Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler hocam bencede bağırmak kesinlikle çözüm değil sabrım kalmadı,bende birebir sürekli konuşuyorum daha da 2. Haftamız inş düzelme olurBağırmak kesinlikle etkili bir yöntem değil. Bir iki susarlar otururlar ama illa kuralı delip geçen yine olacak ve sizin daha üst seviyeye geçmeyeceğinizi anladıkları an daha da çoğaltacaklar uyumsuzluğu.
Veliler arasında ödül yarışı gibi bir şey sunabilirsiniz
Belli ki aile içi sınır tanımayan öğretilmeyen öğrenci kitleniz olmuş
İlkokul seviyesinde böyle benzer bir sınıfım olmuştu. Çözümü velilerde buldum. Problemli öğrencilerimle de birebir ilgilenerek onların duygularına yönelerek sınıf içinde sözümü dinler duruma getirmiştim.
Ders dışında bağ kurup, ders içinde uyumsuz hareket yaptığında göz teması ile buna son veriyorduk.
Velilerle de hemen her gün görüşme yapıyordum
Asla ama asla tehdit ya da yüksek ses işe yaramaz günümüz çocuklarında.
Evet 5 yaş grubu 2018 doğumlularOkul öncesi yaş 5 6 değil mi
İnş benim de düzene girer çok severek yaptığım mesleğimden soğudum son bir kaç gündürHocam .gecen sene bizim anasinifida bòyleydi aglayan hic yemek yemeyen kendini yerlere atan sürekli tükürük atan. Ne ararsaniz vardi ögretmenimiz baya sabirliyli 20 kişilik bir sinifti yari dönemden sonra cocuklarimiz cocuklar baya düzeni girdi .ben sinif annesiydim .ama dinlemeyen cocukta cok zor
herkes yerine otursun bağırtısında benim çocuğum koridorda mı bekliyor olacak?sizn çocuğunuza niye bağırsın lafı nerden anlıyorsunuz, genel olarak yüksek sesle herkes yerine oturun diye bağıracak . yeniz nesil çok kuralsınz ve dikkat dağınıklığı olarak geliyor.
kızsanız bile gülüyor çünkü evdede çok kızılmış normalleştirmiş .
Çok hareketli çocuklar diğer sınıflara bölünemez miydi? Tek bir sınıfta toplanmaları iyi olmamışİnş benim de düzene girer çok severek yaptığım mesleğimden soğudum son bir kaç gündür
Bu suç maalesef merve, ifşa yasak, soruşturmalardan mahkemelerden başını alamaz öğretmenNe alaka ya benim gül gibi yetiştirdiğim çocuk çocukluk etti arkadaşına uydu diye azar mı işitecek.
Bence annelere biraz daha video filan gönderin problemli hallerini. Onlar da elini taşın altına koysun.
Kesinlikle ailenin söylemesi gerekiyor, kuruma vahiy inmeyecek. Kızımın çilek alerjisi var ilk söylediğimiz şey buyduBunun sorumluları yine anne babalar maalesef. Bi çocuk bu denli şımartılmaz. Annemde anaokulunda aşçı olarak işe başladı çocuklara pankek yapacak kakaolu yapmış çocuk '' niye bana sormuyorsunuz yaparken ben yemem ayrıca süte ve kakaoya alerjim var '' demiş ancak böyle bir sağlık sorunu varsa anne babası zaten net söylemeli hiçbir şey dememişler ki sonra eminim suçlusu oranın çalışanları olacak. Birde hesap sormuş bir çocuk nasıl bir üsluba sahip olabilir? Ben kesinlikle bu mesleği özellikle bu dönemde yapamazdım. Allah sabır versin sizlere. Bu şımarıklık ailede olduğu için çocuklara şaşırmıyorum gerçi.
Her sene bir önceki seneyi arıyorum şahsen, birde şansa bu şekilde çok öğrenci bir araya geldiyse işimiz çok zor oluyor ama bu sene ekstra zor maalesef. Çocuklar kelimeleri bile doğru telafuz edemiyor bütün gün eline tablet verilmiş orda öğrendiği şiddet içerikli küfürlü şeyleri sınıfta uyguluyor.10-15 sene önce bu yaş grubu nasıldı?Özgüvenli ,kendini ifade edebilen çocuk yetiştirmeye çalışma sonuçları mı bu merak ettim
Suç unsurlarıni severim dermişim.Bu suç maalesef merve, ifşa yasak, soruşturmalardan mahkemelerden başını alamaz öğretmen
Bu unutulacak dikkatten kaçacak bir durum değil ki.. O yüzden ben çocuğun uydurduğunu düşündüm biraz zaten ailesiyle iletişime geçeceklerdi ama konuşma tarzları ileride ailesininde başını yakacak hiç farkında değiller.Kesinlikle ailenin söylemesi gerekiyor, kuruma vahiy inmeyecek. Kızımın çilek alerjisi var ilk söylediğimiz şey buydu
Allah yardimciniz olsun hocamİnş benim de düzene girer çok severek yaptığım mesleğimden soğudum son bir kaç gündür
Kesinlikle alerji çok ciddi bir durum, bende hemşireyim. Sağlıkla ilgili her şey eksiksiz anlatılmalı, yoksa insanlar nereden bilsinler?Bu unutulacak dikkatten kaçacak bir durum değil ki.. O yüzden ben çocuğun uydurduğunu düşündüm biraz zaten ailesiyle iletişime geçeceklerdi ama konuşma tarzları ileride ailesininde başını yakacak hiç farkında değiller.
Çok geçmiş olsun bu arada çileğe alerjinin olması baya ciddi diye duymuştum.
44 yaşında kadının şu düşüncelerini hayretle okuyorumarada çimdik