Bir mr Boyu Hatrlayalm...

teşekkür ederim canım. kızlar için ne güzel şeyler var. şeçerken mest oldum.kaydirigubbakcemile3

Sehercim o mavi mama önlüğü sanırım üstten geçiriliyo bütün
ne güzel bişeymiş o öğle, dün şeftali yedirmeye çalıştım. batırdık ortalığı... buralarda bulamam herhalde ama bir daha trabzona geçersek aklımda bulunsunCADIARZU

deryacım senin hediyelerin de gelmiş. eşim aradı. ancak akşama elime ulaşır. şimdiden çok teşekkür ederiz:)

Bizim hediyelerimiz de gelmiss cok mutlu olduk ..hepsini cok ama cok begendik ,sibos teyzesi cok ama cok tesekkür ederiz cok güzel seyler almissiniz sana,rüyama ve enisdeye cok tesekkürler

bu converselerimiz cok begendikk

hepside çok güzelmiş gülü güle giysin arda kaanımız sibelinde ellerine sağlıkkk

sehnazım bıdenem çok güzel hediyelerin güxel gunlerde kullan cok guzel hedıyeler almıssın sıbosumm emıgıne yuregıne saglıkkka.s.a.s.

saol esmacigim sibosum cok zevkliymis benim giydirdigim tarzda almis herseyi cok özenmis bözenmis saolsun

saol laa dilekim cok merciii sibosum dökdürmüs valla veledim uyansinda bide ona giydirip cekecem

Muhteşeeemmmdelikafaduldendelikafadulden
Sibel sen bi harikasın....Bu kadar mı tanır bi insan bi insanı...Şehnaz alışverişe çıksa bunları alırdı zaten...Bu kadar mı düşünceli, ince olur insan..Sözleşmiş gbi birbirinize aynı şeyleri almışsınızkaydirigubbakcemile3 Arda Kaanım güle güle giysin mutlu günlerde...

ben de ayakkabıları çok beğendim, güle güle giyinsin yakışıklı ardamız ama cidden aynı şeyler nasıl oldu tutturdunuz yahuuu!

cok saollun arkadaslar sibelim gercekden cok ince bi insan nasilda düsünmüs ne güzel seyler almis

meltemim aynen öyle valla alisverise ciksam alirdim aynialrini tam benim giydirgim tarzda seyler

aynen canım bende ELA hanımı düşünmüşüm tek neyse acemılıgımıze denk geldı napak elbisesini büyük bedebn aldım biraz malum cok cabuk buyuyolar şimdiden güle güle gıysın yelegıde ben ördüm niş. begenırsın ayşincim :kedipuyorumnanaktan

Yaaaa bu ne harika bişiy böyle... çok hoşuma gitti, çok yakışmış..
poposunda çiçekler açmış kaydirigubbakcemile3

bütün hediyeler çok güzel, bütün bebişler güle güle iyi günlerde kullansın inşallah opuyorumnanaktan

birazdan bende eklemeye çalışıcam hediyelerimizi bakalım becerebilecekmiyim...

kızlar bu Aslı ve Ada'nın benim için aldığı çok güzel bir kolye, üzerinde oğlumun ismi yazıyor. Bu beni çok sevindirdi, Aslıcım çok incesin teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…