- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
Ben de ağlıyorum böyle olunca
Hemen sal sokağa ,at barınağa ,tut bir mustakil ev .
Akıl sadece belli kişilere verilmiş de bunlar sahip olabilmiş gibi
Ben her hasta çocuğun başında kaç gece ağladım iyilessin diye biraz daha yaşasın diye .
Fizik tedavi alanı ayrı ,şiddetten travmali olanı ayrı .
Bana aşırı bağımlı olanı ayrı .
Hepsi sorumluluk,hepsi gönül yükü ,hepsi bana bakıyor .
İnsanlarla bir arada olabilsinler ,
Bizi de deli yerine koyup otekilestirmesinler diye ekstra efor sarfediyorum her anlamda
Hala kokuyor kokuyor diye ısrar edeni var
Ulan evet kokuyor sana göre de ben ne yapayım bu çocukları ?
Onu bilen yok ..
Benim de hayatta kendimle ilgili tek gurur duyduğum şey kedilerimle yaşadığım serüvendir. Ki ben bana bağımlı bir insan yetiştirmek istemediğimden çocuk yapmamış kadınım ama kediler eşşek gibi değiştirdiler beni. Şimdi hangi birini kime verebilirim bilmiyorum zaten imkansız da veremem. Yukarılarda bir yerlerde hava temizleyici önerilmiş sanıyorum öyle bir cihaz acaba rahatlatmaz mı sizi? Kristal kuma kimse değinmemiş ama uzun seneler kullanımda kedilerde ciğerlere yapışıp öldürme durumu var. Kot taşlayan işçilerin yaşadığı ciğer sorunlarından yaşıyor kediler ama bir kedi ömrünün zaten ortalama 15 olduğunu düşünürsek, sizin gibi çok kedili evler mebcuren kullanıyor.
Ben bir şeyi anlamadım bu evden bahçeye yapınca kedilerinizin bir kısımını oraya mı salacaksınız? Ayırımı neye göre yapacaksınız mesela? Hangisi evde kalacak hangisi gidecek?