Eylül Ekim iyidirHerkese iyi aksamlar
Benim bir kac sorum olucakti biz nisanlimla pazartesi gunu nikah islemlerini baslatacagiz, sadece nikah yapacagimiz icin torenli olucak fakat saat kac gibi yapsak daha uygun olur ?
birde ben kendi kizlik soyadimi da kullanmak istiyorum birde nisanlimin soyadini da tabii :)
Dilekçe mi vermem lazım yoksa aile mahkemesine mi başvurmam lazım nikahtan sonra özellikle nikah saati için önerilere açığım :) pazar günü istiyoruz. Birde kasım veya ekim ayında olucak acaba erken mi ama yıllık izin balayı yeri ayarlama derken normal bir zaman gibi geldi. Tavsiyelerinize ihtiyacım var yani :))
nikah islemlerine gittigin gün onlara söyle ben bekarlık soyadımı kullanmak istiyorum diye onlar bi kagıt vericekler onu dolurducan bide kendi soy adınıda yazıcan bu kadar sakın atlama bidaha yapamazsınHerkese iyi aksamlar
Benim bir kac sorum olucakti biz nisanlimla pazartesi gunu nikah islemlerini baslatacagiz, sadece nikah yapacagimiz icin torenli olucak fakat saat kac gibi yapsak daha uygun olur ?
birde ben kendi kizlik soyadimi da kullanmak istiyorum birde nisanlimin soyadini da tabii :)
Dilekçe mi vermem lazım yoksa aile mahkemesine mi başvurmam lazım nikahtan sonra özellikle nikah saati için önerilere açığım :) pazar günü istiyoruz. Birde kasım veya ekim ayında olucak acaba erken mi ama yıllık izin balayı yeri ayarlama derken normal bir zaman gibi geldi. Tavsiyelerinize ihtiyacım var yani :))
Yok nikahtan sonra da oluyor bizim gelin nikahtan sonra kardeşimle dilekçe verdi nüfus cüzdanıni vermedennikah islemlerine gittigin gün onlara söyle ben bekarlık soyadımı kullanmak istiyorum diye onlar bi kagıt vericekler onu dolurducan bide kendi soy adınıda yazıcan bu kadar sakın atlama bidaha yapamazsın
Haftasonu için ekstra ücret ödemeniz gerekiyor diye biliyorum.Herkese iyi aksamlar
valla ben isimi garantiye alırım burası türkiye olmaz bilmemne derler 30 senelik soyadımı neden veiyim dimi ama bence o kanun bile degismeli kadın mal mı ki evlen kocanı soyadı bosan babanınYok nikahtan sonra da oluyor bizim gelin nikahtan sonra kardeşimle dilekçe verdi nüfus cüzdanıni vermeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?