- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.401
- Konu Sahibi VuslataDair
Bilenmek değil ki bu
Ayrıca getirin çalıştırayım dediği kişi ben değilim ki ne diyeyim o veliye demişsiniz madem benimkini de çalıştırın mı diyeyim çok saçma olmaz mı bu
Bakın bir yorum yapılmış gördünüz mü daha ç harfinde olan sınıf varmış
Biz tüm harfleri bitirdik okuduğunu anlamaya yönelik soru cevaplama ödevleri veriyor artık sizce bu denli aceleye gerek var mı? Ayrıca kızım okuyamayan tek çocuk değil dikkatinizi çekerim
Yani şimdiye kadar harfler bitmeli mi bitmemeli mi bilmiyorum o sıralamayı da ben okula gitmeden önce öğrenmiştim okumayı yazmayı kendi kendime. Ben diğer çocuklar harfleri öğrenmeye çalışırken sıkılmayayım diye öğretmenim farklı alıştırmalar verirdi bana hep. Aynı şekilde verilen ödevlerin yanı sıra benim ek okuma ödevlerim olurdu. Belki başlarda zorlanmışımdır bilemiyorum ama eğitim hayatım boyunca en sevdiğim öğretmenim birinci sınıfı okutan olmuştu benim. Bence biraz zorlanmayı öğrenmeli çocuk ek olarak siz yardımcı olun ilgilenin eğlenceli hale getirin. Tamam sınavlar çok önemli değil ama kendini geliştirmesi için daha iyi hissetmesi için destek olun. Ayrıca niye saçma olsun öğretmenle konuşmak madem öyle bir vakti var pekala sizin çocuğa da vakit ayırabilir. En ufak bir zorlukta cesaretini kaybetmesin mücadele etmeyi öğrensin bu bunun için bir fırsat bence.