bir nisanlinin bayram sorunsali

Bi anlasam hadi hicbisey alamasalarda gelseler bi yani . normaldede hic aramaz beni kayinvaldm hep ben ararm gecen bayramda gelmediler
Bak böyle dersen, sana hak veririz, ama maddi beklentiler yüzünden gibi yazmıştın başta.
Bu forunda genellikle herkesin sorunu, kayinvalideyle fazla yüz göz olmaları. Uzak durması bence daha iyi, en azından hersey senin gönlüne göre olur :halay:

Kizlar ben antepli biriyle nisanliyim bu bayram gelmicekler nisanlim bana sadece kiyafet aldi ailesinin onem vermedgni dusunuyorm bu kadarmidir adetleri yani
Ramazan bayramında nişanlımla alışverişe yani kıyafet olmaya gittik bayramlık aldık sonra bayramın 1. Günü hediyesiyle birlikte geldi ikimizinde adının yazılı olduğu altın ışınlık kolye çok güzeldi çok beğenmiştim sonra ailesi ve teyzesi amcası halası gül gelini yani beni görmeye geldiler zaten akşam yemeğine çağırmıştı hepsini birden çağırdık gelirken herkes hediye getirdi kimisi kiyafet kimisi ev eşyası yani çeyizlik kimisi de para verdi o bayram böyle geçti bu kurban bayramı ise cuma günü nisanlimla kuyumcuya gitmiştik altın küpeler almak için ilk önce sevmedigim küpeleri almıştım parasını ben vermiştim sonra gittik o küpeyi iade edip parasını geri aaldık nisanlimla başka kuyumcuya gittik 2 çift küpe aldık ikisini de o ödedi (kulağımda 2 delik var) aldık ve geldik bugün doğum günüm kutlanır mi emin de değilim ama hediyesini almıştı ve bendeydi sırf beğenerek takayım diye sevdiğim küpeleri aldırdı biri doğumgünü digeride kurban bayramı hediyem

Back