Bir öneri lütfen :( Evimde 15 kedi var hepsi sokaktan gelme...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kedi parkları oluyor Mersin’de var mesela sizin şehirde var mı bilmem. Öyle bir yere bırakabilirsinz emin olun benim kaçan kendim kendine yaşam kurdu kendi gelmedi onlar kendilerine yaşam da kuruyor her zaman gidip kontrol edeblirsiniz.
Ahh burda hazır kedi evlerini bile yıkıyorlar :KK43:

1 apartman dairesinde 15 kedi olacak sey degil.
Tabi ki su saatten sonra sokaga salamazsiniz. Ama insanlar da haksız degil.
Elbette zaten haksız görsem hiç uğraşmam ki banane yaşasınlar derim .
Ben orta yol bulmak istiyorum
Ne benim çocuklarım zarar gorsun
Ne insanlar rahatsız olsun ..

atmaz o öyle çok seviyor ki ne yazıkki bu kokuya bu pisliğe alışmak zorundayım ,
ben hayvan severim ama uzaktan bu kadar hayvanla iç içe yaşamak bana çokta hijenik gelmiyor

bana kızmanız falan umrumda değil herkes sizin gibi herkes benım gibi düşünmek zorunda değil ,

ama hayvan sevgiside bir yere kadar ,
Uzaktan sevmek aşkların en güzeli😂

Ne kadar hayvana saygı duymayan, önceliği daima insan olanla karşılaştıysam hep argümanı ‘uzaktan seviyorum’ oldu.

Yani bu konuya da yazmak zorunda değilsiniz, konu sahibi uzaktan değil canının taa içinden seviyor ve çok açıkça da ‘insan’lardan daha fazla seviyor.
İnsan sevgisi bir yere kadar diye düşünüyor olmalı ki 15 patili annesi olmuş, çözüm arıyor onların iyiliği için.

Kendimizi katmak zorunda değiliz her yere, uzaktan seviyorsak beri durabiliriz değil mi?

Bir kedim var, kumunu sabunlu kumlardan aldim, biraz ise yariyor fena degil. Ancak 15 kedi cok fazla, ne kadar temizlerseniz temizleyin koku ve gurultu illaki olur. Spreyler var kedi kumu kokusunu alan, satiliyor arastirabilirsiniz. Gurultu konusunda onerim yok maalesef. Acaba ayri odalarda mi tutsaniz? Hepsi birlesince koro gibi miyav miyav, baya ses cikar.

Lütfen kusura bakmayın düşüncemi soylemek istiyorum..."ben kuşları çok severim" diyerek evde kafes içinde aslında uçmak için yaratılmış kuşu beslemek ile kedileri çok severim deyip cok hareketli ve avci içgüdüleri olan 15 kediyi bir eve doldurmak hayvan sevgisi mi oluyor?

Peki bu kediler 7 24 evde mi duruyor? Yani hiç dışarı çıkmıyorlar mi bu onlar için sağlıklı mi doğru mu yani
Bilmediğim için soruyorum.

Lütfen kusura bakmayın düşüncemi soylemek istiyorum..."ben kuşları çok severim" diyerek evde kafes içinde aslında uçmak için yaratılmış kuşu beslemek ile kedileri çok severim deyip cok hareketli ve avci içgüdüleri olan 15 kediyi bir eve doldurmak hayvan sevgisi mi oluyor?

Evet hayvan sevgisi oluyor eğer Norveç’te falan yaşamıyorsak.

Bu dediginiz dogal yasama her hayvan sahip mi peki?

Buradan da sahiplenmek isteyen gerçekten inanabilecegim birileri varsa özelden görüşmek isterim ..
Takip şartı ile ,yakın illerden
Ama barınak maalesef ki olmaz
Ben bunu yapamam
Öğrenciye kedi vermem
Küçük cocukluya , güvenilir olmayan evlere
Emek emek büyüttüm ben onları , kimse çocugunu bilinmezlige göndermez .
Sormayın ben burdan birine aracılık ettim, daha doğrusu bulunduğu şehirden ilân buldum, bi heves gidip almışlar yavru kediciği ama bir hafta dayanabilmiş, kakasından midesi bulanmış, tanıdıklarına vermişler doğruysa. Dedim bundan sonra kimsenin işine karışmam, belki güzel bir yuvaya gidecekti ben karışmasaydım. Sonra kendi sahiplendirdiğim bir başka yavrum da ziyan olmuş bir pisliğin elinde, benim çok sonra haberim oldu. Çözüm bulamadım size üzgünüm.

Size muhtac, yasami elinizde olan hayvanlar icin oturdugunuz yerden "bukadar hayvan bakilir mi" vs diyorsunuz. Biz bahcede dogal yerde baktigimiz halde bebek gibi hastalaniyorlar, atesleri cikiyor, alerji oluyolar lutfen biraz mantikli seyler yazin. Kimse bakmiyor ki kadin evini doldurmak zorunda kalmis. Insanlar ne kadar bencil...

valla eve 1 köpek aldım kızım için onun psikolojisi düzelsin diye
o günden beri ben direk psikiyatri bölümünde yatsam az kalır yanii ,

artık bu evde sidiğin ve bokun içinde yaşıyoruz diyerek geziyorum , evimden soğudum , hergün eve kadın geliyor onun yaptıgı temizlik bile bana yetersiz geliyor , çünkü bana göre ev artık PİS kokuyor burnuma heryer kokuyor

hangi birini evinize alacaksınız pardon da , bütün sokak kedilerini evinize toplayacak haliniz yok , yanii ,

allah komşularınıza sabır versin
asıl sizin gibi insanlara sabretmek zorunda oldugumuz için bize sabır versin

Norveçle alakası nedir acaba?
Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Bu pembiş mesajınızı okuyan kedilerin kasten ezilmediği, tecavüze uğramadığı, eziyet görüp hastalıktan kırılmadığı bir ülkedeyiz zanneder de ondan.

Biz dogal yerde yasiyoruz simdi sokaga ciksam bir suru yardima ihtiyaci olan hayvan var ortada. Alisverise gidiyorum yanimda mama goturuyorum, su koyuyorum. Ben bakmam istemem diye bir sey yok bize ihtiyaclari var. Hayvan resmen agliyodu acliktan gecen gittim de gordum bukadar vicdansiz olmayin siz bakmam o bakmam dese ne olacak bu hayvanlar hic dusunuyo musunuz? Hayvanlar market onlerinde dileniyor resmen. Iste bunlar hep ben bakmam sevmem diyenlerin yuzunden oluyor.

Bu dediginiz dogal yasama her hayvan sahip mi peki?
Petshoplardan hayvan satın alinmazsa hayvan satışı biter. Kuş ,balık,kaplumbağa, kedi,köpek...Ya adamlar iguana satıyor yılan satıyor. Sistem o dereceye gelmiş ki fareye hamster diye isim koyup satıyorlar. Papağan almış bir arkadaş. Kestim arkadaşlığı. Hayvan sevgisi budur.
Yavru ya da hasta tek kalmış kedi görünce ben de alıyorum eve. Bakımını yapıp bırakıyorum. Apartmanda bakılan kediye köpeğe zulüm yapiliyor bana göre. Hadi engelli olur hayvan alırsın 1-2 maksimum.
Yemek bırakırsın su verirsin başını okşarsın hastaysa veterinere götürürsün tedavi ettirirsin. Eve doldurmak ozgurluklerini ellerinden almaktır. Hapsetmektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X