- 15 Mart 2011
- 5.631
- 12.679
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Cimere hakkında 2 şikayet yapılmışHic durmayin bu ne boyle..sikayet edin hatta
İnanın bende hep sizin gibi düşündüm ama gel gelelim kızımın sınav kaygısı geliştirmesi beni mahvetti bu konudaki görüşünüz nedir acaba1.siniftaydim Turkiyeye yeni gelmiştim.sınıfta çoğu kişi okumuştu .o zaman elma boyama vardı .benim elmam en geç boyandi.öğretmen basarili olanlara boya kalemi verirdi .ben alamazdim.bir gün kuralları bilnedigimden herhalde sakız çiğnedim bir de balon yaptim ogretmen bir tokat patlatti.daha bir sürü kotu ani anlatabilirim.bunların hiç biri pskolojimi bozmadı.şuan bende bir sınıf öğretmeni oldum.bu kadar elestirmeyin karışmayın su öğretmenlerin isine ya 18 yıllık öğretmen ne yaptığını bilir öyle değil mi ?
Bir egitimci olarak yaziyorum sikayet edin cocuga yazik.Biz de cok sorun yasiyoruz 1.sinifta ben idareye sikayet ettim.Her egitimci dogru tavirda olmayabiliyor malesef.Kendi cocugumda da yasiyorum suan.Ben sikayetimin etkisini gormeye basladim bekliyorum sinif degisikligi icin suan.Cimere hakkında 2 şikayet yapılmış
Ben üzüldüm şahsen bilmiyorum bence onur kırıcı hani şikayet etmem ama benim yavrum da bana kıymetli 6,5 yaşında sınav kaygısı olur mu siz söyleyin cidden objektif olmaya çalışıyorum olamıyorum
O.zaman size bir öğretmen olarak sunu oneriyorum.çocuğunuza sınavlardan ne alırsan al ben seni seviyorum inanıyorum yapacaksınız deyin.ayrıca artık sadece sınava göre değerlendirme yok.yol içinde yaptığı bütün davranışlardan ve etkinliklerden puan alınıyor.öğretmen sadece sınava göre puan veremez.hele ki 1.sınıf çocuğunaİnanın bende hep sizin gibi düşündüm ama gel gelelim kızımın sınav kaygısı geliştirmesi beni mahvetti bu konudaki görüşünüz nedir acaba
İnanın bende hep sizin gibi düşündüm ama gel gelelim kızımın sınav kaygısı geliştirmesi beni mahvetti bu konudaki görüşünüz nedir acaba
İşini bilen öğretmenleri tenzih ederim ama yıllar geçse de işini bilmeyen öğretmenler vardır. Konudaki öğretmen işini biliyor veya bilemiyor bir şey diyemem ama kızınız olumsuz yönden çok etkileniyorsa ve değiştirdiğiniz takdirde uyum sağlama vs gibi problemler olmayacaksa ben olsam değiştirirdim galiba.İnanın bende hep sizin gibi düşündüm ama gel gelelim kızımın sınav kaygısı geliştirmesi beni mahvetti bu konudaki görüşünüz nedir acaba
Evet doğru tesbit etmişsiniz sadece bu sınav notunu vermeyeceğim karneye vs dedi bana öğretmenO.zaman size bir öğretmen olarak sunu oneriyorum.çocuğunuza sınavlardan ne alırsan al ben seni seviyorum inanıyorum yapacaksınız deyin.ayrıca artık sadece sınava göre değerlendirme yok.yol içinde yaptığı bütün davranışlardan ve etkinliklerden puan alınıyor.öğretmen sadece sınava göre puan veremez.hele ki 1.sınıf çocuğuna
18yıllık olduğu için öğretmen biraz geleneksel anladığım kadariyla.ama tecrübelerine güvenin.çocuğunuzu siz yurwklendirin
İnanın ağlıyor perşembe akşamları uyumadan evvelKoştur koştur tipli öğretmenlerden haz etmiyorum ben. Onların yetiştirdiği çocukların çoğu gerçek potansiyeline ulaşamıyor, okuldan bıkıyor, sınav kaygısı geliştiriyor vs bence sınıfını değiştirin. Her hafta çocuğunuzun aynı stresi çekmesi hiç hoş değil.
Rabbim şahittir ben hiç bir şeyi abartmadım çarpıtmadım ki objektif yorum alabileyim diyeOgretmen abartmis ama veli de tuhaf. Kusa kusa, dove dove odev yaptirmak nedir? Benim kizim da 1 sinif yapabildiğini yapti.
Bence madem durum bu kadar travmatik boyutta. Sorusturma acilsin. Carpitilmis gerçekler varsa öğretmen de aklanir. Abartilmis ogretim varsa ogretmen de kendine bir cekiduzen verir.
Kuzum madalya aldı öncelikle ama belge almadı evetHediye öğretmenin insiyatifinde sizden para toplayıp almamış sonucta. Ve öğrenciyle ders dışı zamanda ilgilenmesi çok güzel dersime girer çıkar maaşımı alırım diye düşünmüyor demekki. Özverili kendince bireyler yapmaya çalışan bir öğretmen gördüm ben yazdıklarınızda. Ödev ve sınav konusunda haklı olabilirsiniz 1.sınıf çocugu bu kadar yorulmaz ama cimere şikayet edecek bir durum yok önce veliler fikir birliği sağlayıp öğretmene bunu anlatmalı. Çocuğunuz okumaya geçemediği için bu kadar bilenmişssiniz. Madalya veya ödül alan çocuklardan biri olsaydı öğretmene sempati duyardınız bence.