapma canım vaktini bekliyor demek ki kuzucuk inşallah bu ay gelmiştirovulasyon testi denedin mi hiç?
İnsallahhh =)Evet bol su iç hadi inşallah karşılaşsınlarda güzelce bir bebek gelsin
Anladım canım inşallah bidaha hiçbir şeye gerek kalmadan hamiş haberini alırız.İnsallahhhiki ay kadar denedim ama tamda yapabildim sayılmaz kuzum
Ya zannediyorum benim yumurta büyümede problem var, çünkü bikez 14. gün gittiğimde yumurta 11 mm di
O zaman doktorum önemsemedi, illa 14 de çatlıcak diye bişey yok büyür falan vs demişti
Sonra takip edemedim bazı sıkıntılardan
Bu ay klomenle takip ettik bakalım
İnsallahAnladım canım inşallah bidaha hiçbir şeye gerek kalmadan hamiş haberini alırız.Adetlerin nasıldır düzenli mi?
Genelde amh istiyolar ona kesin tanı için heralde ama diğerlerinide anlaYan vardır mutlaka siz atın testleri arkadaşlar yazarMerhaba infertilite bölümünde bana polikistikover var dedi kan verdim sonuçlarıni doktora gösteremedim siz anliyormusunuz ?
Düzneli beslenme ve bol su içmek cidden çok faydalı canımİnsallah
Düzenli evet en 28 30 civarı oluyo genelde olmadığım ay yok
Kilo alınca bikaç ay 35 günde bire falan çıkmıstı
Geçtiğimiz regl 28. Günde oldu =)
Ben kilo vermeye düzenli beslenmeye falan bağlıyorum düzelmesini, bol su içme vs