- 2 Mayıs 2019
- 129
- 209
Yok çiftanadalda derslerim çakışıyor ders alamıyorum şeklinde dilekçe verildiğinde 1 dönem dondurulabiliyor. Evet sanırım tüm yılın yorgunluğu üzerime çöktü..Canim sikildi yoruldum dondurayim die olmuyor sanirim o is rektorluge gecerli bir sebeb sunup kuurldan gecmesi gerekiyordu die hatirliyorum.Bence siz bi tatil yapin alttan ders birakmadan ortalama kasmamaya calisin halolur o is.Donemim sonu geldi yorulmussunuzdur.
Ben de çift anadal öğrencisiyim ve benim de iki dalım öğretmenlik. Sizi çok iyi anlıyorum.
Bazen canıma tak eden noktalar oluyor bırakayım diyorum, ama bana katacağı avantajları düşününce vazgeçiyorum. Sabredin ve bitirin bölümleri. Muhakkak çektiğiniz sıkıntının karşılığını alırsınız.
Öğretmenlik düşündüğüm kadar kolay bir bölüm değilmiş gerçekten. Artık okula gidip gelmekten yoruldum. Tüm zamanım okulda derslerde geçiyor, nefes alamıyorum bazen. Size de başarı ve sabır diliyorum umarım başarıyla bitirirsiniz..
Aslında seçmelilerle birlikte 21 dersim sayıldı. Bu dönemle birlikte 14 ders ben aldım. Fakat staj kredileri yüksek olduğu için 4 dönem 7şer ders almam gerekiyor bitmesi için. Program çok yoğun çünkü..Çift ana dal okuduğunuz bölüme ders saydiramadiniz mi. Bir de şuan okumak için en verimli döneminin ilerde çocuk sahibi de olduğunuzda işler daha da zorlaşacak.