Bir mr Boyu Hatrlayalm...

buda canım oğlumun hediyeleri uyuyunca giydirip çekemedim..
ATA'da teşekkür ediyor...

hediyer.jpg

Son düzenleme:
aynen canım bende ELA hanımı düşünmüşüm tek neyse acemılıgımıze denk geldı napak :KK70::KK70: elbisesini büyük bedebn aldım biraz malum cok cabuk buyuyolar şimdiden güle güle gıysın yelegıde ben ördüm niş. begenırsın ayşincim :kedi:eek:puyorumnanaktan

canımmmmm, geç oldu ama kusura bakmayın artık.
elbiseyi çok beğendik özellikle büyük alman bizim için süperrrrr oldu:)o kadar giyemediği şey var ki:KK43:((( ben de elbise alırsan ayıp olacak diye bu gerçeği söyleyemedim ama sen düşünmüşsün fıstıkk:lepi:

ellerine sağlıkk derya teyzesi. bu o kadar önemli bi hediye ki! 2 dakikada alınıp yollanan bişey değil. emek herşeyin ötesinde canım. bu yelek bizi çok mutlu etti ve duygulandırdı.:asigim: ne biliyim. herkes emeğine kıyamıyo. zaten ben de hiç beceremem. anca düz örgüdelikafadulden

Ela ve bendena.s.

Hediyelerin hepsine bittim. Bütün meleklerimiz sağlıklı günlerde kullansınlar.

canımmmmm, geç oldu ama kusura bakmayın artık.
elbiseyi çok beğendik özellikle büyük alman bizim için süperrrrr oldu:)o kadar giyemediği şey var ki:KK43:((( ben de elbise alırsan ayıp olacak diye bu gerçeği söyleyemedim ama sen düşünmüşsün fıstıkk:lepi:

ellerine sağlıkk derya teyzesi. bu o kadar önemli bi hediye ki! 2 dakikada alınıp yollanan bişey değil. emek herşeyin ötesinde canım. bu yelek bizi çok mutlu etti ve duygulandırdı.:asigim: ne biliyim. herkes emeğine kıyamıyo. zaten ben de hiç beceremem. anca düz örgüdelikafadulden

Ela ve bendena.s.

canım benım begenmenıze cok sevındım ıyı gunlerde giysin inşaallah :asigim:

Sehnazim begenmene cok sevindim canim:)
Benim oglum olsa böyle giyindirirdim o yüzden ardimede onlari aldim... converseleri almamin sebebi senin converse manyagi oldugunu bildigim icin:)
Nazar boncuguda : Sana cok nazar degiyor bu konuyu konusmustuk o yüzdennn...:)

sibelim cok saol cnm hepsine bayildim hepsi birbirinden güzeller cok özenerek secmisin gercekdn cok belli saol cnm cok sevindim

emellllllllll sen hani cikmisdn yarim saat oldu laa ne isin var burdaa

Sehnaz Sıbel ıle aynı tarz hedıyeler almıssınız. kalp kalbe karsıymıs.. ne guzel ya..

tabıı ben sadece bakınıyorummmmmmmm :KK43:

artık sonrakı cekılıse

Melekcimm sen böyle dedikce ben kahroluyorum :KK43:(
Agustos sonunda cekilis cekelim demistim kimse evet hayir demedi :)

Kızlar nihayet ve sanırım son olarak hediyemizi aldık...
Emelcim çok şekersin canım,çok naziksin teşekkür ederim tüm zahmetlerin uğraşların için..Hepsi birbirinden güzel cicilerimizin...

dsc09487f.jpg

dsc09489.jpg

dsc09490f.jpg

dsc09488.jpg

dsc09464.jpg

dsc09475n.jpg

Tekrar çok teşekkür ederim canım benim...Çok duygulandım inanılmaz etkilendim...çok çok özel bi olay bu...

Dogaaa yerim ben seni yerrr... Rabbim bu ne güzellik:) Masallah
Hediyelerinizi güle güle iyi günlerde kullanin canlarim:)
Cok güzeller - emelimin eline saglik.. ne güzel secmiss begenmiss....

anaaa süheylaaa kız bir biz kaldıkkkkdelikafadulden galibaa neyse benim bugün son kuzular ben sühoşunkini gönderdim ama o tatilde o gelmeye ben gidiyorum ayın 3ne kadarda yokum ben yokken çekiliş yapacak olursanız ilk benim ismimi yazın beni unutanı yakarım:eek:lmaz:

Ayşincim hediyelerin çok güzel özellikle Elanın elbisesine bayıldımmmmmm güle güle kullansın.

Doğayada salopet ne güzel yakışmış maşallahhhhhhhh

emeklerinize sağlık kızlar

meltemım bıskremım begenmene çok sevındım sıbelımın dedıgı gıbı kızım olsa bunları gıydırmek ısterdım gule gule kaullanın canım benım ayrıca hadıyelerımızı senın ve doganın ustunde gormek çok hosuma gıttıopuyorumnanaktan

çok beğendim nesv cim güle güle giysin atacım..seninde kolyen çok şık..aslıcım süpersin..
doğanın elbisesini zaten görmüştüm çok beğenmiştim emelim çok zevklisin hayatım..doğamada pek yakışmış maşallah..
ardanın kıyafetlerine bittim süperler şehnazım ya..sibel sende süpersin..
elanın elbiseside çok şık kırmızı kurdelesi özellikle.yeleğe de bayıldım güle güle giysin elacım.derya emeğine sağlık güzelim..
bana her ay uyar kızlar ama bence ramazanda yapalım çekilişi.bayram hedayesi gibi olur birbirimize..

elanın elbisesini çok beğendim özellikle eteği çok hoş güzel günlerde attalara giderken giysin inşl. derya teyzesi çok zevkliymiş. yeleği de çok beğendim. zaten örgü işlerini (beceremem ama) çok severim.

doğaya da 41 kere maşallah:nazar: çicileri çok güzel. zaten o kadar şeker ki ne giyse yakışır. emel hanım saç bandıyla, ayakkabılarıyla falan çok güzel bir takım yapmış.

bütün mart bebişleri sağlıklı huzurlu bol attalı günlerde giysin cicislerini..

çok beğendim nesv cim güle güle giysin atacım..seninde kolyen çok şık..aslıcım süpersin..
doğanın elbisesini zaten görmüştüm çok beğenmiştim emelim çok zevklisin hayatım..doğamada pek yakışmış maşallah..
elanın elbiseside çok şık kırmızı kurdelesi özellikle.yeleğe de bayıldım güle güle giysin elacım.derya emeğine sağlık güzelim..
bana her ay uyar kızlar ama bence ramazanda yapalım çekilişi.bayram hedayesi gibi olur birbirimize..

bencede Ramazanda yapalım tekrar... a.s

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:

X