Öncelikle şunu belirtmek isterim ki narsist kişiler pişmanlıklarını kolay kolay dile getirmezler. Benim eski nişanlım hem hayatına birini almıştı, hemde ayrılıktan 20-25 gün kadar sonra bana döndü ve beni çok özlediğini söyledi. Tabi bunun nedeni yine beni sevdiği için ya da gerçekten özlediği için değildi. İnanmıyordum. Çünkü hayatıma birini almış olmamdan endişe ediyordu. Ama tezatlığa bakarsanız ki kendisi çoktan hayatına birini almıştı. Sosyal medyada aktif olmam onu delirtiyordu, onun için hiç acı çekmediğimi düşünüp mesajlar atıyordu. Doğum günümde yüz yüze görüşmek için direten mesajlar atıyordu. Hala bir yerlerde onun için acı çekmemi isteyen biri vardı, kendisi hiçbir şey olmamış gibi yaşarken:) ne zaman onu ciddiye alıp insan(!) yerine koyup dinlemeye başladıysam yine sapıttı. Utanmadın mı instagramda birileriyle takipleşmeye, utanmadın mı gezip dolaşmaya… gibi cümleler kurmaya başladı ve başa sardı sonra tekrar beni kendisi terk etmiş gibi konuşmayı kesip o kıza döndü. Böylece duygularınızı allak bullak edip, sizi tamamen kendisine bağımlı hale getirmeye çalışıyor bu tipler.