bir nisanlinin bayram sorunsali

antibiyotikn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Kizlar ben antepli biriyle nisanliyim bu bayram gelmicekler nisanlim bana sadece kiyafet aldi ailesinin onem vermedgni dusunuyorm bu kadarmidir adetleri yani

Ne istiyosun ki canım anlamadım kurbanlık koç boynuzlara bilezik falan mı ?

Ben degil ailem biseyler bekliyo bana verdigi onemmis onlar
Aslında Adetlerimizi çok severim, ama nişanlılık döneminde , yani düğün arefesinde erkek tarafina da maddi olarak çok yüklenmemek lazım.
Elbise almis, yani yarim elma gönül alma bence. Parayla değer biçmeyin.
Nişanliniz size saygılı edepliyse, sizi seviyorsa, deger budur bence...

Siz yada aileniz damada ne aldı merak ettim ??

Aslında Adetlerimizi çok severim, ama nişanlılık döneminde , yani düğün arefesinde erkek tarafina da maddi olarak çok yüklenmemek lazım.
Elbise almis, yani yarim elma gönül alma bence. Parayla değer biçmeyin.
Nişanliniz size saygılı edepliyse, sizi seviyorsa, deger budur bence...
Tabiki haklisinizda ailem.yukleniyo bana biraz zaten gelmicekler bayramda

Babam kendisine gomlek aldida lakin onemli olan kiz tarafi bizde
Kız tarafı erkek tarafı ne fark eder ki anlamıyorum ya adam sana hediye almış tamam niye başka beklentilere giriyosun ki ne gerek var yani yolunacak kaz olarak görmeyelim eşlerimizi lütfen

Kız tarafı erkek tarafı ne fark eder ki anlamıyorum ya adam sana hediye almış tamam niye başka beklentilere giriyosun ki ne gerek var yani yolunacak kaz olarak görmeyelim eşlerimizi lütfen
Ben nisanlima bisey demiyorm zaten ailesi bana deger vermiyor

Anteplilerin adetlerinde bayramda kız tarafına gidilir hatta kızın ailesi kendilerinden küçük olsa bile gidilir.

Kız istemeye gelir gibi çiçek çikolata alınır.
Bana öyle yapılmıştı en azından :)
Kıyafetide ilk bayramda aldılar bidaha sesleri çıkmadı :) iyide oldu zaten insan çekiniyor bütçesi ne kadar,beğendiğimi alsam pahalımı kaçar ayıp olur mu diye düşünmekten geriliyorum.

Ne kadar az beklenti o kadar mutluluk bunu unutma :KK66:

Bi anlasam hadi hicbisey alamasalarda gelseler bi yani . normaldede hic aramaz beni kayinvaldm hep ben ararm gecen bayramda gelmediler
Yaşlı insanlarsa çok beklentiye girme her gün vık vık konuşamazlar yani mesafe uzak olduğu için gelemiyor olabilirler sonuçta kurbandı etti misafirdi birsürü işi oluyor insanların

Back