- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
umarım çocuğunuz erkek olmaz.Haketmişsinki kocan seni dövmüş, burdan bunu çıkarmak yanlış öncelikle..
Benim asıl amacım kaç kurtul adam değil sevmiyo boşan diyenlere karşılık, kendini de sorgulasın bunları göz önüne alarak konuşsun belki düzeltebilecekler.....
Daha 10 aylık evli, sabır ve tahammül kalmadı insanlarda hiç..
Bu arkadaşın boşanmaya niyeti yoktu, burdan yazılanlardan etkilenip boşandı diyelim
ee sonra?? sonra çok mu mutlu olacak acaba merak ediyorum..
boşanmasa çok mu mutlu olacak?
her kavgada kocası her sesini yükselttiğinde alttan almak zorunda kalacak
bir tartışmada haklı bile olsa ya yine vurursa diye fikrini söylemekten vazgeçecek
kendisine kötü muamele yapan ailenin ayağına çay kahve götürecek. güya "barış" olacak
hamile kalacak, hamileyken tekrar tokat yese karnındaki çocukla kimsenin evine sığmayacak.
sürekli kendini kontrol altına almaya ve etrafını kollamaya çalışmaktan erken yaşta sinir stresten tansiyonu çıkacak.
gönül ister ki tekrarlanmasın, kocası hatasını anlasın mutlu olsunlar ama gelgelelim kocanın hatasını anladığı da yokmuş. hala kadına kötü davranıyormuş.
o el tekrar tekrar kalkacak.. kendini kandırmak olur aksini düşünmek.
Merak ettim seni gittin mi ailene,
umarım bir daha böyle sorunlarla karşılaşmazsın!
Bu evlilik çekirdek aileden çoktan çıkmış. Allah yardımcın olsun
Evet arkadaşlar artık annemlerdeyim.Son olarak eşimle çok kötü kavga ettik.Hemde annesi ve babasının yanında.Onlarda biryandan üzerime geldiler.En sonunda dayanamadım ve birkaç parça giysimi alıp annemlere gitmek istediğimi söyledim.Eşim beni yolcu etti ve birkaç gün kal ben seni gelip alacağım dedi.Fakat ben boşanmak istediğimi artık katlanamadığımı dile getirdim.Eşimde senden asla boşanmam diyor.Fakat 2 gündür annemlerdeyim hiçbir şekildede beni aramadı.Madem istemiyorsun sende neden boşanmıycam diye diretiyor onu anlamadım.Evet annemlere gelmesini çok istiyorum ama yeniden barışmak için değil sadece ailemin ona haddini bildirmesi.Bu adamın ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim.
Haketmişsinki kocan seni dövmüş, burdan bunu çıkarmak yanlış öncelikle..
Benim asıl amacım kaç kurtul adam değil sevmiyo boşan diyenlere karşılık, kendini de sorgulasın bunları göz önüne alarak konuşsun belki düzeltebilecekler.....
Daha 10 aylık evli, sabır ve tahammül kalmadı insanlarda hiç..
Bu arkadaşın boşanmaya niyeti yoktu, burdan yazılanlardan etkilenip boşandı diyelim
ee sonra?? sonra çok mu mutlu olacak acaba merak ediyorum..
benim kaynim gelcek beni dovcek ustune ustuk bide esiim onlara hak veririmis gibi beni dovcek yada sebep ne olursa olsun basar giderim ailemin yanina oglumun burnunun ucunu bile gostermemm ne aski ya Allah askina boyle ask yerin dibine batsin!o kayinamada dunyayi dar ederim nasil olsa bir gun evlenecek ne yapar ne eder o kiz bulur durumu anlatirdim beni bile dovdu senimi dovmicek diye islerini bozardim .Allah sabir versin arkadasim insaalah Rabbbim hakkinda hayirlisini nasip eder uzulme her isde bir hayir vardir
canim cocuk yok ortada...
insallah cocuk yapamadan da bu heriften kurtulur kizcagiz...
Bence tam tersine esinle arani duzeltmeden sakin cocuk dusunme. Cocuk olunca sorunlar bitmiyor. Etrafimizda cocugu evliligi kurtarma olarak gorupte fakat kurtaramamis cocuklu ayrilmis insanlarla dolu.Herhaldeki aynı evin içinde iki yabancı olarak yaşanmaz bunu bende biliyorum iğrençtir. Bence ilk olarak eşinle aranı düzelt ondan sonra yani onu kendine çektitkten sular durulduktan sonrada bu konuyu sakince konuş. Kaç yıllık evlisiniz? Eğer 3 seneyi geçtiyse artık bir çocuk düşünmelisiniz Çünkü çocuk evin neşesidir ve çok derdini insana unutturur sizi birbirinize bağlar.
Şimdi konuşsam birçok kişi kolaya kaçtığımı söyleyecek.
Ayrıl demek kolay diyecek.
Bir arkadaş söylemiş: Evet ayrılmak da kolay.
Siz hâlâ eşim benimle konuşmuyor diye üzülüyorsunuz.
Kendinizi değersiz görmeyin lütfen.
Onların isteklerini yerine getirip memnun etmeye progamlanmış bir bebek değil; İNSANSINIZ.
Kendinizi önemseyin, sizi hak etmeyen bu insanlarla bir dakika durmayın lütfen.
Şiddet uygulama hakkını kendinde gören kişi varlığınıza, duygularınıza, aşkınıza, sevginize,kurduğunuz yuvaya saygı göstermiyor demektir.
Saygının olmadığı yerde, sevgiyi barındırmazlar zaten.
Yani ki güzel arkadaşım, sadece senin sevgin yetmez bazı şeylere...
Yaşadıklarını ailene anlatmamak için direnmen bana, sanki ailenin duymasını istemediği bir şey yapmışsın gibi geldi. Kimse tek başına böyle bir şeyi kaldıramaz. Hele ki sen, ailenin arkanda olacağından eminsin. Bilmiyorum. Kendinden emin olsan, en azından annene ne bileyim kardeşine konuyu açarsın. "Aman ağızlarının tadı kaçmasın"lık bir durum değil. Senin evliliğin yıkılıyor, kaynın ve kayınvaliden eşinle bir olup sana zulmediyor.
Kendinden bu kadar eminsen de, eşini tam olarak tanıyamamışsın. Okuduğum kadarıyla boşanmandan başka bir çare gözükmüyor.
MERHABA
RABBİM hayırlısıyla yüzünü güldürür inşallah.
canım daha çok yen evlisin ve bunları yaşaman çok üzücü.eşini seviyor olman kaynına ve kaynanana katlanmak zorunda olduğun anlamına gelmiyor.anladığım kadarıyla eşin seni seviyor fakat ailesinin etkisinde fazlasıyla kalıyor ve bunu tepki olarak ortaya çıkartıyor....
boşanmak tabiki hiç birimizin isteyeceği bişey değil...ama seviyor olmakta bunlara katlanmana ne kadar değer???
bence düzeleceğine inanmadığın müddetçe asla geri adım atma.çünkü eşinin gerçekten iyi bir derse ihtiyacı var.ve lütfen bunların sana yeniden yapılmasına asla izin verme...ve bunun içinde senin kendine inanman ve ailenin desteği yeterli yani hiç biri sana çok uzak değil..hoşçakal
biliyorum canimda benkendimi konu sahibinin yerine koyupda yorum yaptim
benim oglum varda ondanbncede insallh kurtulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?